- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.241
Ahh canim melegim benim ya.Saolun kizlar cocuk acilden yeni geldik.sabah daha kotu oldu.kusmaktan helak oldu.icini oyle bosalttiki kusacak bisey kalmadi.ates dusurucude veremedim kustugu icin.acilde fitille dusurduler atesini.ictigim ilaclarida goturdum.
Antibiyotik zarari olmaz dediler. idrar yollarindan suphelendiler.kaka ve cis verdik.2 saate esim sonuclarini gosterecek ona gore ilacini yazicaklar.biz eve geldik.cok perisan olduk.rabbim beterinden korusun.
Bence kis gelmeden yaptirim canim ya.Siz baya baya yol katettiniz masaallah :))
Bence biraz zaman geçince gece uykusu da düzene girer.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin canım.
Bize de doktor bir iki ay içinde sünnet ettiriyorsaniz ettirin yoksa 6 yasina kadar bekleyin dedi cuma günü.
Ettirmek istiyorduk ama benim kontroller vs var ne bilim kalsın dedik bakalım.
Saolasin teyzesi uyuyo simdi.38.9 atesi.ilaclari icmeden kwndine gelemicek galiba.off ki ne offf..Ahh canim melegim benim ya.
Cok gecmis olsun.
Allahim beterinden korusun.
Hiç öyle düşünmedim açıkçası tutarmı bilmem ama kandan korktuğu için değil ben canım acıyor anlamında söylüyorum o zaman bırakıyortubaa1 cok gecmis olsun canim...emzirmene ragmenmi verdi dr onlari.
Bilemedim ama yan etki yapmis da olabilir tabii..
wakewake hadi hayirlisi olsun bakalim. Yakinda benim de meme kesme mararonu baslayacak . cok duskun bakalim napcam ben de..
Ama kan olmus deyince ilerde bilicaltinda kan tutma olayi olmaz mi ?
Ben bu aralar cok yogunum gelemiyorum. En yakinlarim hep soz nisan telasindaydi.
Haftaya da bakalim hayirlisi ise kardesimin sozu var. Hem is hem carsi kosturmacadayim.
Opuyorum hepinizi
Sağol canım yaptırdık iki hafta oluyorA yaptirdinizmi canim sunnet.
Hadi hayirlisi olsun, kesinlikle bu yaslar en iyi hem.cabuk toparlaniyorlar,hem oyalamai yine daha kolay oluyor aglayinca felan.
Sutten kesmissin bu arada, zor olur bastan ama alisir zamanla. Keyif sirasini kardesine biraksin artik :)
Her hamilelik farkliymis ,insallah hafifler bulantilarin biraz daja sabir.. 14-15.haftalara dogrumu geciyodu cogunlukla,unutmusuz cabucak
Siz baya baya yol katettiniz masaallah :))
Bence biraz zaman geçince gece uykusu da düzene girer.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin canım.
Bize de doktor bir iki ay içinde sünnet ettiriyorsaniz ettirin yoksa 6 yasina kadar bekleyin dedi cuma günü.
Ettirmek istiyorduk ama benim kontroller vs var ne bilim kalsın dedik bakalım.
Saolasin canim ates devam ediyo.aklim karisti.hastaneden geldikten sonra 1 kez kustu emdikten hemen sonra.acildeki doktor bide ayri cocuk dokt.sordum antibiyotigin zarari olmaz dediler ama bence etkiledi emdigi an cikariyo.iki uc kasik makarna yedi bir dilim seftali yedi tik yok cikarmadi.en son dun aksam 9 da ictim etkisi ne zaman gecerki?
Geçmiş olsun canım bizde gribiz ama kusma Yok ilaçtan olabilirKızlar çok moralim bozuk.biz fena hastayız.grip oldu.kusuyo sürekli.
Aklıma takıldı diş dokt.gitmiştim antibiyotik ve gargara verdi.3 gündür kullanıyodum emziriyomuşsun eğer kusma olursa hemen kes dedi.
Griptenmi yoksa ilaç içtiğim içinmi ki kusuyo.ateşte var hafif ama.akşamdan bu zamana kadar ne yese çıkardı.ilacı içmicem bidaha.vicdan azabı çekiyorum benim yüzumden mi oldu diye.
Memee diye pesimde donuyo emzirmek istemiyorum ama durmuyo.sizede cok gecmis olsun canim.Geçmiş olsun canım bizde gribiz ama kusma Yok ilaçtan olabilir
Hepsine birden hayırlı olsun o zaman bizimki sadece emerek uyuyo kesersem nasıl uyutucam onu bilmiyorum zaten iki gıdım uyuyoKızlar Çarşamba sabahı son kez emzirerek emzirme hayatımıza nokta koyduk oğluşumla
Çok canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok hem zamanı artık hem de karnımdaki bebek için de haksızlık olurdu
Nar ekşisi sürdüm üzerine peçete koydum bir kez ona rağmen emdi sonra kan olmuş oğlum dedim
Uyanınca keyif yapmayı çok severdi üzerime yatıp emerdi şimdi hala uykudan sonra bi açmaya çalışıyor kan olmuş oğlum diyorum bırakıyor kan kan diyor
İlk gece çok zor oldu 3te uyanıp sabah 7ye kadar uyumadı
Sonraki geceler hala uyanınca bi arıyor
Meme bırakınca deliksiz uyur dediler ama ben bizim için geçerli olmadığını biliyorum
Aslında ilk altı aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli diyor uzmanlar şimdi anlıyorum ki çok haklılar
Hamileliğim oğluma göre daha ağır geçiyor çok bulantım var halsizlik çok
Oğlumun saçları çok uzundu hiç kestirmemiştik bu ay oda gitti
Onun için zor bir yaz sonu oldu meme kesildi saçlar kesildi ee pipi de azıcık ucundan kesildi
Sünneti iyiki yaptırmışım kızlar. Çok çabuk iyileşti maşallah sorunsuz atlattık
Yaptırmayan varsa kurtulun gitsin
Ay çenem düştü ama herzaman yazacak dermanım olmuyor hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun canım çabuk toparlar inş sende içini ferah tut rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı haberler bekliyoruzGeçmiş olsun canım.
Üzme kendini bir şey olmaz inşaallah.
Zaten birakmissin ilaci
Eğer ondansa gecer zaten.
Biz de insanız napalim
Ben de sıcak diye atletle yatiriyordum
Bronşit olmuş çocuk ://
Buhar verdi doktor
3-4 saate bir onu yapıyoruz
Almak istemiyor zor oluyor :/
Rabbim başka sıkıntı vermesin ne diyelim
Kızlar bu arada ben de geçen hafta kontrole gittim.
Emar,tomografi çekildim.
Perşembe sonuçlar çıkıyor.
Biraz agrilarim var bu sefer çok korkuyorum.
Yine hepinizden dua istiyorum.
Rabbim, inşaallah bir daha gosterme ne olur..
Sağol canımHepsine birden hayırlı olsun o zaman bizimki sadece emerek uyuyo kesersem nasıl uyutucam onu bilmiyorum zaten iki gıdım uyuyo
Hepsine birden hayırlı olsun o zaman bizimki sadece emerek uyuyo kesersem nasıl uyutucam onu bilmiyorum zaten iki gıdım uyuyo
Geçmiş olsun canım.
Üzme kendini bir şey olmaz inşaallah.
Zaten birakmissin ilaci
Eğer ondansa gecer zaten.
Biz de insanız napalim
Ben de sıcak diye atletle yatiriyordum
Bronşit olmuş çocuk ://
Buhar verdi doktor
3-4 saate bir onu yapıyoruz
Almak istemiyor zor oluyor :/
Rabbim başka sıkıntı vermesin ne diyelim
Kızlar bu arada ben de geçen hafta kontrole gittim.
Emar,tomografi çekildim.
Perşembe sonuçlar çıkıyor.
Biraz agrilarim var bu sefer çok korkuyorum.
Yine hepinizden dua istiyorum.
Rabbim, inşaallah bir daha gosterme ne olur..
Cok gecmis olsun...Geçmiş olsun canım bizde gribiz ama kusma Yok ilaçtan olabilir
Sağol canım yaptırdık iki hafta oluyor
Gerçekten her hamilelik farklıymış bunda daha ağır geçiyor oğlumda ilk heyecanla anlamadım
Sağol canım evet çok şükür sadece çiş olayımız kaldı onu da yaza artık
Yaptır gitsin canım sünnet gerçekten kafada büyüttüğümüz gibi olmuyor
Çabucak geçiyor anlamıyorlar bile neresi ağrıyor
Büyüyünce daha zor oluyor nazı niyazı bitmiyor hemde hiç unutmuyorlar
Yaptır iyiki yaptırmışım dersin
Geçmiş olsun canım çabuk toparlar inş sende içini ferah tut rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlı haberler bekliyoruz
Aynen kucuk olmasi her yonden avantajli.
Zorlugu 1 hafta en cok,sonrasi normale donuyor hersey.
M Mavisu27 canim kontrollerin ne zaman bilmiyorum ama yukarda yazdigim gibi en fazla 1 haftani alir zorlugu. Yuzukoyun donmemesi gereken geceler 3 gece filan suruyor sonrasinda donsede sorun etmiyorsun pek.Hatta havalar guzelken yaptirirsan,disarda vakit gecirirsiniz o zaman cok daha cabuk toparlaniyorlar.
Allahin izniyle iyi cikar kontroller insallah, hani onu dert edip sunneti ertelemeyin bence ilerde daha zor olur.
Bilincli bir sekilde bicak altina yatmak bir yetiskine zor gelirken,cocuklae bi hayli etkilenir
Teşekkür ederim kızlar.tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?