2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saolun kizlar cocuk acilden yeni geldik.sabah daha kotu oldu.kusmaktan helak oldu.icini oyle bosalttiki kusacak bisey kalmadi.ates dusurucude veremedim kustugu icin.acilde fitille dusurduler atesini.ictigim ilaclarida goturdum.
Antibiyotik zarari olmaz dediler. idrar yollarindan suphelendiler.kaka ve cis verdik.2 saate esim sonuclarini gosterecek ona gore ilacini yazicaklar.biz eve geldik.cok perisan olduk.rabbim beterinden korusun.

Ahh canim melegim benim ya.
Cok gecmis olsun.
Allahim beterinden korusun.

Bence kis gelmeden yaptirim canim ya.
1haftaya toparliyor.
6 yasinda cok korkacak psikolojisi bozulcak iyice. Valla ben gorumcenin oglunun o korkusunu hala unutamiyorum . arkadaslari da korkutmus .
Yine de hayirli olsun hakkinizda

Hiç öyle düşünmedim açıkçası tutarmı bilmem ama kandan korktuğu için değil ben canım acıyor anlamında söylüyorum o zaman bırakıyor

Sağol canım yaptırdık iki hafta oluyor
Gerçekten her hamilelik farklıymış bunda daha ağır geçiyor oğlumda ilk heyecanla anlamadım

Sağol canım evet çok şükür sadece çiş olayımız kaldı onu da yaza artık
Yaptır gitsin canım sünnet gerçekten kafada büyüttüğümüz gibi olmuyor
Çabucak geçiyor anlamıyorlar bile neresi ağrıyor
Büyüyünce daha zor oluyor nazı niyazı bitmiyor hemde hiç unutmuyorlar
Yaptır iyiki yaptırmışım dersin

tubaa1 nasil oldunuz canim? Gecmis olsun cok.
Yan etki yapmistir belki ust uste gelmis yavrucaga..
Saolasin canim ates devam ediyo.aklim karisti.hastaneden geldikten sonra 1 kez kustu emdikten hemen sonra.acildeki doktor bide ayri cocuk dokt.sordum antibiyotigin zarari olmaz dediler ama bence etkiledi emdigi an cikariyo.iki uc kasik makarna yedi bir dilim seftali yedi tik yok cikarmadi.en son dun aksam 9 da ictim etkisi ne zaman gecerki?

Geçmiş olsun canım bizde gribiz ama kusma Yok ilaçtan olabilir

Hepsine birden hayırlı olsun o zaman bizimki sadece emerek uyuyo kesersem nasıl uyutucam onu bilmiyorum zaten iki gıdım uyuyo

Geçmiş olsun canım çabuk toparlar inş sende içini ferah tut rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı haberler bekliyoruz

Gecmis olsun yavruna da
Sen de nolur aklina kotuyu getirme. .
Gecmiste gormemisim yeni fark ettim
Guzel sonuclar alacaksin insallah.

Geçmiş olsun canım bizde gribiz ama kusma Yok ilaçtan olabilir
Cok gecmis olsun...
Nasilsiniz simdi...

tubaa1 nasil oldu Kerem?

fermante hosgeldin evine...

Aynen kucuk olmasi her yonden avantajli.
Zorlugu 1 hafta en cok,sonrasi normale donuyor hersey.

M Mavisu27 canim kontrollerin ne zaman bilmiyorum ama yukarda yazdigim gibi en fazla 1 haftani alir zorlugu. Yuzukoyun donmemesi gereken geceler 3 gece filan suruyor sonrasinda donsede sorun etmiyorsun pek.Hatta havalar guzelken yaptirirsan,disarda vakit gecirirsiniz o zaman cok daha cabuk toparlaniyorlar.
Allahin izniyle iyi cikar kontroller insallah, hani onu dert edip sunneti ertelemeyin bence ilerde daha zor olur.
Bilincli bir sekilde bicak altina yatmak bir yetiskine zor gelirken,cocuklae bi hayli etkilenir

tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak

Geçmiş olsun canım çabuk toparlar inş sende içini ferah tut rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı haberler bekliyoruz

M Mavisu27 arada atladım canım inşallah güzel sonuçlar çıkacak hiç sıkma canını
Geçti gitti çoktan

Gecmis olsun yavruna da
Sen de nolur aklina kotuyu getirme. .
Gecmiste gormemisim yeni fark ettim
Guzel sonuclar alacaksin insallah.

Cok gecmis olsun...
Nasilsiniz simdi...

tubaa1 nasil oldu Kerem?

fermante hosgeldin evine...

Teşekkür ederim kızlar.
Perşembeye sonuç çıkıyor inşaallah size de haber veririm.
Sünnet konusunu da eşimle yeniden konuşalım o zaman.
Şimdi hem merak hem korku içinde olduğumuz için onu araya almayalım dedik.
İnşaallah temiz çıkarsa yaptıralım.
Çünkü büyüyünce daha zor olacak haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…