- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.261
Denedim canım yatmıyo ayatta salıncak aldım orda sallanarak uyur mu die oda olmadı doğduğundan beri uyku problemi var hala aynıSağol canım
Emerek uyursa işin zor ayakta falan sallasan eline bir oyuncak verip
terliyor mu ?tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak
Denedim canım yatmıyo ayatta salıncak aldım orda sallanarak uyur mu die oda olmadı doğduğundan beri uyku problemi var hala aynı
Terliyor ama banyodan sonra hemen sacini kasidigi da oluyor bende sampuana bağladım.terliyor mu ?
sıkıntıdan mı
ben de sebamed kullanıyorum.memnunum. biszimki kurutturmadıgı için sacını ve sarı oldugu için yeni farkettim bi kac yerde konak cıkmıs.
ama terleyince çok kasıyor sacını.
meme maceralarını bize de yaz.
benimki konusarak anlamıyor maalesef. sabır taşı denicem keserken sanırım.
memeden ayrılınca belki düzelirler ya. dün 1,30 dan 4 e dek meme ve sallama senfonisi yasadık. saat aralığını açtıkca memeye daha düşkün oldu benimki. artık kasmayacağım bir kerede gircem artık 1 hafta zorlanırız ama düzelir sanırım. uyku : meme suan onlara
Ben de sebamed almistim ama kep3k yapti degistiricem mustela alirim belki yine ya..tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
kızlar benim kızımın sac dipleri acaip kaşınıyor öyleki hep yara yapmış anlamadım neden konak falan da yok şampuanı da iyice duruluyorum sebamed kullanıyorum acaba kuruluk mu yaptı. sizler ne kullanıyosunuz chicco almayı düşünüyorum bugün gidip alıcam hatta. nemlendiricili bişe belki iyi gelir
birde bugün memeden kesmek için çalışmalara başlicam çünkü çok bunaldım hiç kaliteli uyku yok bu sefer sabırsız oluyorum kızıma yansıtıyorum. sanırım ikimiz içinde daha iyi olacak
Hayirli haberler alirsin insallah korkutma kendini psikolojik olabilir mi agrilarin.. gonlunu ferah tut.Teşekkür ederim kızlar.
Perşembeye sonuç çıkıyor inşaallah size de haber veririm.
Sünnet konusunu da eşimle yeniden konuşalım o zaman.
Şimdi hem merak hem korku içinde olduğumuz için onu araya almayalım dedik.
İnşaallah temiz çıkarsa yaptıralım.
Çünkü büyüyünce daha zor olacak haklısınız.
tubaa1 M Mavisu27 çok geçmiş olsun
Ishal icin serum verebilirler.Kizlar şimdide ishal başladı.karnı gurul gurul.şimdi ateş yok.şaşırdım napıcamı.akşam bidaha gitsem mi bi akıl verin.idrar kaka temiz çıkmıştı
Ahh canım bizimkiler doğuştan uykusuzDenedim canım yatmıyo ayatta salıncak aldım orda sallanarak uyur mu die oda olmadı doğduğundan beri uyku problemi var hala aynı
Bi tık daha uyanma aralıkları uzuyor belki sonra sonra deliksiz uyurlarterliyor mu ?
sıkıntıdan mı
ben de sebamed kullanıyorum.memnunum. biszimki kurutturmadıgı için sacını ve sarı oldugu için yeni farkettim bi kac yerde konak cıkmıs.
ama terleyince çok kasıyor sacını.
meme maceralarını bize de yaz.
benimki konusarak anlamıyor maalesef. sabır taşı denicem keserken sanırım.
memeden ayrılınca belki düzelirler ya. dün 1,30 dan 4 e dek meme ve sallama senfonisi yasadık. saat aralığını açtıkca memeye daha düşkün oldu benimki. artık kasmayacağım bir kerede gircem artık 1 hafta zorlanırız ama düzelir sanırım. uyku : meme suan onlara
Valla bilemedim ben canım yani tahliller temiz çıkıpta kusma ishal olması enteresan ama bence senin antibiyotik onu etkiledi ishalde ondanKizlar şimdide ishal başladı.karnı gurul gurul.şimdi ateş yok.şaşırdım napıcamı.akşam bidaha gitsem mi bi akıl verin.idrar kaka temiz çıkmıştı
Canım kendini suçlama tabiki gidecektinwakewake DonukPudra bu nasıl bir hastalık anlamadım.ateş yok şimdi ölçüyorum sürekli.çok halsiz.benim kuduruk oğlum hiç kalkamıyor yerinden.kusmada yok.yarın bu halsizlik olursa gidicez.inşallah çabucak geçsin.hiç birsey yemiyo.su ve emiyo sadece
Çok pişman oldum dişçiye gittiğime.
Canim kendini suclama nerden bilebilirdin ki. Bence zaten hasta olacakti zayiflayan bunyeye antibiyotik ters tepti.wakewake DonukPudra bu nasıl bir hastalık anlamadım.ateş yok şimdi ölçüyorum sürekli.çok halsiz.benim kuduruk oğlum hiç kalkamıyor yerinden.kusmada yok.yarın bu halsizlik olursa gidicez.inşallah çabucak geçsin.hiç birsey yemiyo.su ve emiyo sadece
Çok pişman oldum dişçiye gittiğime.
Bir iki gündür daha iyiyim canım ama iki üç haftadır berbattım mide bulantısı halsizlik yorgunluk ve bakmak zorunda olduğum başka bi çocuk resmen depresyona girmiştimCanim kendini suclama nerden bilebilirdin ki. Bence zaten hasta olacakti zayiflayan bunyeye antibiyotik ters tepti.
Lutfen kendini suclama.. Dis agrisi da berbat bisi.
Toparlar bikac gune insallah.
wakewake hamilelik ve oglan ve uykusuz geceler nasil geciyor
Hamileligin cerdigi normal bir yorgunluk da vardir simdi uzerinde
Allah kolaylik versin canim sana. Zor dayanmak tabi once psikolojin duzelirse gerisini daha rahat goguslersin.Bir iki gündür daha iyiyim canım ama iki üç haftadır berbattım mide bulantısı halsizlik yorgunluk ve bakmak zorunda olduğum başka bi çocuk resmen depresyona girmiştim
Üstüne birde acaip kötü diş ağrısı ve ilaç kullanamamak
Ama emzirmeyi bırakınca sanki sihirli bir el değdi diş ağrım geçti bulantılar hafifledi ve maşallah deyin:)) göktug bu gece 7saat deliksiz uyudu ve inşallah böyle gider ama benim bünyeme fazla geldi bu kadar uyku sürekli uyandım durdum
Cidden emzirmek biraz yıpratıcı oluyormuş çok şükür yeteri kadar emdi
Onun haricinde dün doktordaydım kalp atışı tahliller rutinler yapıldı
Daha o kadar yeni çıkmıştım ki o serüvenden hiç yabancı gelmedi ilk gebelikte pür dikkat doktoru dinleyen ben bu sefer yaw he he dedim:))
Neyse nasip böyleymiş bugünümüze şükür ne yapalım
Darısı tez zamanda sizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?