oy oy maşallah size.kedinmi var bwnimde var ve oglumdada kedim hep gobegimde yatti bundada oyle hissediyolar kediler.cok sansli evlatlarimiz cnm
Kesinlikle benim iki kedim var ikisi de göbeğimden inmiyor uzanmamı bekliyorlar resmen. :))
dün gebeliğim boyunca yaşadığım en kötü gaz sancısını, şişkinliği yaşadım. kasıklarım da onun için ağrıyodu galiba. gece ağrımıyor. sabah kalkınca dokundum karnıma ağrımıyordu. sanırım soğuk ve bağırsaklar yüzünden ağrıyo 2 gündür.
Canım iki gün önce öyleydim size hangi yiyeceklerin dokunduğunu gözlemleyin mutlaka.
kızlar günaydın acil bişey sorucam sabah soğuktan hızlı hızlı yürüyerek geldim bi de kastım kendimi buz tutacaktım yoksa okula geldim ama kasıklarım ağrıyor şimdi korktum hızlı yürümek bebeğe zarar verir miydi ya da kasıklarım kendimi sıktığım için ağrıyor olabilir mi
Korkma canım hızlı yürümekten olmuş ama bunu yapmamalısın. Çok kalın giyin sen de aydındaymışsınben de aydında yaşıyorum inanılmaz soğuk aallah kolaylık versin.öhangi doktora gidiyorsun!
Bende çıktığıma pişman oldum canım eve girdik uyuyana kadar ısınamadım çok üşüdüm çok
ayağıma çorap giydim çorabın üstüne pnduf giydim yine de ayaklarım buz gibiiydi
bugün canım kociş yine yürüyerek gitti işe bu soğukta
Tatlım ayakların bu kadar üşüdğünde kovaya sıcak su koyup ayağını içine koy biraz uyuşur karıncalanır ama çok iyi gelir hem ayağın hem sen ısınırsın.
dışarda hava -14 derece şu anda. dışarda kalan, yakacak sobası, odunu kömürü olmayan insanlara, sokaktan başka evi olmayan kuşlara kedilere köpeklere çok üzülüyorum. dışarı her bakışımda onlar aklıma geliyor.
Ben hamile olmadan önce bu kadar soğukta hayvanları balkona falan alırdım ama şu an alamıyorum ve çok üzülüyorum. Evde de iki kedim var onlar aşılı parazitleri yapılmış görseniz sürekli uyuyorlar hava böyle olunca.
aydında kar yapmadı canım ama hava -10 dereceyi buldu çoğu yerde soğuk olduğu için bile tatil yaptılar
günaydın kızlar.. birkaçgündür bende wc ye eskisi kadar sık çıkmadığımı farkettim sanırım bebiş idrar torbasından yukarıya çıktı.
sizde farkettiniz mi bunu
Aynen canım ben gece iki kez kalkardım ve sancıyla uyanırdım şimdi sabah erken kalkıyorum çok zor oluyordu düzeldi şükür.
Gunaydin kizlar. Dun bana sana bir agirlik cokmus eskisi gibi davranmiyorusun dediler. Azicik bozuldum
Napacakmışsın canım havada parande mi atacakmışsın :))) ay hiç takma tabii ki ağırlık çökecek hareketlerinde de karakterinde de ağırlık olması çok normal.
bende oyleyim canım bide biz yeni evliyiz kimi görsek size gelcez dio. dışımdan buyrun gelin diyorum ama içimden amanın ayvayı yedim diyorum. o kdr zor geliyorki iş yapmak bişeler hazırlamak baya bi misafir ağırladım baya bi misafirliğe gittik son zamanlarda artık gecen gun eşime dedim baya bir süre kimseye gitmemeye kimseyi davet etmemeye çalışalım artık yoruluyorum dedim cunku haftaiçide işe gidiyorum haftasonu dinlemezsem kötü oluyor benim için. kimin ne dediğide umrumda değil artık :) cunku yavastan karnım şişiyor karnı burnunda olcam bi kaç aya ve eğilirken cok zorlanıyorum karnım baskı yapıyor
Gelen misafir hiç yardımcı olmuyor mu canım ya? Ne kadar bencillik yemeği hazırlığı da zahmet tabii de bana gelenler bana hiç iş yaptırmıyorlar bulaşığı bile eşimi mutfağa alıp sora sora yapıyorlar çayımı falan doldurup mahçup ediyorlar.
Senden hizmet bekleyip bunun lafını yapacak insanları çağırma gerçekten. Sen hamilesin ve illa karnının kocaman olmasına gerek yok kalbin bile farklı atıyor ve doğal olarak daha çabuk yoruluyorsun. İkram ve yemek için pratik şeyler yap. Kendin içşn bile yemek yapıp derin dondurucaya at buzluk bölümü için özel saklama kapları oluyor. Misal bir ikram yaptığında buzluğa atıp çıkardığında direkt insanların önüne koyduğunda taze gibi duran ikramlar var. Ben bunları son aylarda bol boö yapmak istiyorum.
kızlar 3 lu test sonucum geldı afp yuksek cıkma ne demek doktorum daha aramadı meraktan olecem
Canım yaşın 30 üstüyse onla alakalı bir risk olabilir. Detaylı usg girmeden hiç canını sıkma.