- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.781
Hahahhh senin ki artık sınıra dayanmışş
canım eskilerde kalmamak lazımmış teknoloji o kadar gelişmiş değildi şimdi herşey elinin altında doktora gidip bebeğin gelişimi hakkında bilgi alıyosun ne güzel bişey ama eskiden yoktu imkanları değerlendirmek gerekir ben haberi alır almaz herkese söyledim ben sevindim herkesde sevindi banada kaynanam sana söylenenlerden söylüyo kuzum fazla gitme doktora karnını oynatıp durma bilmem ne takma kafana canım biz nasıl olsa bildiğimizi okuyoz
12. Ve 13.haftada kiz dedi %90 iltimal verdi.ben degisecegini sanmam bizimkinin cunku 4 boyutlu ultrasonla baktiKızlar Günaydın ..
12 haftalikken detayli ultrasonda doktor kiza benziyor dedi ama 16 haftalikken netlesir dedi. Ben çok sabirsizim biran önce öğrenmek istiyorum :) 14.haftamdayim sizler ne zaman öğrendiniz bu tahminin tutma ihtimali var mi sizce ?
he benim kaynanada doğurmuş şalvarı giyip kayınbabaya çay koymuş
e napıym şimdi..herkes bi iyi hamile hoş hamile anasını satayım..doğurduktan sonra da aynı dengesizlerden toplumsal mesaj gecikmiyor,ayyy sen gene iyi dayandın benimki pek fenaydı...layyyn hani sen hamileliğinde hobidik pofidik geziyodun iş yapıyodun nolduuuuu
unutacağız inşallah bu arada kızlar bu muhabbet geçen yılki muhabbet ha takılmayın bakın Rabbim birini alıyor diğerini veriyor her şey kısmet işi
Sızın tarafınzdan yazıyı cok net bır bakıs acısı cıkıyor haklısınız..
Ama dedıgınız gıbı olmuyor malesef. Keske yazarken kı rahatlık yasarken de olsaydıda derınlemesıne bırseylere gırıp sıze daha derın detaylar vere bılseydım.
Kotu nıyetlı bır konusma asla dusunmedım bunu soyleemek ıstedıysenız.
Yalnız o ınsan esımle bız sevgılı ıken bızı ayırmak ıcın bıle bır hamle yapmıs kışi...
Nasıl okadar sey uzerıne ben ıyı nıyetle davranabılırım kı.
KAsının uzerınde gozun var dıye asla dusunmem.
Esımın aılesı ıle zaten aram cok sukur ıyı...Fakat haksızlıga da dayanamam mesela ben ıst gelın dıyorum gelmıyorlar
BAzen esım cok ozluyo ozaman laf soyluyorum halıyle ...
Ne bıleyım ben ordayken teyzesı esımın gel evımı temızle dedı ky altında .
5 tane kızın var teyze neden benı cagrıyorsun.Hepsı yatıyo ben yenı geldım yol yorgunuyum uyandır dedıgım oldu ....
Boyle seyler yanı :)
adamın gözü dönüyor valla bakışları değişiyor kitleniyor PITI PITI PITI PITI aramızda taktık bu lakabı kayınvalidemlerdeyken hadi pıtı pıtı diyo anlayacaklar diye ödüm kopuyo
Canım farketmemiştim yazıyı gördüm. Aynen öyle. Bende evham yapardım yok yere. Ay karnım ağrıdı, ay birşey hissetmiyorum. Şimdi koy verdim gitti.
Ben seni anlıyorum canım. İnan okadar şeyler yaşayanlar var ki. Bunları takma demek istedim. Bana da kayınvalidem ilk başlarda kırıcı şeyler söyledi, ben çok üzülürdüm. Şimdi can ciğer kuzu sarması bana karşı. Herkes okadar karışmaya ve kötü olmaya meraklıki ..senin dediğin gibi herşey eşte bitiyor. Benim eşimin bana verdiği güven duygusu olduğu sürece hiç kimse huzurumu bozamaz. Anlıyorum ki senin de öyleymiş zaten..
he benim kaynanada doğurmuş şalvarı giyip kayınbabaya çay koymuş
e napıym şimdi..herkes bi iyi hamile hoş hamile anasını satayım..doğurduktan sonra da aynı dengesizlerden toplumsal mesaj gecikmiyor,ayyy sen gene iyi dayandın benimki pek fenaydı...layyyn hani sen hamileliğinde hobidik pofidik geziyodun iş yapıyodun nolduuuuu
Bende bu konuda yasadigimi anlatayim...kirada uzun sure oturduk ev sahibimizin e.kardesi ust katimizda oturuyorlardi esiyle...adam ickici calismaz esini 4 posta dover kadin cok uzun yillar sabretti kadin butun malini satti yedi yaslandi tabi bosandi gitti kadin baba evine adam yalniz kaldi tabi tek basina kalinca cok ugrasti calisti falan ama ickiyi bi turlu birakamadi bu ciftin benim 3 yasindan 24 yasima kadar olan kisminda emegi vardir neyse bigun duydumki mide kanseri olmus cok yasamadi oldu aradan 6 sene gecti bizde ugrasiyoruz hamile kalmam icin bi gece ruyamda bu adami gordum oldugunu biliyorum ama okadar sevindimki kostum boynuna sarildim bana dediki cok ozledim seni kizim dedi bu arada adamin cocugu hic olmadi beni kizi gibi severdi...neyse oturduk basini onune egdi mahcup bi sekilde bana dediki rahme koyduk cok sasirdim nasil yani tup bebekmi dedim zanettimki onun cocugu olcak dedim ben gec kalmiyim kalktim yanindan gittim...akabinde uyandim kendime gelince nedemek istedigini anladim ustune 2 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim anneme anlattim annem demesinmi oglun olursa adini ali koyucaksin hem rahmetli dednin adida ali adiyla anmis oluruz ulen bi dusundum ikiside ickiciydi eslerini doverdi anneme dedim asla olmaz bakarsin adlarinin adami olur geri dursun annem cok bozuldu ama asla ali koymam...ne güldüm canım yaaa :)hala eski kafadalar eşimde dahil nerde kaldı kaynana kayınbaba adı isimle mi saygı oluyomuş bebeğimin anasıyım ben hergün karnımı yokluyorum ne zamn hissetcem diye merak içindeyim ama kimsenn ruhu duymuyo pufff
benim ki hep evde doğurmuş sancısı gelmiş ebeyi beklemeden doğurup almış kucağına odaya giderken bi tanesini bacak arasından düşmüş hatta yatmak da neymiş ertesi gün tütün toplamaya çocukla beraber
PITI PITI güzelmişş bakk :) biz kaş gözle kalkardık hahahhh ayyy ne komikk yaa
O hamilelikler eskidenmis cokkk eskiden.benim annemde hamileyken hem tarlada calisirmis hem ev isi yaparmis ben kendi ihtiyaclarimi zor gideriyorum ...ben doguda yasiyorum 1 gun kadin dogumda yattim kadinlar 9 tane dogurduk hic bir yerimiz agrimadi diyor.gelinine laf soyluyor simdi ki hamileler hep boylehe benim kaynanada doğurmuş şalvarı giyip kayınbabaya çay koymuş
Cnm ne guzel soylemıs belkı bu sefer bızım doktor kendısı acar durumu ya :)))
Teşekkür ederim canımCanım günaydın benim kullandığım güneş kremi Avene Creme ismi bu tatlım ...
Ayip oluyor ama ayselere ☺haaa bide öyle uydurmaca hikayeler var dimiiayşenin gelini hamileyken bütün işleri yapıyoduu hıııhhh totişimin ayşesii kimbilir ne eziyetler ediyoduda yaptırıyodu kıl oluyorum bu muhabbetlere yaaa
Bende bu konuda yasadigimi anlatayim...kirada uzun sure oturduk ev sahibimizin e.kardesi ust katimizda oturuyorlardi esiyle...adam ickici calismaz esini 4 posta dover kadin cok uzun yillar sabretti kadin butun malini satti yedi yaslandi tabi bosandi gitti kadin baba evine adam yalniz kaldi tabi tek basina kalinca cok ugrasti calisti falan ama ickiyi bi turlu birakamadi bu ciftin benim 3 yasindan 24 yasima kadar olan kisminda emegi vardir neyse bigun duydumki mide kanseri olmus cok yasamadi oldu aradan 6 sene gecti bizde ugrasiyoruz hamile kalmam icin bi gece ruyamda bu adami gordum oldugunu biliyorum ama okadar sevindimki kostum boynuna sarildim bana dediki cok ozledim seni kizim dedi bu arada adamin cocugu hic olmadi beni kizi gibi severdi...neyse oturduk basini onune egdi mahcup bi sekilde bana dediki rahme koyduk cok sasirdim nasil yani tup bebekmi dedim zanettimki onun cocugu olcak dedim ben gec kalmiyim kalktim yanindan gittim...akabinde uyandim kendime gelince nedemek istedigini anladim ustune 2 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim anneme anlattim annem demesinmi oglun olursa adini ali koyucaksin hem rahmetli dednin adida ali adiyla anmis oluruz ulen bi dusundum ikiside ickiciydi eslerini doverdi anneme dedim asla olmaz bakarsin adlarinin adami olur geri dursun annem cok bozuldu ama asla ali koymam...
Ayip oluyor ama ayselere ☺
neki bu bacak arasından düşüyookocaman bebek ey Allahım yaaa
Yawrum haklisin gordugum ali hzreti ali olsaydi koyardim ama ali adinin sahipleri iyi karakterli adamlar degillerdi bu ihtimali goze alamam korkarim koydugun adla yasar insanlar...Canım oyle dusunme .....Her Ali öylemı ...
Ya benım esım gıbı olursa :) 4 4luk valla masallah elınden her ıs gelıyo cok durust sakın bır yapısı var...
Onuda gectım Hz. Ali var ..... Ornekler cok .... Ama ılla dıye bırsey yok ıcıne sınsın yeter kı hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?