2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Old
serum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum :mad:

gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor :KK43::KK43:
oldu canım daha iyi hissediyorum. Halsizlîğim geçti. Bakalım ne kadar sürecek.

yurtdisindayim ben o dedigin surup varmi burda bilmiyorum, drum bi hap verdi mide bulantisi icin hic bi faydasini gormedim bugun randevude anlatcam derdimi hastaneyemi yatirir ne yapar bilmiyorum .
Kanadada bı arkadasım orda bulmustu sende bulursun belkı cnm bı bak allah yardımcımız olsun!!

Destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... Umarım hiçbir anne adayı böyle bir olay yaşamaz...
Çünkü olmaması, tutmaması çok acı ama böyle kavuşup da kaybetmek yürek yakıcı... Rabbim hayırlısını nasip etsin...
7+3 haftalıkken kaybettin bebeğimi :( kalp atışları gelişimi gayet güzeldi... Yavrum beni cennette bekleyecek inşallah...

Destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... Umarım hiçbir anne adayı böyle bir olay yaşamaz...
Çünkü olmaması, tutmaması çok acı ama böyle kavuşup da kaybetmek yürek yakıcı... Rabbim hayırlısını nasip etsin...
7+3 haftalıkken kaybettin bebeğimi :KK43: kalp atışları gelişimi gayet güzeldi... Yavrum beni cennette bekleyecek inşallah...

canım benim üzme kendini bende yaptığım bir hata sonucu ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim şimdi uğraşıyorum olmuyor hayırlısı hepimiz için...cennette belki bizi kucaklıcaklardır....

ferrace ferrace
Canım benimde 19 şubattı sat bugün test yaptım pozitif çıktı 4 gun gecikmeyle. Aynı bende senin belirtileri yaşadım goğus ağrısı hariç bide sağ kasıkta sürekli batmalar var. Menopoz dan baya baya şuphelendim acaip ateş basmalarım oldu çünkü. İnşallah sende hamilesindir.

teşekkür ederim canım rahatlatıcı oldun...bende menopozdan şüphelenmedim değil yani...10 gün geçerse kan testi yaptırıcam direk...ilk testlerinde negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok anne var umarım benim ki de öyle olur :)

Merhabalar kızlar öncelikle kötü şeyler yaşayan arkadaşlara Allahtan sabır ve en kısa zamanda yeni bebişler diliyorum Allah yardımcınız olsun
Bugün de saat 14:00 randevum var ve kalbim şuanda ağzımın içinde gibi Allahtan hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar minnoşummmmmuzu görelim
güzel haberlerini bekliyoruz :)

canim cuma gunu gorduk 4 4 bucuk haftalik dedi 3.7 mm di kesemis henuz cokk yeni minnakım :) 7 nisanda kalp atislarini ve bebegi gorcekmisiz inss duyabiliriz :) parayonak korkular sardi beni acaba duyacakmiyiz acaba gorecekmiyiz diye diye

Duyarsın cnm inş endişe hep var. Değer 2ye katladı mı, kese göründü mü, içinde Bebek var mı, kalbi atıyo mu, sağlıklı mı vs vs... annelik böyle bişey heralde öğrenicez bakalım :))

Öğlen yemeğini fazla kaçırdım galiba çok fena uyku bastı yaa iki gündür öğleden sonra çok uyukluyorum

Arkadaşlarım hergün takip ediyorum ama sık sık katılanıyorum sohbetinize tek yaptığım hergün dua etmek bebeklerimiz sağlıklı olsun güzel hamilelikler geçirelim diye :)) birde kötü haber alan arkadaşlarım Rabbim yanınızda olsun inşallah en kisa zamanda tekrar iyi haberler alırsınız. ...

MERHABA

ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım tam haftamı bilmesemde kasım annesi olacağım inşallah dün gittim 2 tane kese vardı ama tam olarak kesin değil tekte olabilir haftaya çarşamba tekrar gideceğim büyümesine bakacak sonrada kalp atışı için gideceğim inşallah sorunsuz bir hamilelik sonrasında sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba hanimlar, kac gundur girmiyordum siteye bebeklerini kaybeden arkadaslar cok uzuldum gecmis olsun melekleriniz sizin sefaatciniz olacak insallah. amanda29 amanda29 simayus simayus eilenn eilenn

Bende en son doktor kontrolunden sonra eski dogum yaptigim doktoruma gitmeye karar verdim ondan sonra diger doktorlar pek guvenilir gelmiyor. Kesenin etrafinda kanama vardi progestan 200 mg kullaniyorum ve feci sekilde bas donmesi ve sarhosluk yapiyor. Haftasonu anneme geldim bir kac gun daha istirahat edip eve gecicem. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba hanimlar, kac gundur girmiyordum siteye bebeklerini kaybeden arkadaslar cok uzuldum gecmis olsun melekleriniz sizin sefaatciniz olacak insallah. amanda29 amanda29 simayus simayus eilenn eilenn

Bende en son doktor kontrolunden sonra eski dogum yaptigim doktoruma gitmeye karar verdim ondan sonra diger doktorlar pek guvenilir gelmiyor. Kesenin etrafinda kanama vardi progestan 200 mg kullaniyorum ve feci sekilde bas donmesi ve sarhosluk yapiyor. Haftasonu anneme geldim bir kac gun daha istirahat edip eve gecicem. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cok gecmis olsun dikkat et iyi bak kendine..

Meleklerini kaybeden arkadaslar cok gecmis olsun tez vakitte tekrar konsun bebisler gobusunuze insallH

serum takviyesi bulantiya iyi geliyormu faydasi oluyormu?
bulantilarim yuzunden agliyorum resmen yemek yiyemiyorum su icemiyorum :mad:

gunaydin kizlar benim gibi bulanti cekenler icin gun pek aydinolmuyor, kan verdim geldim simdi saat 3te ultrason icin gidecem bide bulantilarimi soylicem acliktan basim donuyor :KK43::KK43:
Aynen cnm benimde oyle su bile icemiyorum cokzor bulantilar hayirlisiyla gecseydi

meleklerini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun takip edemediğim için şimdi yazan arkadaşlardan öğrendim... rabbim sağlık versin sizlere ve kısa sürede tekrar yavrular nasib etsin

Test yapin bence. Ben gunum gecmeden test yaptim cikti. Belirtiler sizinkine benziyordu regl olacagim zannetmistim ama mucize gerceklesti. :KK48:

kızlar bilmiyorum ama sanırım hamileyim...sat 17 şubat bat 19 mart gecikmemin 6.günündeyim 1 gün geçtiğinde test yaptım negatifti bir daha test yapmaya korktum negatifi görürüm diye...hala test yapmaya çekiniyorum...bel ağrısı, göğüste 15 gündür acı ve şişme, 2 gündür de kasıklarımda hafif ağrı var bazende karın ağrısı oluyor... :KK43: sizce hamilemiyim yardımmmmm

Test yapin bence. Ben gunum gecmeden test yaptim cikti. Belirtiler sizinkine benziyordu regl olacagim zannetmistim ama mucize gerceklesti. :KK48:

Back
X