- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.601
en cok korktugum seyBide fotoğraf konusu var arkadaslarşak diye siz noldugunu anlamadan foto cekebiliyo gelenler. Ayy bide Allah muhafaza flas falan aciksa vay ki ne vayyy
Arkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Maalesef yardım edecek kimse yok canım.
Ben kullanisli olacagini dusunuyorum oldukca kalin üşütmez bebegi, bende alicam bunlardanCan anneleeer, bir sorum var şimdi.
Şu puset kılıflarını cok begeniyorum ama kullanışlı olur mu bilemiyorum?
Yorumlarınızı bekliyorum:
Eki Görüntüle 1655915 Eki Görüntüle 1655916 Eki Görüntüle 1655917
Bende biyatmayi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. Dogumdan sonra evde banyo yaparken aradan cikartirim diyorum ( hatta yanima alip hastanede mi yapsam diye dusunmedim degil ozel tekli odada olacagim ) haha bilemiyorum cnm yorumunu gordum ama kararsiz oldugum icn cvp yazamadimArkadaşlar gecem sayfalar da soru sormuştum sadece bır arkadaş cevap verdi saçını boyayan yada boyamak isteyenler var mı hangi marka kullanacaksınız ben doğumdan önce son hafta boyasam mı dıye düşünüyorum hala kararsızım
Ben de aynen senin gibi düşünüyordum ama ikinci donem calismaya başlayacağım icin zaten almam gerekecek. beklemenin anlami yok madem alicam ilk zamanda zorluk olmasin elimin altinda bulunsun diye düşündüm canim..calisacak olmasam dediğin gibi belki gerek olmayabilirdi ama..
Canim Protein ağırlıklı beslendiysen bence geçmiştir bile dediğin rakamı benimde cuma kontrol hayırlısı ile bir gelseydi o gün merak ediyorum ne durumdayız diyeArkadaşlar geçen p.tesi 33+3 te bebeğim 2200 gr di. Yarın 34+5 olacağım acaba 2600 falan olmuş mudur? Erken doğum riskim var ya. Büyüsün biran önce istiyorum
Kimse gelmezse bile eşimin kızı var.Gelmeden de anlamayız ki nezle mi , hasta mı ? Geçen yıl çok oluyordu soğuk algınlığı , bana da hemen geçiyordu.Benim bir de böyle bir sorunum var.
Çocuğu olan anneler nasıl koruyor bu gibi durumlarda acaba , çocuğu okula ya da kreşe gidenler ? Onlardan tavsiye almam lazım.
Çocuğu uzak tutmaya çalışsak dışlanmış hisseder vs , ne zor bir durum , umarım düşüncede kalır , gerçek olmaz
Şimdiden çok hassasım bu konularda ve kendimi çok korumacı hissediyorum , bu hisler sonradan başıma dert açmasa iyidir.
Arkadaşlar geçen p.tesi 33+3 te bebeğim 2200 gr di. Yarın 34+5 olacağım acaba 2600 falan olmuş mudur? Erken doğum riskim var ya. Büyüsün biran önce istiyorum
Annisler cikolatalarimiz geldi.500 gr 70 address 36 tl haciserif.lezzeti guzel.dun siparisv etsin az once elime ulasti.buz akusuyle yollamislar erime vs yok.alacako lanlarin bilgisine
Ben hergün içiyorum ve magnezyum kullanmıyorum. Kasilma problemim yokKramplara maden suyu da iyi geliyor, günde 1 şişe...
Annisler cikolatalarimiz geldi.500 gr 70 address 36 tl haciserif.lezzeti guzel.dun siparisv etsin az once elime ulasti.buz akusuyle yollamislar erime vs yok.alacako lanlarin bilgisine
Evet bana da sağlık ocağındaki hemşire söylemişti. Gerçekten kasılma problemi kalmıyor.Ben hergün içiyorum ve magnezyum kullanmıyorum. Kasilma problemim yok
Ben tam 34 te gittiğimde 2060 gramdı, dün gittim tekrar, 35+3 te 2600 olmuş. 10 günde 550 gram almış görünüyor ama bana pek inandırıcı gelmedi. İkisinde de 100 gram sapma olsa yine de 350-400 gram almıştır.Arkadaşlar geçen p.tesi 33+3 te bebeğim 2200 gr di. Yarın 34+5 olacağım acaba 2600 falan olmuş mudur? Erken doğum riskim var ya. Büyüsün biran önce istiyorum
Haci serif arkadasim.Googleda aratabilirsin. TesekkurlerHayırlı olsun, çok güzel görünüyorlar. Hem de kocamanmış, çok lezzetli duruyorlar. Nereden aldınız acaba?
Güle güle yensin...
Haci serif arkadasim.Googleda aratabilirsin. Tesekkurler
Sagol canim bende siparis vericem de tadini merak ediyordum.guzel diyorsan veriyorum siparisAnnisler cikolatalarimiz geldi.500 gr 70 address 36 tl haciserif.lezzeti guzel.dun siparisv etsin az once elime ulasti.buz akusuyle yollamislar erime vs yok.alacako lanlarin bilgisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?