2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

aynen öylee onlar ne derse desin ben bildiğimi okurumm o da bunun farkında zaten ben ilk face den paylaşmıştım akrabaları var bi kaç tane gelmişler hemen ertesi gün söylemişler bi akşam oturduk yemek yiyoruz diyoki sen niye internette yazmışsın ne olmuş dedim bizde karın çıkana kadar kimse bilmezdi diyo amaann anne dedim nolcak Allahın izniyle hiçbişey olmaz dedim sustuu kıl oluyorumm yaa aynen teknolojinin nimetlerinden yararlanmayalım mıı

12. Ve 13.haftada kiz dedi %90 iltimal verdi.ben degisecegini sanmam bizimkinin cunku 4 boyutlu ultrasonla bakti

benim ki hep evde doğurmuş sancısı gelmiş ebeyi beklemeden doğurup almış kucağına odaya giderken bi tanesini bacak arasından düşmüş hatta yatmak da neymiş ertesi gün tütün toplamaya çocukla beraber

unutacağız inşallah bu arada kızlar bu muhabbet geçen yılki muhabbet ha takılmayın bakın Rabbim birini alıyor diğerini veriyor her şey kısmet işi

Canım farketmemiştim yazıyı gördüm. Aynen öyle. Bende evham yapardım yok yere. Ay karnım ağrıdı, ay birşey hissetmiyorum. Şimdi koy verdim gitti.

Ben seni anlıyorum canım. İnan okadar şeyler yaşayanlar var ki. Bunları takma demek istedim. Bana da kayınvalidem ilk başlarda kırıcı şeyler söyledi, ben çok üzülürdüm. Şimdi can ciğer kuzu sarması bana karşı. Herkes okadar karışmaya ve kötü olmaya meraklıki ..senin dediğin gibi herşey eşte bitiyor. Benim eşimin bana verdiği güven duygusu olduğu sürece hiç kimse huzurumu bozamaz. Anlıyorum ki senin de öyleymiş zaten..

:)) Cok guzel sozle bıtırmıssın cumellerını arkadasım ...
Evet Insallah eslerımız le aılelerı ıle huzurumuz mutlulugumuz bozulmaz :) Bebegın hayırlı ugur lu olur ınsallahhh :)

haaa bide öyle uydurmaca hikayeler var dimii ayşenin gelini hamileyken bütün işleri yapıyoduu hıııhhh totişimin ayşesii kimbilir ne eziyetler ediyoduda yaptırıyodu kıl oluyorum bu muhabbetlere yaaa

Bende bu konuda yasadigimi anlatayim...kirada uzun sure oturduk ev sahibimizin e.kardesi ust katimizda oturuyorlardi esiyle...adam ickici calismaz esini 4 posta dover kadin cok uzun yillar sabretti kadin butun malini satti yedi yaslandi tabi bosandi gitti kadin baba evine adam yalniz kaldi tabi tek basina kalinca cok ugrasti calisti falan ama ickiyi bi turlu birakamadi bu ciftin benim 3 yasindan 24 yasima kadar olan kisminda emegi vardir neyse bigun duydumki mide kanseri olmus cok yasamadi oldu aradan 6 sene gecti bizde ugrasiyoruz hamile kalmam icin bi gece ruyamda bu adami gordum oldugunu biliyorum ama okadar sevindimki kostum boynuna sarildim bana dediki cok ozledim seni kizim dedi bu arada adamin cocugu hic olmadi beni kizi gibi severdi...neyse oturduk basini onune egdi mahcup bi sekilde bana dediki rahme koyduk cok sasirdim nasil yani tup bebekmi dedim zanettimki onun cocugu olcak dedim ben gec kalmiyim kalktim yanindan gittim...akabinde uyandim kendime gelince nedemek istedigini anladim ustune 2 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim anneme anlattim annem demesinmi oglun olursa adini ali koyucaksin hem rahmetli dednin adida ali adiyla anmis oluruz ulen bi dusundum ikiside ickiciydi eslerini doverdi anneme dedim asla olmaz bakarsin adlarinin adami olur geri dursun annem cok bozuldu ama asla ali koymam...

O hamilelikler eskidenmis cokkk eskiden.benim annemde hamileyken hem tarlada calisirmis hem ev isi yaparmis ben kendi ihtiyaclarimi zor gideriyorum ...ben doguda yasiyorum 1 gun kadin dogumda yattim kadinlar 9 tane dogurduk hic bir yerimiz agrimadi diyor.gelinine laf soyluyor simdi ki hamileler hep boyle

Kızlar en cok duydugum söz

'' Iyıkı hamılesın sankı sen tek dogruuyorsun bak bana eskıden boylemıyydık bız ..... baslarlar anlatmaya ''

ÖZellıkle kendı babannem hıc sevmez benı :)))) Sureklı naz yaptıgımı dusunuyor.
1 ayoncesınde Sol bob tas cıktı be kadın sankı keyfımıze kıvrandık :)))

Canım oyle dusunme .....Her Ali öylemı ...
Ya benım esım gıbı olursa :) 4 4luk valla masallah elınden her ıs gelıyo cok durust sakın bır yapısı var...
Onuda gectım Hz. Ali var ..... Ornekler cok .... Ama ılla dıye bırsey yok ıcıne sınsın yeter kı hayırlısı olsun

neki bu bacak arasından düşüyoo kocaman bebek ey Allahım yaaa

valla kız bizim aşçının da öyle olmuş ebeyi çağırmaya gitmiş kaynanası ama şimdi bunlar devamlı tarlada çalışınca gel eve yemek yap git çamaşır yıka as kurut katla hadi tarlaya pırt diye evin eşiğinden geçerken düşmüş bacak aralarından inanamadım ya eski insanlardan dün yine bana sezeryan için ağrı pompası iste diye beynimi yediler annemler hastanede yatarken

Yawrum haklisin gordugum ali hzreti ali olsaydi koyardim ama ali adinin sahipleri iyi karakterli adamlar degillerdi bu ihtimali goze alamam korkarim koydugun adla yasar insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…