2015 Haziran bebek isimleri

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
İsim konusunda birbirimize fikir verelim mi kızlar? Benim oğluma beğendiğim isimler:
Cihan
Emir
Bartu
Uras
Asrın
Ertuğ
Ancak hiçbiri tam içime sinmiyor. Sizin bebişlerin isimleri neler? Allah hepsine uzun, sağlıklı ömür versin.

Biz Ece düşünüyoruz simdilik :KK49: Simge de adaylar arasında.. bilemiyoruz tam karar veremiyoruz çok zormuş bu iş.:oops:

Bizim de hala içimize sinen bir isim yok maalesef,Aras ismini çok sevmiştim ama anlamı çok sinmedi içime.Arın ismide çok hoşuma gitti ama babamız sevmedi,bu gidişle bulamayacağız :))

Kizimizin adı Melis olacak babamız istedi benim de içime sindi...defne nehir ipek pelin masal öykü... sevdiğim isimler

İsim konusunda birbirimize fikir verelim mi kızlar? Benim oğluma beğendiğim isimler:
Cihan
Emir
Bartu
Uras
Asrın
Ertuğ
Ancak hiçbiri tam içime sinmiyor. Sizin bebişlerin isimleri neler? Allah hepsine uzun, sağlıklı ömür versin.
Asrın kulağa hoş geliyor bende çınar ismini çok seviyorum ama malesef ailede var . Allah izin verirse bizimki YUSUF EYMEN olucak :KK68:

Ben de Kaan, Sıraç, Mert, Kayra, Erdem, Uras ve Alper isimlerini düşündüm. Eşimle ortak buluşabildiğimiz isim Kaan oldu. Ama yine de şüphedeyim kesin değil yani....

Bizim de hala içimize sinen bir isim yok maalesef,Aras ismini çok sevmiştim ama anlamı çok sinmedi içime.Arın ismide çok hoşuma gitti ama babamız sevmedi,bu gidişle bulamayacağız :))

bende önce aras koyacaktım anlamı at kılıymış vazgeçtim sonra

enes ismini seviyorum ama çooook yaramaz oluyolar teyzemin oğlunun adı enes said felaket bi çocuk çok kınadım onu inşallah başıma gelmez:):)
Evet canım yaa isimler gerçektende çocuğun karakterini yansıtıyor die düşünüyorum ben de. O yüzden nerede akıllı, uslu, sakin bi çocuk görsem adı ne die soruyorum:KK48: şimdiye kadar topladığım verilere göre; kaan, poyraz, ediz, arda isminde olanlar böyleler. En azından benim rasladığım. Efe, enes, mert, rüzgar isimleri ise hareketli, yaramaz oluyorlar.

Umay ve Tomris arasında gidip geliyorduk eşimle. Ama artık zaman yaklaştıkça isimler içime sinmemeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum. İsim beğenemiyorum ben beğensem eşim beğenmiyor. O halen Tomris için kararlı ben Umay için kararlıydım ikisini de ben bulmuştum ama artık beğenmiyorum çok zor.

ben de sorayım bari :)
elif'in yanına isim arıyoruz.kızımın ablası da iki isimli yine öyle olsun dedik.
elif eylül mü?
elif masal mı?

oğluşumuzun adı kısmetse ALPTUĞ olacak :)
iki isimli biri olarak siz bilirsiniz hanımlar ama ben hiç memnun olamadım 2 isimden :) oyüzden oğluma tek isim koyacağım inş.

X