- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asrın kulağa hoş geliyor bende çınar ismini çok seviyorum ama malesef ailede var . Allah izin verirse bizimki YUSUF EYMEN olucakİsim konusunda birbirimize fikir verelim mi kızlar? Benim oğluma beğendiğim isimler:
Cihan
Emir
Bartu
Uras
Asrın
Ertuğ
Ancak hiçbiri tam içime sinmiyor. Sizin bebişlerin isimleri neler? Allah hepsine uzun, sağlıklı ömür versin.
Bizim de hala içimize sinen bir isim yok maalesef,Aras ismini çok sevmiştim ama anlamı çok sinmedi içime.Arın ismide çok hoşuma gitti ama babamız sevmedi,bu gidişle bulamayacağız :))
İsimsiz kalanlardanız
Eymen enes burak beğendiklerim
Evet canım yaa isimler gerçektende çocuğun karakterini yansıtıyor die düşünüyorum ben de. O yüzden nerede akıllı, uslu, sakin bi çocuk görsem adı ne die soruyorum şimdiye kadar topladığım verilere göre; kaan, poyraz, ediz, arda isminde olanlar böyleler. En azından benim rasladığım. Efe, enes, mert, rüzgar isimleri ise hareketli, yaramaz oluyorlar.enes ismini seviyorum ama çooook yaramaz oluyolar teyzemin oğlunun adı enes said felaket bi çocuk çok kınadım onu inşallah başıma gelmez:):)
ben de sorayım bari :)
elif'in yanına isim arıyoruz.kızımın ablası da iki isimli yine öyle olsun dedik.
elif eylül mü?
elif masal mı?