canım ben izmirdenim ve izmirde ilk karşıyakada metropol tıp merkezi ile başladım ardından arkdaş tavsiye ve oğluumun cinsiyetı inatla göstermeyi sebebi ile çok hastane gezdim. metropol ii değil dr değişti ii diil. konak özel hayat hastanesi ii fiyatlar uygun ipek hanm tavsiye ederim. bana uzak diye gidemedim. medical park dr'lar bence ii diil ve aşırı pahalı. menemen özel sada hastanesi zırt pırt dr değişkliği oluyor ama doğum yapan arkdaşlarım memnun istasyonaltı kordon kadın doğum gonca hanm harika ama doğum çok phalı. devletler zaten izmirde bitmiş durumda en kotu şartta buca kadın doğumu tavsiye ederim yeni açılan. bense bunca hastane gezmeme ragmen iikide gttğim bostanlı başkent zibeyde hanım hast. prof dr haşmet mesut özsoyda karar kıldım tavsiye uzerine çooookk memnun kaldım ve doüum fiyatlarıda ekibide harika ayrıca prof olunca daha bir emin ellerdesin önce Allah sonra ona kendimi emanet ettim kadın dr diye diretmeme ragmen iide onu tercih etmişim. 2013 yılında dooğum yaptım 650 tl idi şimdi fiyatları bilmiyorum ancak muayene su anda 90 tl ama inan hiç pişman olmazsın hiç.... benden sana tavsiyeler bunlar canm belki başkada hastanelere gitmişimdirde aklıma gelmiyor