- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #47.761
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün canım bi an önce toparlar da küvezden çıkar kavuşursunuz inşallahBen dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün canım bi an önce toparlar da küvezden çıkar kavuşursunuz inşallahBen dogum yaptim kizlar dua edin bebisimee. Kuvozde. Daha kucagma alamadim(
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de cuma günüm doluyo ama benim kız da seninki gibi nazlı olcak hiç bi belirti yok daha gelmicek gibi geliyo hakkımızda hayırlısı olsun önce sen sağlıcakla kavuş kızına sonra sıra bize gelsin :)Ay inşallah bu gece suyum falan gelir bişey olur da doğurum![]()
hakkinda hayrlisi olsun canm saglikla kucakla kuzunu ins.Yarın doktor suni sancı falan derse zaten dicem naparsanız yapın çıkartın diye valla bütün psikolojim altüst oldu 4gundur...
Aynen ben de çok daraldım işten izin alalı tam 1 ay oldu.iş ile ilgili arayanlar soruyor annemin dostları komşular.bugün arayanlar kızımız oy kullandı mı diye espri yapıyorlar.gerçi bugün doğum yapsaydım seçim için dua edecektimÇok canım sıkılıyor kızlar böh deseler ağlıyorum. Doğurdun mu ne zaman doğacak diyenlerden bıktım. Eşim beni anlamıyor. Konuşamıyorum kimseyle. Çok fenayım çok![]()
annem kızlar geç gelir dedi kız kardeşimin epey geçmiş günü. ben de anneme herkes erken gelir diyo bi sen geç gelir diyosun diyodum ama annem haklı çıktı :)Kızkar erken gelir denirdi ama çoğumyz kız bekliyor ama kızlar pek nazlı çıktı.
Nişanım geldi sonunda, oh be :) az kaldı doğuma. Hafif adet sancısına benzer bir ağrı var şu anda. Bekliyoruz bakalım :))
Hadi bakalım canım gözün aydınhayırlı olsun, tez zamanda kavuşursun inşaallah bebeğine
kaç haftalık bu arada altta yazmıyor daa
Sekeri cok dusuktu doğduğunda. Sekerli su veriliyor serumla besleniyor kurban olduğumun minicik elini delmisler serum icinM mehtapmhtp88 canim bebegin dogmus sukur bugunlere ins.en yakin zamnda cikar kuvezden.cok erken diildi aslinda neden kuveze grdiniz ?
Nişanım geldi sonunda, oh be :) az kaldı doğuma. Hafif adet sancısına benzer bir ağrı var şu anda. Bekliyoruz bakalım :))
40 haftam doldu bebek niye gelmiyor, suni sancı ile gelsin de daha hızlı olsun ya da normal doğumdan korkuyorum sezeryanla olsun bitsin diyenlere bu videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum.
Günaydınlar.
10dk da bir sancım oluyor. Hayırlısı bakalım devamı gelicekmi![]()
Evet bu göbekle çok zor anlatılan gb on dk yapmak. bn oldupuolduğu kdr gün içinde aklıma geldikçe yapıyorum. hiç toktan iyidir. ztn doğdu doğacakdoguran herkesi tebrik ediyorum kizlar masallah gun gun sayi artiyor darisi bizlere olsun insallah bi perine masajina baktim ben ama yapamayacakmisim gibi geldi
maşallah sana kız ne cesaretlisin ya ayrıca bebeğine de maşallah tosuncukdr um kanala girse ztn doğar demişti 3-4 gündür doğum pozisyonu almış kafayı dayamıştı. yürümezsen o üst üste binme olayı olmaz dedi. o yüzden ztn iri bebek kafa çapı 10 cm i aşınca sezeryana alıyorlar yüzde 90. kg su da en son 3900 dü. biz çıkar belki diye normal sancı bekliyoruz. sancılar gelsin diyorum ama acısı nasıl onu da bilmiyorum
cahil cesareti mis gibi![]()
inşallah normal doğar canım. nasip tabi gene normal denip sezeryana giren çok. sezeryan konuşup normal doğuran da. nasip gibi birşey bu doğum.maşallah sana kız ne cesaretlisin ya ayrıca bebeğine de maşallah tosuncukhadi bakalım inşallah normal yoldan hayırlı bi doğum yaparsın 4 kg a kadar normal yaptırıyorlar diye biliyorum ama bazen ultrason ölçüleri gerçek kiloyla tutmuyor ya az ya fazla çıkıyor
![]()