Günaydın Herkese,
Canım oğluşlarının arkadaşlarından slm getirdim :)bende iki gelin annesi olucam kısmetse,birini netleştirmemiştik oda akşam bende sizin oğlunuzum dedi çok hareketliler maşallah ama ben çok bakamadım iki haftadır rahatsızım burnum sürekli tıkalı ağzım da kuruyo nefes almak işkence ,hormonlarla alakalı olabilirmiş yada şeker tansiyon olabilir takip edicez dedi ,bacaklarımın arasıda ağrıyo kasılma gibi yürürken zorlanıyorum demiştim rahim büyüdüğü için geriliyo dedi magnezym verdi rahatlıycaktır dedi ,inşallah bakalım. 3 haftada 2 kilo almışım çok dedi dikkat et dedi moralim bozuldu

açıkçası hiç birşey yemiyorum desem yeridir kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım yumurta az peynir,öğlen çorba az sulu yemek ve yanında iki kaşık pilav-makarna yada börek ,akşam da çorba ve az sulu yemek ,ara öğünün birinde kahveyle bisküvi yiyorum oo bide ceviz ve meyve yani ben de üzülüyorum çocuklarıma yetiyomudur diye endişeleniyordum doktor iri anne ve bebek istemiyoruz ded

16 haftalığız 5 kilo almışım çokmu kiii
Bir de testler için tekrar konuuştuk 3lü ve dörtlüye gerek varmı neticede düşüncemiz değişmiycek dediniz dedi bizde evet dedik sadece detaylı ultrasona gidicez onunda en ideal haftası 22. haftaymış
Bizlerden haberler bu kadar ..iki oğlan annesi olucam allahın geçtiğimiz haftalar odayla ilgili panik yapıyordum nasıl olur diye şimdi iki erkek deyince birden isim telaşı sardı ..sizlerde fikir verin olurmu