2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağol canım alayım bakalım yiycekmi benim sıpacık
Bazen çok çaresiz kalıyorum yemek konusunda
Şimdiye kadar hiç hazır bir şey vermedim ama böyle yemeyince zor
Canım bende aptamil 7 tahıllı veriyorum arada.misafir varken veya ben gittiğimde iyi oluyo.tavsiye ederim.hippde almıştım onuda yemişti

Sağol canım alayım bakalım yiycekmi benim sıpacık
Bazen çok çaresiz kalıyorum yemek konusunda
Şimdiye kadar hiç hazır bir şey vermedim ama böyle yemeyince zor
Peki muhallebisini neyle yapıyorsun canım? Ben de hazır olmasın diye arada irmikle yapıyorum ama bundan da kullanıyorum. Her gün kahvaltıda muhallebi yapıyorum çünkü.
Ya da kızlar hepinize sorayim muhallebilerini neyle hazirliyorsunuz bebislerinizin?

Sağolasın canım doğru söylüyorsun aslında hani sanki hep çok yoruluyorum ondan hep hasta gibi hissediyorum diye düşünüp ,birşey yoktur diyorum .Bu hafta bir olurunu bulup gitmeye calisayim

Ben muhallebisini sut ile az pirinç unu ,çokça tam buğday unuyla yapıyorum .İçine bazen tarçın ,yulaf ezmesi ,fındık vb. Katıyorum ..Ama kaç zamandır yemiyor

Amin canım bide ben dağınıklığı hiç sevmem yada hemen banyo ,mutfak kokar bana .Kendi kendimi abartmamak,titizlenmemek konusunda uyarıp duruyorum:))çocuklar ve eşimden yardım alıyorum .Evimi tam temizlik yapılmış hiç görmedim.Günlere boluyorum ,Birgün toz aliyorsam ,öbür gün siliyorum .boyle Tabii hergun mutlaka iş oluyor ama farklı çözüm bulamadım:)

Bizim köyler yakın bulabiliyoruz canım ama bulamasaydik marketten sanırım alırdım mecburen
Kizlar kis aylarinda koy yumurtasi bulmak zor, siz ne yapiyorsunuz :/
Koy yumurtasi bulamadigim zamanlarda, markettekilerden versem en azindan yoksa vermeyeyimmi cok karisigim

Bizim köyler yakın bulabiliyoruz canım ama bulamasaydik marketten sanırım alırdım mecburen
Biz marketten alıyoruz mecburen. Ama köy yumurtası diye satilandan. Ne kadar güvenilir Allah bilir. Geçen yıl haber çıkmıştı çiftlik yumurtasina köy yumurtası imajı vermek için tavuk pisliği surup samanın içine koyup öyle satiyorlarmis.

Iyi geceler arkadaslar.icim cok sıkkın hicbirseye yetisemiyorum hersey yarım kaliyor sanki evin isi kizima ilgi esime ayri ilgi.enerjim hic yok hicbisey yapasimda yok ise gidip gelmek ayri yorucu. Tukenmislik sendromu yasiyorum resmen. 1 hafta anneme gidicez ailecek eminim iyi gelecektir.
Bu arada koy yumurtasi bzde alıyoruz ama cocukken koy yumurtasinin kokusunu tadini bilirdim bunlar yanindan bile geçemiyor.
M Mavisu27 bende irmik tam bugday unu ve pirinç unu katip pişiriyorum snrada icine bal ceviz ve tarcin koyuyorum

Canım bende aptamil 7 tahıllı veriyorum arada.misafir varken veya ben gittiğimde iyi oluyo.tavsiye ederim.hippde almıştım onuda yemişti
Sağol canım evet arada bi garanti bir şey lazım banada
İrmik yada pirinç unuyla yapıyorum canım ama her gün muhallebi vermiyorum çünkü onuda yemiyor
İçine muz elma armut ceviz tarçın süt kendi yaptığım peynir gibi şeyler koyuyorum besleyici olsun diye yerse yiyor bazen

Canım bu 5 tahilli veya 7 tahilli da pirinç unu gibi bir şey. Yani o da un. İçinde yulaf unu,tam tahilli buğday unu,kabuklu buğday unu,cavdar unu var. Hazır bir şey diye dusunme yani. Pirinç unu yediriyorsan bunu da verebilirsin bence.

Ben paketli diye başlarda bunu da pirinç ununu da kullanmak istemedim. Evde kendim pirinç unu yaptım da sonradan kullandım ikisini de.

Benim oğlum elma armut puresini yemiyor muhallebiye katinca. Ama eline verince yiyor. Anlamadım neden purelerini yemiyor. O yüzden genelde muz katiyorum muhallebisine.

Peynir katmayı hiç düşünmemiştim ben de deneyeyim bunu.

Bir de ceviz veya fındık yediği zaman oğlumun kakasinda aynen cikiyor. Baya bi ezilmiş dovulmus olduğu halde.sizde de öyle mi?

Evet o ceviz ler ne kadar ezilirse ezilsin aynen cikiyo :)

Ben cok fazla muhallebi hazirlayamiyorum ya :/ genelde corba tarzi yediriyorum.
Sen nasil yapiyosun canim muhallebiyi.
Cani sag olsun ama zayif gidiyor bizimki biraz takmaya basladim artik, kilo yapan seyler yedirmeye baslamaliyim sanirim

M mambur diimi vereyim hic yoktansa markettekilerden.
Bizim koyler yakin ama iste kisin bulmasi zor, herkesin kendine kadar anca var yumurtasi.
Tavukta koy tavugu yediremiyorum diye tskiliyor aklima ama habire nerden alayim koy tavugunu
Dogal hic birsey yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…