- Konu Sahibi SirriEyvan
- #12.721
bende tam bilmiyourm canım ama çıkması için baya ileir seviyede olması lazım odatehlilkeli zatenkızlar idrar yolu enfeksiyonu kan testinde çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam bilmiyourm canım ama çıkması için baya ileir seviyede olması lazım odatehlilkeli zatenkızlar idrar yolu enfeksiyonu kan testinde çıkar mı?
anladım cidemcim ben dün kan verdim ama idrar istemedi doktor. sağlık ocağında pazartesi verilcek. bugün kasıklarımda ağrı var, dokununca,oturup kalkınca veya hareket ettikçe ağrıyor. acaba soğuklardan mı oldu yoksa enfeksiyon mu ya da bağırsaklardan mı merak ettim.bende tam bilmiyourm canım ama çıkması için baya ileir seviyede olması lazım odatehlilkeli zaten
Canim ilk gebeliginse zor sanirim ben ilkini 20.haftada hissettim 2.bebek icin 16 haftadan sonra deniyor ben henuz hissetmedimArkadasla icimde hafiften kipirdanma oluyo gibi benimle ayno haftada olan arkdslar ne durumda acaba bagrsak harktmi yyoksa bebegimmi anlmyrm ne zaman hissedlr ya da tam olarak
kızlar hıc lazer falan rıske atmayın bende kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum o bıraz bozdu hormonumu ama agdadan vazgecmeyın kendınız yaamıyosanız bı kuafor yardımı alın yada eslerınızden yardım ısteyın ama jılet kadr ıllet bısey yok 3 gune bı delı gıbı banyoda ugrasmayın agdayla hersey yolunda![]()
Canım ama kimyasal değil mi onlar?zararı dokunmasın :/Bende de asiri artti tuylenme kaslarimi falan aldiriyorum iki gun sonra yine ayni sey
Bence igneden degildir sizde cunki benim de karnim tuylendi sasiriyorum ya![]()
Rain60
Ben de agda kullanamiyorum jileti de sevmem en iyisi ve kolayi veet tuy dokucu kremi![]()
Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, göbekten devam ediyorum şimdilik, sen nerden vuruyorsun?
Göbeğim aşırı tüylendi ya fark edilir derecede, iğneden mi oluyor dersin?
Ağda kullanamıyorum cildim çok hassas, mecbur jilete başladım bikini bölgesi ve bacaklar için![]()
Bende de asiri artti tuylenme kaslarimi falan aldiriyorum iki gun sonra yine ayni sey
Bence igneden degildir sizde cunki benim de karnim tuylendi sasiriyorum ya![]()
Rain60
Ben de agda kullanamiyorum jileti de sevmem en iyisi ve kolayi veet tuy dokucu kremi![]()
Dogru ama napalim once jilet kullandim cok kotu kullanamiyorum ama 5 dakikayla bi sey olurmuki?C
Canım ama kimyasal değil mi onlar?zararı dokunmasın :/
19. Haftadaym 3.5 kilo aldimKizlar peki simdiye kadar kac kilo aldiniz?ben 16 haftada 3 kiloya yakin almisim☺ilk hamileligimde 51 ile baslayip 76 kiloyla noktalamistim☺ bakalim bu sefer neler olacak
tuy dokucu de zararliymis of ya jiletden nefret ediyoruuumtuy dokucude sert ve sık cıkarıyor dıye duydum canım bı ara dusunmedım degıl
Canim bende öyle kipirdanmalar hissediyorum ama tam emin değilim gaz mi bebek hareketi mi.. Benim ikinci bebek. Her zaman hissetmiyordum ara ara alt tarafa yakin hissediyorum özellikle çikolata turu yediğim zamanArkadasla icimde hafiften kipirdanma oluyo gibi benimle ayno haftada olan arkdslar ne durumda acaba bagrsak harktmi yyoksa bebegimmi anlmyrm ne zaman hissedlr ya da tam olarak
Kuran da gecen isim konulacak diye bir kural yok zaten anne baba anlamli isim koymakla sorumlu. Zaten islam dini kurandan isim koy demiyr ki. Anlami guzelse islama uygun isim koyarsin. Haa anlami guzel diye gidp gayrimuslim isimde konulmZ.kisisel tercih ben ahmet koyarim baskasi alperen.Tamamen katiliyorum sana canim. Birde herhalti ye bi fakir gariban sevindirme kimseye bi faydan olmasin cocuk olunca kuranda gecen isim koy tamamdir muslumanliklari kabariyor bi anda sevabi kaptik gozuyle bakiyorlar. Ve de ben arastirdim illa kuranda gecicek die bisey yokmus anlami guzel olmasi yeterliymis. Kotu anlamli isim koymak uygun degilmis hos gorulmezmis
tuy dokucu de zararliymis of ya jiletden nefret ediyoruuumagdadan da korkuyorum acitir diye gulmeyin bana
![]()
canım onun ıcınde zararlı bı sey olursa mıllet neden cocuklarna ıctırsın kı ,yanı net zararı oldugunu bılmedıyınız seyı zararlı ıcmeyın dıye yazmayın,sonucta her kes hamıle burda herkeste bebegını dusunuyor ,sonucta doktor tavsıyesı,prof bı de adam bana ıc dedı ıcıyorum,zararını da hıc bı yerde duymadım,burda bı arkadas yazdım gerıden geldıgı ıcın bebegı,her kesın aklı var dusungesı var ıcmek ısteyen ıcer
canım seyirme gibi olur demişti doktor bana :)öyle de oluyor :)Canim bende öyle kipirdanmalar hissediyorum ama tam emin değilim gaz mi bebek hareketi mi.. Benim ikinci bebek. Her zaman hissetmiyordum ara ara alt tarafa yakin hissediyorum özellikle çikolata turu yediğim zaman
canım sadece bı kere yaptır sonra acıdıgını bıle bıle kendın gıdeceksıncok rahat emın ol