- Konu Sahibi SirriEyvan
- #13.381
ya ne güzel hissediyosunuz bizimkide sağa sola toparlanıp dururdu 3 gündür ortalıkta yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burayı bu yüzden çok seviyorum. herkes sıkıntılarını, bildiklerini paylaşıyor. çok önemli bu süreçteDaha çok zaman var canım, dört koldan araştırırız daha paylaşırız burada :)
12. haftaya girdiğim gün eski hayatıma döndüm canım zaten pek bulantımda yoktu sonuç erkek çok bulanıyosa miden kızın olabilir:)haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum![]()
iyidir canım, canını sıkma. her gün hareket ediyor muydu peki?ya ne güzel hissediyosunuz bizimkide sağa sola toparlanıp dururdu 3 gündür ortalıkta yok![]()
Ayy ewet ya gunoer yil gibi geciyo sanki geldimmide turkiye ye bir ay goz acip kapayincaya gecer hemen :-( bizim daha cinsiyet belli olmadi canim ama esim Rabia ismine takmış durumda ilk duydugu 2 aylikken tmm kiz okursa Rabia diyo ogkumda oglan kardrsi okursa Muhammet Yaser diyo ama onuda esim istemiyo bakalim yarin belli olucak nasipse Gösterirse :-D
Tatlim mesajımi alintilamadigin takdirde Gormem güçleşiyor..mesajlar birikebiliyor ben ise hepsini okuyamiyorum:)
30.cüz okundu 29 da verildi istersen 28 i verebilirimm:)
bana doktorum taaa 9. haftada zofran verdı canım kuwwetlı bı ılac ama baktı olmayacak ben hızlı kılo verıorum yazdı gectı o ılac benı cokta rahatlattı ne dramamına ne emedur ne baskası kar etmemıstı minnakımdada sorun yok sukurhaziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum![]()
çok güzeller canım. güle güle giydir bebişine. sonuncudan aldım ama maalesef 3. resimdeki kalmamıştı alamadım.İyi geceler kizlar... Bugun 4lu test sonucumuzu almaya gittik ama dr muz nobetten cikmis baska dr olunca pek ilgilenmedi.yuzumuze bile bakmadan bisorun yok normal degerler dedi.yaptiranlar bukadarcik yorum mu duydunuz siz de?yoksa kendi dr muz olmadigindan mi bizimki bukadar oldu?
Birde simdi nette bakinirken karsilastim merak ettim ben butest icin 108 tl verdim sgk karsiliyormu bunu? Yaptiranlar siz nekadar verdiniz?
Bugun minigimizin ilk cicileri geldi elimizeebebek de indirim reyonunda guzel seyler buldum erken belki ama dayanamadim aldim...
![]()
ay canım maşallah ya ne güzel sonuçların da çok güzel çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar kontrolden geldim
prensesimi gördüm nihayet. çoookkk büyümüş, ekrana tam sığamıyor artık20 cm boyumuz 240 g ağırlığımız olmuş maşallah
herşeyi yerinde çok şükür. ayakları 4 cm olmuş miniğimin. beyincik, mide, kalp hepsini gösterdi doktor amcası sağolsun. binlerce şükür, bugünlere geldik nihayet.
3 lü ve 4 lü testleri önermedi doktorum. yaşın genç ve sonuçların iyi dedi. ayrıntılıya da gerek yok, ben zaten hepsine bakıyorum dedi. para tuzağı, ben önermiyorum dedi. bir şey olsa müdehale de edilemiyor doğuma kadar dedi. ben yaptırmayacağım yani detaylı ultrasonu. 25 dk kaldım odasında. güveniyorum doktoruma...
sağol canım bizde çok mutlu olduk çok güzel bi duygu artık kızım diye sevebiliyorumm rabbim gönlümdekini nasip etti inşallah sağlığı da yerindedircanım çokkk sevindim. çok istiyordun kız olmasını. gönlüne göre olmuş, çok güzel...
canım bebişler büyüdüğü için olabilir. burada bazı arkadaşlarda oldu. ben 18+1 oldum, bugün doktorum kalsiyum başlattı. aldığımız kalsiyum yeterli olmuyor çünkü. kanaman olmadığı sürece korkma canım...
haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum![]()
bende sonuncudan bulabildimçok güzeller canım. güle güle giydir bebişine. sonuncudan aldım ama maalesef 3. resimdeki kalmamıştı alamadım.
iyi geceler canım... benimde gözler kapanmaya başladı...Iyi geceler, huzurlu uykular annelerrr![]()
benim bulantım bi kaç kez oldu diyebilirim çok değildi rahattım o konuda maşallah12. haftaya girdiğim gün eski hayatıma döndüm canım zaten pek bulantımda yoktu sonuç erkek çok bulanıyosa miden kızın olabilir:)
evet canım erkan beye gidiyorum. artık ultrason süremiz uzadı. belki seninki de gerek görmezay canım maşallah ya ne güzel sonuçların da çok güzel çıkmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahsen erkan beye gidiyordun değil mi bakalım benim doktor ayrıntılı isticek mi yoksa kendi mi bakacak
:))) bende şortlu takımını beğendim. geç baktım sanırım, kalmamıştı...bende sonuncudan bulabildimama bedeni yenidoğandı acaba giydirebilir miyim o kadarcık bebişe bilmiyorum bende 3.resimdekini bulamadım onun bide şortlu takımı vardı çok güzeldi kalmamış malesef çok uygunlardı ya bizim nazlı kızımız cisiyeti gösterene kadar bitmiş hepsi
![]()
umarım canım ayrıntılı bakıyorlarsa ayrıca para vermeye de gerek yok bence önümüzdeki hafta sonu kontrole gitcem ama detaylı için daha erken sanırımevet canım erkan beye gidiyorum. artık ultrason süremiz uzadı. belki seninki de gerek görmez![]()
canım bende perşembe bakmıştım çok çeşit ve beden vardı ama ertesi gün çoğu sey bitmisti malesef:))) bende şortlu takımını beğendim. geç baktım sanırım, kalmamıştı...