2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım çok geçmiş olsun. çocuğun da var biliyorum ama etrafındakiler biraz bu süreçte sana destek olacaklar . gerçekten hiç çıkma gerekirse

aman yaaa dediğim gibi geri kafalılar işte canım Allahım korur meleklerimizi inşallah bişey olmaz benm haberim bile yoktu ağır dip bucak temizlik yaptım memlekete gittim valiz koli falan taşıdım yani ilk zamnlar bunları yaptım Allahıma cok sükür bişey olmadı

bende başında bilmeden Antalya Isparta Bursa üçgeninde otobüsle yolculuk yaptım..

bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...

O endişe bende de var. Kızıma tüpbebekle kavuştuktan 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve daha yeniydi 8-9. hafta kontrolümde kalp atışı durmuş kürtaja alacağız dediler. Yanlıştır diye 3 dr'a gittim. Kesin diyince de mecbur kürtaj oldum. Şİmdi elim hep yüreğimde o kontrole gidince ya yine aynı cümleyi duyarsam paniği var. içimden hiç atamıyorum.Korkuyorum. Bu Cuma kontrolüm var hem heyecanlıyım hem yine korkuyorum.

Yawrum haklisin gordugum ali hzreti ali olsaydi koyardim ama ali adinin sahipleri iyi karakterli adamlar degillerdi bu ihtimali goze alamam korkarim koydugun adla yasar insanlar...

Dedıgım gıbı tatlım ıcıne nasıl sınerse oyle yap doguracak olsan sensın bakacak olan sen :)
Allahım gonlune gore versın hepsınııııı :)

ne gerek var canım da yaa isim bence annenin hakkı o herşeyiyle hakediyo sen bakma kimseye içinden ne geçiyosa onu koy

Cinsiyetini hala öğrenemedim anneler , iki kere ultrasona girdim aynı gün içinde,önce asistan baktı, doktor yerinde yoktu çünkü , asistan henüz hakim değil , istirahat etmen gerek dedi ( doktor geldiğinde lekelenme,kanama yoksa gerek olmadığını söyledi ) , sonra doktor gelince beni yeniden ultrasona aldı, rapor istediğimi söyledim asistana , doktorun gelmesini beklemem gerekti bu yüzden ,asistanın muayenesi sırasında bebeğin hereketlerini görme şansım oldu :) Sevimliydi gerçekten de , doktorun ultrasonunda ise yüzü ekrana dönüktü ( büyük gözler gördüm sanki,benimki gibi :) ama cinsiyetine bakmadı doktor ,beline kadar ekranda görebildim , yine kolları kıpır kıpırdı,ellerini parmaklarını seçebildim hep
Genelde miyomla ilgilendi ,aynı bilgileri söylüyorlar hep , miyom büyük ve dejenere olmuş ve plasentanın arkasında vs vs, benim risk her zaman devam edecekmiş ; ama hiçbir şey de olmayabilir , alıştım bu sözlere
Raporu yazdı , haftaya da aile hekiminden alacağım , böylece okulların kapanacağı hafta başlayacağım 15+ 4 de işe dönmüş olacağım, Yazdığım bazı şeyleri de sormayı unuttum :)

canım korku bende de var doktor ultrasonda bakana bakar doktorun yüzüne bakıyorum kötü bişey demesin diye cok şükür bebeğimiz iyi bende geç hamile kaldım 4 sene bekledik Allahım bu zamnı uygun görmüş

Selam canım benimde polen alerjim var 3 haftadır berbat durumdayım. hapşırdıktan sonra burnunu sakın çekme sürekli temizle. burun çektikçe de birikip baş ağrısı yapıyor. bende tik oldu artık sürekli burnumu siliyorum faydasınıda görüyorum :)

bende o an nefesimi tutuyorum. Taa ki ekranda oynadığını görüp dr'umun sakin ve normal ses tonunu duyana kadar..Dr'a devamlı her şeyi yolunda dimi? İyi değilmi? diye defalarca sorarak muayeneyi tamamlıyorum.

bende o an nefesimi tutuyorum. Taa ki ekranda oynadığını görüp dr'umun sakin ve normal ses tonunu duyana kadar..Dr'a devamlı her şeyi yolunda dimi? İyi değilmi? diye defalarca sorarak muayeneyi tamamlıyorum.

demekki bi bende değilmiş canım Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

Aynen.Ultrason icin uzandigimda doktora kitleniyorum,ve hersey iyi diyene kadar nefesimi tutuyorum öylece.Bu Perşembe randevumuz var ve ben yine her randevu öncesindeki gibi endiseliyim

Ne Cok bekletti sizi :)) Nazlı baya senin minikin :) ama şans iste demek ki o sırada dr'un görebileceği acıda degildi.Bir dahaki kontrolün ne zaman? O zaman net bir sekilde öğrenirsin

Atma ziyaaa diyeydin Fare mi bu ya zart diye bacak arasından kayıyor.
Ben ebeye evde ya kendiliğinden doğum yaparsam diye sormjştum da kadın hele ki ilk dığumlarda öyle efsane imkansıZ demişti.

adamın gözü dönüyor valla bakışları değişiyor kitleniyor PITI PITI PITI PITI aramızda taktık bu lakabı kayınvalidemlerdeyken hadi pıtı pıtı diyo anlayacaklar diye ödüm kopuyo
Hahahah bomba çok güldüm. Anlıyor olabilirler :) Benim kayınvalide yle kayinpeder arasında asker hazır mı muhabbeti varmış çocuklar küçükken. Tabı hepsi anliyorlarmis. Şimdi tüm çocukları dalga geçiyor sizin askerler tezkere mi aldı diye

Bende 15. haftamdayım 3 kilodan biraz fazla aldım kusma vs olmayınca kilo almak kaçınılmaz malesef

Cok guldum allah iyiligini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…