- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #78.721
Canım bende aptamil 7 tahıllı veriyorum arada.misafir varken veya ben gittiğimde iyi oluyo.tavsiye ederim.hippde almıştım onuda yemiştiSağol canım alayım bakalım yiycekmi benim sıpacık
Bazen çok çaresiz kalıyorum yemek konusunda
Şimdiye kadar hiç hazır bir şey vermedim ama böyle yemeyince zor
Peki muhallebisini neyle yapıyorsun canım? Ben de hazır olmasın diye arada irmikle yapıyorum ama bundan da kullanıyorum. Her gün kahvaltıda muhallebi yapıyorum çünkü.Sağol canım alayım bakalım yiycekmi benim sıpacık
Bazen çok çaresiz kalıyorum yemek konusunda
Şimdiye kadar hiç hazır bir şey vermedim ama böyle yemeyince zor
Sağolasın canım doğru söylüyorsun aslında hani sanki hep çok yoruluyorum ondan hep hasta gibi hissediyorum diye düşünüp ,birşey yoktur diyorum .Bu hafta bir olurunu bulup gitmeye calisayim
Ben muhallebisini sut ile az pirinç unu ,çokça tam buğday unuyla yapıyorum .İçine bazen tarçın ,yulaf ezmesi ,fındık vb. Katıyorum ..Ama kaç zamandır yemiyorPeki muhallebisini neyle yapıyorsun canım? Ben de hazır olmasın diye arada irmikle yapıyorum ama bundan da kullanıyorum. Her gün kahvaltıda muhallebi yapıyorum çünkü.
Ya da kızlar hepinize sorayim muhallebilerini neyle hazirliyorsunuz bebislerinizin?
Bizimkide diger eliyle oteki gogsunun ucunu sıkıştırıyor. Bazen nedense daha cok uyaniyorlar biyerlerimi ağrıyor yoksq gunduz biseyden korkuyorkarda ruyalarindami goruyorlar bilmiyorum ama bazi geceler zor geciyor gerçekten.
Kesinlikle yardimci sart ama nerdeeee.Biz 1 cocukla bas edemezken sen napiyosun Allah yardim etsin.
Kizlar kis aylarinda koy yumurtasi bulmak zor, siz ne yapiyorsunuz :/
Koy yumurtasi bulamadigim zamanlarda, markettekilerden versem en azindan yoksa vermeyeyimmi cok karisigim
Biz marketten alıyoruz mecburen. Ama köy yumurtası diye satilandan. Ne kadar güvenilir Allah bilir. Geçen yıl haber çıkmıştı çiftlik yumurtasina köy yumurtası imajı vermek için tavuk pisliği surup samanın içine koyup öyle satiyorlarmis.Bizim köyler yakın bulabiliyoruz canım ama bulamasaydik marketten sanırım alırdım mecburen
Selam canım iyiyiz yatmaya hazirlaniyoruz orada daha erken değil mi sen nasılsın?Slm kizlar nasilsiniz?
Hipp cnm. Giremedim bugün hiç kusura bakma geç yazıyorum.Bu beş tahıllı hangi markanın canım
Bende deneyim bari ya bişey yemiyor bu sıpa
Sağol canım evet arada bi garanti bir şey lazım banadaCanım bende aptamil 7 tahıllı veriyorum arada.misafir varken veya ben gittiğimde iyi oluyo.tavsiye ederim.hippde almıştım onuda yemişti
İrmik yada pirinç unuyla yapıyorum canım ama her gün muhallebi vermiyorum çünkü onuda yemiyorPeki muhallebisini neyle yapıyorsun canım? Ben de hazır olmasın diye arada irmikle yapıyorum ama bundan da kullanıyorum. Her gün kahvaltıda muhallebi yapıyorum çünkü.
Ya da kızlar hepinize sorayim muhallebilerini neyle hazirliyorsunuz bebislerinizin?
Canım bu 5 tahilli veya 7 tahilli da pirinç unu gibi bir şey. Yani o da un. İçinde yulaf unu,tam tahilli buğday unu,kabuklu buğday unu,cavdar unu var. Hazır bir şey diye dusunme yani. Pirinç unu yediriyorsan bunu da verebilirsin bence.Sağol canım evet arada bi garanti bir şey lazım banada
İrmik yada pirinç unuyla yapıyorum canım ama her gün muhallebi vermiyorum çünkü onuda yemiyor
İçine muz elma armut ceviz tarçın süt kendi yaptığım peynir gibi şeyler koyuyorum besleyici olsun diye yerse yiyor bazen
Evet erken akşam 5 cok kotu usutmusum hertarafim agriyo, yinede Ev islerini hallettim,ustune dip boyami yaptim,:))Selam canım iyiyiz yatmaya hazirlaniyoruz orada daha erken değil mi sen nasılsın?
Benim oğlum elma armut puresini yemiyor muhallebiye katinca. Ama eline verince yiyor. Anlamadım neden purelerini yemiyor. O yüzden genelde muz katiyorum muhallebisine.Sağol canım evet arada bi garanti bir şey lazım banada
İrmik yada pirinç unuyla yapıyorum canım ama her gün muhallebi vermiyorum çünkü onuda yemiyor
İçine muz elma armut ceviz tarçın süt kendi yaptığım peynir gibi şeyler koyuyorum besleyici olsun diye yerse yiyor bazen
Geçmiş olsun.hasta halinle her şeyi halletmissin masaallah :)Evet erken akşam 5 cok kotu usutmusum hertarafim agriyo, yinede Ev islerini hallettim,ustune dip boyami yaptim,:))
Evet o ceviz ler ne kadar ezilirse ezilsin aynen cikiyo :)Benim oğlum elma armut puresini yemiyor muhallebiye katinca. Ama eline verince yiyor. Anlamadım neden purelerini yemiyor. O yüzden genelde muz katiyorum muhallebisine.
Peynir katmayı hiç düşünmemiştim ben de deneyeyim bunu.
Bir de ceviz veya fındık yediği zaman oğlumun kakasinda aynen cikiyor. Baya bi ezilmiş dovulmus olduğu halde.sizde de öyle mi?
Sagol canikom,is yapinca daha iyi hissediyom :) bizim hasta olmayada hakkimiz yok, insallah Lisa olmazGeçmiş olsun.hasta halinle her şeyi halletmissin masaallah :)
Peki muhallebisini neyle yapıyorsun canım? Ben de hazır olmasın diye arada irmikle yapıyorum ama bundan da kullanıyorum. Her gün kahvaltıda muhallebi yapıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?