2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

egenin_annesi

çok şükür, bin şükür seni bana verene...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
16
21
mayısta doğum yapacağım ama hala hastane kararı veremedim. Hem fiyatlar hem de hastanenin fiziksel yapılarını gördükçe kararsızlığım artıyor. Dogum yapacağı yeri belirleyenler ya da yakın zamanlarda doğum yapanlar bilgi veririe sevinirim.

canım ben izmirdenim ve izmirde ilk karşıyakada metropol tıp merkezi ile başladım ardından arkdaş tavsiye ve oğluumun cinsiyetı inatla göstermeyi sebebi ile çok hastane gezdim. metropol ii değil dr değişti ii diil. konak özel hayat hastanesi ii fiyatlar uygun ipek hanm tavsiye ederim. bana uzak diye gidemedim. medical park dr'lar bence ii diil ve aşırı pahalı. menemen özel sada hastanesi zırt pırt dr değişkliği oluyor ama doğum yapan arkdaşlarım memnun istasyonaltı kordon kadın doğum gonca hanm harika ama doğum çok phalı. devletler zaten izmirde bitmiş durumda en kotu şartta buca kadın doğumu tavsiye ederim yeni açılan. bense bunca hastane gezmeme ragmen iikide gttğim bostanlı başkent zibeyde hanım hast. prof dr haşmet mesut özsoyda karar kıldım tavsiye uzerine çooookk memnun kaldım ve doüum fiyatlarıda ekibide harika ayrıca prof olunca daha bir emin ellerdesin önce Allah sonra ona kendimi emanet ettim kadın dr diye diretmeme ragmen iide onu tercih etmişim. 2013 yılında dooğum yaptım 650 tl idi şimdi fiyatları bilmiyorum ancak muayene su anda 90 tl ama inan hiç pişman olmazsın hiç.... benden sana tavsiyeler bunlar canm belki başkada hastanelere gitmişimdirde aklıma gelmiyor :KK70:

canım ben izmirdenim ve izmirde ilk karşıyakada metropol tıp merkezi ile başladım ardından arkdaş tavsiye ve oğluumun cinsiyetı inatla göstermeyi sebebi ile çok hastane gezdim. metropol ii değil dr değişti ii diil. konak özel hayat hastanesi ii fiyatlar uygun ipek hanm tavsiye ederim. bana uzak diye gidemedim. medical park dr'lar bence ii diil ve aşırı pahalı. menemen özel sada hastanesi zırt pırt dr değişkliği oluyor ama doğum yapan arkdaşlarım memnun istasyonaltı kordon kadın doğum gonca hanm harika ama doğum çok phalı. devletler zaten izmirde bitmiş durumda en kotu şartta buca kadın doğumu tavsiye ederim yeni açılan. bense bunca hastane gezmeme ragmen iikide gttğim bostanlı başkent zibeyde hanım hast. prof dr haşmet mesut özsoyda karar kıldım tavsiye uzerine çooookk memnun kaldım ve doüum fiyatlarıda ekibide harika ayrıca prof olunca daha bir emin ellerdesin önce Allah sonra ona kendimi emanet ettim kadın dr diye diretmeme ragmen iide onu tercih etmişim. 2013 yılında dooğum yaptım 650 tl idi şimdi fiyatları bilmiyorum ancak muayene su anda 90 tl ama inan hiç pişman olmazsın hiç.... benden sana tavsiyeler bunlar canm belki başkada hastanelere gitmişimdirde aklıma gelmiyor :KK70:
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim doktorum belli sadece hastane konusunda kararsızım . doktorum genellikle çınarlıda doğum yaptırıyor ancak orada doğum yapan bir iki arkadaştan olumsuz şeyler duydum. doktorum aynı zamanda egepol bir de kent hastanesinde de yapabileceğini söyledi. kent hast. çok pahallı egepol de evime uzak çünkü bende karşıyakada oturuyorum. ama sanırım egepol de karar kılacağım.. şu anda hala kararsızım ama :)

çınarlı hastanesi hakkında kötü bilgi ya da düşünce yorum hiç duymadım.. çınarlıda pahalı kentte çok pahalı ama egepolde doğum yapan çok arkdaşım var ve cok memnunlar eğer sezeryansa ii olur ama normal doğum ise ilk neresi denek gelirse sanırım. hakkınızda hayırlısı olsun doğum ne zaman?

çınarlı hastanesi hakkında kötü bilgi ya da düşünce yorum hiç duymadım.. çınarlıda pahalı kentte çok pahalı ama egepolde doğum yapan çok arkdaşım var ve cok memnunlar eğer sezeryansa ii olur ama normal doğum ise ilk neresi denek gelirse sanırım. hakkınızda hayırlısı olsun doğum ne zaman?
çınarlı ile kent arasında bin lira fark var. öğrendim hepsini egepol için kötü bişey duymadım ama çınarlı için duydum. Ancak doktorum çınarlının doktoru bende o yüzden kararsız kaldım. ilk doğumum ve normal doğum istiyorum ama oğlum neye karar veriri son dakika bilmiyorum. teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar bende izmirde yeniyim ve gebeligimi ogrendigimde en yakin hastane olarak karsiyaka devlet hastnsine gitmistim kan degerim 3701olmasina ragmen doktor bebek yok rahimden kaybolmus dedi daha sonra tavsiye uzerine buca kadin doguma gittim ve orda herseyin yolunda oldugunu ogrendim ama orasida bana cok uzak oldugu icin pek sicak bakmiyorum cinralida resat bozoklari duydum fakat daha hic gitmedim birde bayraklida sifa hastanesi varmis fiyatlarda uygunmus diye duydum oraya gitmeyi dusunuyorum yada konaktaki ozel hastaneden bahsetmissiniz biraz arastirdim sgk anlasmasida varmis sanirim sabah arayip bilgi alicam insallah hersey yolunda gider

Merhaba arkadaslar bende izmirde yeniyim ve gebeligimi ogrendigimde en yakin hastane olarak karsiyaka devlet hastnsine gitmistim kan degerim 3701olmasina ragmen doktor bebek yok rahimden kaybolmus dedi daha sonra tavsiye uzerine buca kadin doguma gittim ve orda herseyin yolunda oldugunu ogrendim ama orasida bana cok uzak oldugu icin pek sicak bakmiyorum cinralida resat bozoklari duydum fakat daha hic gitmedim birde bayraklida sifa hastanesi varmis fiyatlarda uygunmus diye duydum oraya gitmeyi dusunuyorum yada konaktaki ozel hastaneden bahsetmissiniz biraz arastirdim sgk anlasmasida varmis sanirim sabah arayip bilgi alicam insallah hersey yolunda gider
Merhaba,
Bornovada Ata Sağlık var.12 Tl fark alıyor.4 boyutlu cihaz, ve her şey yeni.Şartları güzel yani.Düşünebilirsin.

mayısta doğum yapacağım ama hala hastane kararı veremedim. Hem fiyatlar hem de hastanenin fiziksel yapılarını gördükçe kararsızlığım artıyor. Dogum yapacağı yeri belirleyenler ya da yakın zamanlarda doğum yapanlar bilgi veririe sevinirim.
Merhaba,
Başkent- Mesut Bey'de olacak doğum kısmetse.Muayene ücreti 110 Tl oldu.20 günde bir alınıyor.Hastanenin şartları iyi ama çok kalabalık...

Kordon kadin doğuma gidiyorum doktorum Mete Tarcan çok memnunum konak hayat hastanesi ile anlaşması var fiyatlar uygun muayene ücreti 40 tl dogum da 1400 civari

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalik hamileyim tavsiye üzerine Hayat Hastanesinde Dr Özlem hanima gittim. Cook memnun kaldim ancak hastane pek hastane gibi degil daha cok klinik gibi bir sonraki randevumda iyice gezmeyi planliyorum. muayene ucreti olarak 20 tl fark aliyorlar. Bir de Dr ahmet güler e gitmeyi dusunuyorum. O da çinarli da dogum yaptiriyormus

Merhaba,
Başkent- Mesut Bey'de olacak doğum kısmetse.Muayene ücreti 110 Tl oldu.20 günde bir alınıyor.Hastanenin şartları iyi ama çok kalabalık...
Başkentin iyi olduğunu duydum ama dışarıdan doktor kabul edilmiyormuş malesef :) sanırım evime çok uzak olsada egepol tercihim olacak :)

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 haftalik hamileyim tavsiye üzerine Hayat Hastanesinde Dr Özlem hanima gittim. Cook memnun kaldim ancak hastane pek hastane gibi degil daha cok klinik gibi bir sonraki randevumda iyice gezmeyi planliyorum. muayene ucreti olarak 20 tl fark aliyorlar. Bir de Dr ahmet güler e gitmeyi dusunuyorum. O da çinarli da dogum yaptiriyormus
ben Ahmet Gülerin hastasıyım. ilk gebeliğim- ki düşükle sonuçlanmıştı- çok sresli geçiyordu ve ağlaya ağlaya gittiğim Ahmet Gülerin yanından sakinleşerek çıktım. şimdi de stresli bir hamilelik geçiriryorum. çok iyi bir doktordur. en önemlisi de çok iyi bir insandır. çınarlı- egepol- kentte doğum yaptırıyor. ancak kendisi çınarlının ortaklarından olduğu için herhangi bir acil durumda çınarlıya yönlendiriyor. ben hem taş düşürüyorum hem de hamilelik kolestazım var bu süreçte yanımda olduğu için çok menmunum. tek bir sıkıntısı var o da çok hastası var acil hastası da çok oluyor o nedenle de muyanede bazen 2 saat beklediğimiz oluyor ama biz eşimle razıyız. onun dşında içim çok rahat.

Merhaba,
merhaba eşimde mesut beyi duymuştu tavsiye üzerine bende fazla yorum yok hakkında diye emin olamamıştım.o yüzden gazi hastahanesi murat beye randevu aldım.henüz hamile değilim ama adetim baya gecikti kontrol için gidicem.mesut beyden memnunmusun?

Bende 30.haftadayim ve Hangi hastanede dogum yapicam diye karar veremiyorum. Ilkini egepolde yaptim. Doktorum disarda o zaman 5 hastaneyle anlasmasi vardi simdi bu kontrolde konusuruz sanirim artik ama. Asagi yikari fiyatlari ogrenmek istiyorum arada 1000 tl frk var demissiniz fiyatlar ne kadarki??? Kent ve egepolu merak ediyorum ben yardimci olurmusunuz

QUOTE="egenin_annesi, post: 39532532, member: 659540"]teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için benim doktorum belli sadece hastane konusunda kararsızım . doktorum genellikle çınarlıda doğum yaptırıyor ancak orada doğum yapan bir iki arkadaştan olumsuz şeyler duydum. doktorum aynı zamanda egepol bir de kent hastanesinde de yapabileceğini söyledi. kent hast. çok pahallı egepol de evime uzak çünkü bende karşıyakada oturuyorum. ama sanırım egepol de karar kılacağım.. şu anda hala kararsızım ama :)[/QUOTE]

Kordon mete beyin üzerine doktor tanımıyorum uzuntumu sevincimi paylasiyo arkadaş gibi cuma günü catlatma iğnesi oldum ona inşallah hamile kalirsam ondan vazgecmem

X