2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben 3 yıldır saçlarıma kına kullanıyorum. ..boya her ne kadar organik içerikli markalar var denilse bile aşırı kimyasal yüklü. ..siz bilirsiniz tabii sonuçta kimyasallar yiyeceklerimizde bile var ancak ben kendi adıma kullanilmasi taraftarı değilim...

Arkadaşlar geçen p.tesi 33+3 te bebeğim 2200 gr di. Yarın 34+5 olacağım acaba 2600 falan olmuş mudur? Erken doğum riskim var ya. Büyüsün biran önce istiyorum

Bende biyatmayi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. Dogumdan sonra evde banyo yaparken aradan cikartirim diyorum ( hatta yanima alip hastanede mi yapsam diye dusunmedim degil ozel tekli odada olacagim ) haha bilemiyorum cnm yorumunu gordum ama kararsiz oldugum icn cvp yazamadim

Ben de çalışıyorum, belki bana da gerekecek. Yine de biraz bekleyeyim istiyorum. Bu tip konularda doktorlar hemşireler de yardımcı oluyor. Onlardan da sonradan fikir alırım diye düşündüm.

Arkadaşlar geçen p.tesi 33+3 te bebeğim 2200 gr di. Yarın 34+5 olacağım acaba 2600 falan olmuş mudur? Erken doğum riskim var ya. Büyüsün biran önce istiyorum
Canim Protein ağırlıklı beslendiysen bence geçmiştir bile dediğin rakamı benimde cuma kontrol hayırlısı ile bir gelseydi o gün merak ediyorum ne durumdayız diye

Gelecek insan büyükse ve hastaysa zaten gelmez diye düşünüyorum. O kadarını düşünür bence insanlar. Onların da bebeği, torunu vs olmuştur ailelerinde. Eğer kızınız gelecekse de bunu ona siz anlatabilirsiniz babasıyla beraber. Kendi annesi de anlatabilir. Kızım bak kardeşini görmek istiyorsun onu çok seviyorsun çok güzel ama şimdi böyle hasta halinle gelirsen bebek de hasta olabilir, sonra ben ikiniz için de çok üzülürüm; iyileştiğin zaman bol bol kardeşini görürsün gibi...açıklamalar. Çocuğun suyuna gidecek şekilde konuşursanız o da anlar sanırım.

İnşallah olmuştur canım, en az 2500 olmuştur bence.
Tam 4 haftada 1 kilo fark etmişti bizimki, haftada 250 gr desek, şimdi haftalar da arttığı için daha fazla alıyorlar.
Sen hiç üzülme , zaten önemli olan kilodan ziyade organlarının gelişimiymiş.

Annisler cikolatalarimiz geldi.500 gr 70 address 36 tl haciserif.lezzeti guzel.dun siparisv etsin az once elime ulasti.buz akusuyle yollamislar erime vs yok.alacako lanlarin bilgisine

Hayırlı olsun, çok güzel görünüyorlar. Hem de kocamanmış, çok lezzetli duruyorlar. Nereden aldınız acaba?

Güle güle yensin...

Ben tam 34 te gittiğimde 2060 gramdı, dün gittim tekrar, 35+3 te 2600 olmuş. 10 günde 550 gram almış görünüyor ama bana pek inandırıcı gelmedi. İkisinde de 100 gram sapma olsa yine de 350-400 gram almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…