- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #47.081
Canım hangisini indirdin sen , bide nasıl kullanicaz indirdim ama bilmiyorum![]()
nehircim my contractions daha güzel bence çok basit kullanımı da bi bak istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hangisini indirdin sen , bide nasıl kullanicaz indirdim ama bilmiyorum![]()
Kontrolden geldim hersey yolunda görünüyor.
Çatı muayenesi oldum, çığlık kıyamet, cok canım yandı.Çok dar dedi doktorum.
O normal doğum olsun istiyor, ama riskinide söyledi çünkü bebeğin başı 2 hafta önde.
Normal doğum sırasında olmazsa sezeryane dönülür falan dedi.
Son karar benim, ve ben sezeryanda karar kıldım sanırım, riske atmak istemiyorum,
eğer sezeryana dönülürse aynı anda iki ağrı cekmek istemiyorum.
Haftaya perşembe son kararı vercez, 15-20si arası alırız sezeryan istersen dedi tabi o zamana kadar sancın falan gelmezse diyede ekledi.
onlar zaten sağlıklı şeyler değil ki canım kendini suçlama yumurta,kaşar peyniri,süt,yoğurt,ceviz,et bunları hergün tüketmeye çalış bunun dışında muz pekmez fındık badem kuru incir balık bunları tüketmeye çalış proteinden zengin beslenmeyi dene tabi bi rahatsızlığın yoksa bide yemekten sonra yarım saat sol tarafına yatmak bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyormuşbalık yağı hapı kullanıyor muydun bu arada?
O kadarmı kötüydü ya çığlık kıyamet çok korktum şuan ya![]()
nehircim my contractions daha güzel bence çok basit kullanımı da bi bak istersen.
Canım benim ağrı esiğim çok düşüktür zaten, ilşikide bile hep yanar canım 2 yıllık evli olmamam ragmen.
Benim için berbat bi deneyimdi bu.
Ama sen kendini kasma, çok rahat geçti diyenlerde var burda, belki seninki de rahat geçer.
bende o hapı endokrine kadın doğuma ve dahiliyeye sordum çok da önemli değil ceviz balık yeşil yapraklı sebze ve tahıl tüket dediler çok önemli değilmiş kendini üzme canım sen üzülürsen bebeğin de üzülür beslenmene daha çok dikkat et inşallah bebişin kilo alırbütün hepsini yiyorum sürekli alışkanlık soluma dönüp yatıyorum balık hapı yağı kullanmıyorum doktorum hiç vermedi
Kontrolden geldim hersey yolunda görünüyor.
Çatı muayenesi oldum, çığlık kıyamet, cok canım yandı.Çok dar dedi doktorum.
O normal doğum olsun istiyor, ama riskinide söyledi çünkü bebeğin başı 2 hafta önde.
Normal doğum sırasında olmazsa sezeryane dönülür falan dedi.
Son karar benim, ve ben sezeryanda karar kıldım sanırım, riske atmak istemiyorum,
eğer sezeryana dönülürse aynı anda iki ağrı cekmek istemiyorum.
Haftaya perşembe son kararı vercez, 15-20si arası alırız sezeryan istersen dedi tabi o zamana kadar sancın falan gelmezse diyede ekledi.
Tamam canım indirdim , sadece elimde tutup start'a basıcam bu kadar mı![]()
Canim azaldi bile diyebilirim doktor demese inanmicam dogum yapacagima :)pofuduk ağrın arttımı hiç aynı mı yoksa
canım o arkadaşın dediğinin ilkini indirdim, sadece başlayınca start bitince stop, bide sancı düzeyini soruyo stop dedikten sonra, o da yukarıdan aşağı doğru az dan en şiddetliye doğruCanım hangisini indirdin sen , bide nasıl kullanicaz indirdim ama bilmiyorum![]()
Ben balık yağını aldım ama doktorum hiç gerek yok yerine ceviz yesen yeter dedi, önemli bişi deil yani çok da..bütün hepsini yiyorum sürekli alışkanlık soluma dönüp yatıyorum balık hapı yağı kullanmıyorum doktorum hiç vermedi
benim deeeeeişte sorun bu benimde ilişkide canım çok yanar .. Allah yardımcımız olsun inşallah rahat geçer diyelim..
bende o hapı endokrine kadın doğuma ve dahiliyeye sordum çok da önemli değil ceviz balık yeşil yapraklı sebze ve tahıl tüket dediler çok önemli değilmiş kendini üzme canım sen üzülürsen bebeğin de üzülür beslenmene daha çok dikkat et inşallah bebişin kilo alır
azalıyo canım benimde iki haftam kaldı sanki bazen hiç oynamıyo gibime geliyo korkuyorum ama normalmişYa kizlar doguma yakin bebek hareketleri azalir mi artar miii
Cok tesekkurler canim beniimmDoğum günün kutlu olsun canım benimiyiki doğdun
ailen , eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara inşaAllah
![]()