- 15 Nisan 2015
- 102
- 96
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #20.801
Canım çok geçmiş olsun. çocuğun da var biliyorum ama etrafındakiler biraz bu süreçte sana destek olacaklar . gerçekten hiç çıkma gerekirseİyi akşamlar herkese dün akşam yine kanamam oldu hastanede geçirdim geceyi bu kez de iğne yapıldı Dr özellikle hiç yataktan çıkmayacaksın dedi hayırlısı artık eşim de yarın iş gezisine çıkıyor 15 gün yok nasıl geçecek bu günler bilmiyorum
aynen öylee onlar ne derse desin ben bildiğimi okurumm o da bunun farkında zatenben ilk face den paylaşmıştım akrabaları var bi kaç tane gelmişler hemen ertesi gün söylemişler bi akşam oturduk yemek yiyoruz diyoki sen niye internette yazmışsın ne olmuş dedim bizde karın çıkana kadar kimse bilmezdi diyo amaann anne dedim nolcak Allahın izniyle hiçbişey olmaz dedim sustuu kıl oluyorumm yaa aynen teknolojinin nimetlerinden yararlanmayalım mıı
bende başında bilmeden Antalya Isparta Bursa üçgeninde otobüsle yolculuk yaptım..aman yaaa dediğim gibi geri kafalılar işte canım Allahım korur meleklerimizi inşallah bişey olmaz benm haberim bile yoktu ağır dip bucak temizlik yaptım memlekete gittim valiz koli falan taşıdım yani ilk zamnlar bunları yaptım Allahıma cok sükür bişey olmadı
bide beni düşünsene ben geçen sene ilk gebeliğimde kürtaj oldum kaybım var..bu sebeple ben iki kere diken üstündeydim...
Yawrum haklisin gordugum ali hzreti ali olsaydi koyardim ama ali adinin sahipleri iyi karakterli adamlar degillerdi bu ihtimali goze alamam korkarim koydugun adla yasar insanlar...
Bende bu konuda yasadigimi anlatayim...kirada uzun sure oturduk ev sahibimizin e.kardesi ust katimizda oturuyorlardi esiyle...adam ickici calismaz esini 4 posta dover kadin cok uzun yillar sabretti kadin butun malini satti yedi yaslandi tabi bosandi gitti kadin baba evine adam yalniz kaldi tabi tek basina kalinca cok ugrasti calisti falan ama ickiyi bi turlu birakamadi bu ciftin benim 3 yasindan 24 yasima kadar olan kisminda emegi vardir neyse bigun duydumki mide kanseri olmus cok yasamadi oldu aradan 6 sene gecti bizde ugrasiyoruz hamile kalmam icin bi gece ruyamda bu adami gordum oldugunu biliyorum ama okadar sevindimki kostum boynuna sarildim bana dediki cok ozledim seni kizim dedi bu arada adamin cocugu hic olmadi beni kizi gibi severdi...neyse oturduk basini onune egdi mahcup bi sekilde bana dediki rahme koyduk cok sasirdim nasil yani tup bebekmi dedim zanettimki onun cocugu olcak dedim ben gec kalmiyim kalktim yanindan gittim...akabinde uyandim kendime gelince nedemek istedigini anladim ustune 2 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim anneme anlattim annem demesinmi oglun olursa adini ali koyucaksin hem rahmetli dednin adida ali adiyla anmis oluruz ulen bi dusundum ikiside ickiciydi eslerini doverdi anneme dedim asla olmaz bakarsin adlarinin adami olur geri dursun annem cok bozuldu ama asla ali koymam...
O endişe bende de var. Kızıma tüpbebekle kavuştuktan 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve daha yeniydi 8-9. hafta kontrolümde kalp atışı durmuş kürtaja alacağız dediler. Yanlıştır diye 3 dr'a gittim. Kesin diyince de mecbur kürtaj oldum. Şİmdi elim hep yüreğimde o kontrole gidince ya yine aynı cümleyi duyarsam paniği var. içimden hiç atamıyorum.Korkuyorum. Bu Cuma kontrolüm var hem heyecanlıyım hem yine korkuyorum.
Selam canım benimde polen alerjim var 3 haftadır berbat durumdayım. hapşırdıktan sonra burnunu sakın çekme sürekli temizle. burun çektikçe de birikip baş ağrısı yapıyor. bende tik oldu artık sürekli burnumu siliyorum faydasınıda görüyorum :)geçen ay muayenede başımın ara ara ağrıdığını söylediğimde dr nörolojiden konsültasyon isteriz devam ederse.
çok beklenen bişey değil migrenin yoksa demişti.sonra ağrılar geçti.
4-5 gündür akşamları ciddi baş ağrılarım oluyor.bazen boyun ağrısıyla birlikte oluyor.
hatta uyuyup uyandığımda bile devam ediyor.
tansiyonumu ölçtük normale yakın çıktı hep.
polen allerjim var o mu tetikledi bilemedim. ilaç da kullanmak istemiyorum.
başka baş ağrısı yaşayan var mı?
bende başında bilmeden Antalya Isparta Bursa üçgeninde otobüsle yolculuk yaptım..
canım korku bende de var doktor ultrasonda bakana bakar doktorun yüzüne bakıyorum kötü bişey demesin diye cok şükür bebeğimiz iyi bende geç hamile kaldım 4 sene bekledik Allahım bu zamnı uygun görmüş
bende o an nefesimi tutuyorum. Taa ki ekranda oynadığını görüp dr'umun sakin ve normal ses tonunu duyana kadar..Dr'a devamlı her şeyi yolunda dimi? İyi değilmi? diye defalarca sorarak muayeneyi tamamlıyorum.
Aynen.Ultrason icin uzandigimda doktora kitleniyorum,ve hersey iyi diyene kadar nefesimi tutuyorum öylece.Bu Perşembe randevumuz var ve ben yine her randevu öncesindeki gibi endiseliyimcanım korku bende de var doktor ultrasonda bakana bakar doktorun yüzüne bakıyorum kötü bişey demesin diye cok şükür bebeğimiz iyi bende geç hamile kaldım 4 sene bekledik Allahım bu zamnı uygun görmüş
ne gerek var canım da yaa isim bence annenin hakkı o herşeyiyle hakediyo sen bakma kimseye içinden ne geçiyosa onu koy[/
:) emin ol ben koyucam kimseyi karistirmayi dusunmuyorum....sunlari dusunuyorum ne dersin erkek ates ki gunes
Cinsiyetini hala öğrenemedim anneler , iki kere ultrasona girdim aynı gün içinde,önce asistan baktı, doktor yerinde yoktu çünkü , asistan henüz hakim değil , istirahat etmen gerek dedi ( doktor geldiğinde lekelenme,kanama yoksa gerek olmadığını söyledi ) , sonra doktor gelince beni yeniden ultrasona aldı, rapor istediğimi söyledim asistana , doktorun gelmesini beklemem gerekti bu yüzden ,asistanın muayenesi sırasında bebeğin hereketlerini görme şansım oldu :) Sevimliydi gerçekten de , doktorun ultrasonunda ise yüzü ekrana dönüktü ( büyük gözler gördüm sanki,benimki gibi :) ama cinsiyetine bakmadı doktor ,beline kadar ekranda görebildim , yine kolları kıpır kıpırdı,ellerini parmaklarını seçebildim hep
Genelde miyomla ilgilendi ,aynı bilgileri söylüyorlar hep , miyom büyük ve dejenere olmuş ve plasentanın arkasında vs vs, benim risk her zaman devam edecekmiş ; ama hiçbir şey de olmayabilir , alıştım bu sözlere
Raporu yazdı , haftaya da aile hekiminden alacağım , böylece okulların kapanacağı hafta başlayacağım 15+ 4 de işe dönmüş olacağım, Yazdığım bazı şeyleri de sormayı unuttum :)
Atma ziyaaa diyeydinbenim ki hep evde doğurmuş sancısı gelmiş ebeyi beklemeden doğurup almış kucağına odaya giderken bi tanesini bacak arasından düşmüş hatta yatmak da neymiş ertesi gün tütün toplamaya çocukla beraber
Hahahah bomba çok güldüm. Anlıyor olabilirler :) Benim kayınvalide yle kayinpeder arasında asker hazır mı muhabbeti varmış çocuklar küçükken. Tabı hepsi anliyorlarmis. Şimdi tüm çocukları dalga geçiyor sizin askerler tezkere mi aldı diyeadamın gözü dönüyor valla bakışları değişiyor kitleniyor PITI PITI PITI PITI aramızda taktık bu lakabı kayınvalidemlerdeyken hadi pıtı pıtı diyo anlayacaklar diye ödüm kopuyo
Bende 15. haftamdayım 3 kilodan biraz fazla aldımGünaydın mus mutlu annisler bizde çok şükür bugün iyi uyandık bulanti yok bu sabah .ay az kilo alanlara yada hiç almayanlara ne ozeniyorumben 15.Haftada yim hatta 16 ya girdik galiba tam 3 kilo almış bulunuyorum .doktorda uyardı dikkatli ol diye. Aç kaldıkca bulantım oluyor.4 saatte bir acıkıyorum. Sizlerin ogunleri nasil? Benmi cok acikiyorum?
Cok guldum allah iyiligini versinHahahah bomba çok güldüm. Anlıyor olabilirler :) Benim kayınvalide yle kayinpeder arasında asker hazır mı muhabbeti varmış çocuklar küçükken. Tabı hepsi anliyorlarmis. Şimdi tüm çocukları dalga geçiyor sizin askerler tezkere mi aldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?