- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.501
Sare,mina,mira, eslem olabilirselam kızlarrr kızıma isim arıyorum yardiminiza tesekkurler:)
Kiz erkek hic fark etmez saglikli olmasi tabiki onceligimiz ama burda herkez ogrenip paylasinca ozeniyo insan.bende cok pimpirikliyim cevremde olumsuz ornekler cok tesbih cekip dua ederek kendimi rahatlayiyorum.Allahim hepizmizin meleklerini korusun saglikla kucaklarimiz a alalim.Allah gönlünüze göre versin, tabi Herşeyden önemlisi sağlıklı olması. Bize doktor söylemese bizim aklımıza gelmezdi sormak cinsiyetini heralde, o kadar stresli gidiyorum ki kontrollere.
Cok gecmis olsun cnm yaninda kalabilecek birisi varsa cok iyi olur.İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
RABBİM öncelikle sağlık versin sana bebeğini ve seni korusun..umarım bir daha böyle bir rahatsızlık yaşamaz bebeğini kucağına mutlu mutlu alırsın =) 15 gün dinlen yemek bile yapma aparatif şeyler ye eşine de en kıza zamanda kavuş =)İyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Teşekkür ederim, hepimiz inşallahİnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza, amin.
Tesekkur ederimBaşım ağrıdı geçen benim de. Eşim viks ile masaj yaptı öyle uyuyabildim. Tavsiye ederim.
Peki sen catlaklar icin ne kullanmayi dusunuyorsunBen badem yagi tuylenme yapiyor diye biliyorum ondan sordum.birde hamilelikte tuylenme daha cok artiyor...hamilelikte bence en iyisi epilasyon .tuy dokuculer zararli.ama gobegine bir sey yapma bence daha cok cikar
Suyla aram cok iyi uyanir uyanmaz iki bardak suyla baslarim guneBu arada doktora sordum, vücut susuz kalmış dedi serum yedim.
Sudan tiksinmesem 3 lt içicem de acayip midemi bulandırıyor
Benimkide gitti yurtdisina 15 gun yokİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Benimkide gitti yurtdisina 15 gun yokİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Merhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
Ben asiri kilo verdim o kilonun ustune daha 1,5 kilo aldim normal kiloma donmeme daha cok var o yuzden daha kullanmam gibi ama mustela urunlerinden kullanmayi dusunuyorumPeki sen catlaklar icin ne kullanmayi dusunuyorsun
Hosgeldin canm insallah saglikla alirsin kucagina :)Merhaba herkese, ben de aranıza Katılmak istiyorum, bundan önce 3 düşüğüm olduğu için en tehlikeli Sürecin geçmesini bekleyip öyle yazmak istedim, oyüzden geciktim ama tüm sayfaları okudum. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...
canım çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce geçer sıkıntılarn.çok üzüldümİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
Benimkini cekip koyiimda gobekmi bebek mi sz gorunn goren bu kac aylik bebek dio boyle :)))haha
Kızlar bende kızıma isim arıyorum.ilk Kızımın adı Alya derin ona uygun olsun istiyorum fikri olan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?