2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar ben 15 haftalık oldum ama halen cinsiyet ogrenemedim. Ama meraktan catladim. Biraksalar simdi koşa koşa gidip ogrenecem ama birakmiyorlar. Ama haftaya sali günü için randevu aldım. Gizlice. Kesin ogrenecem
Canim cok heyecanli:) sakliyor kendini ufaklik. Insallah ogrenirsin cnm.

Göstermiyor mu hala seninki..kız heralde derler ama??çikolata görür yanında göstermiyorsa bitter ye hareket etsin görünür belki o zaman
13 haftalık ken gittim soyleyemem %100 net olana kadar soylemem dedi. Sinir etti. Bende baska doktora aldım randevu.

Hareketleri delirtiyor..hiç bir şeye minnet etmeyen kocam ve ailesi bunun bütün ukalıklarına ses cikarmiyor..bozup atmıyor..bu sürekli kendini övüyor ben şöyle mükemmel yemek yaparım vs..ayıp bırak ta insanlar övsün seni..
Neden eltini bu kadsr takiyorsun ki, sende hayatin ve anin tadini cikar

Oylelerine hep onu bozmayan insanlar denk gelir, sans mi nedir bilemedim, halbuki aynisini biz yapsak, birnimuzdan getirirler, sende ben bu duzeni bozacam bu ara bn burdayken dioesun, ki haklisin

Kızlar okadar moralim bozuk ki,dün doktora gitmiştim hersey yolundaydı. Hatta progestani bile kesmistik. Bu sabah kalktım lavaboya gittim peceteyle silindim. Kıpkırmızı kan lavabonun içi bile kan o kadar korktum, o kadar üzüldüm ağladım ki anlatamam... hemen kayinvaldemle hastaneye gittim sağolsun doktorum hemen ilgilendi bebeklerde birinin eşi rahim ağzını kapatmış eşte kanama olmuş ama bebekler iyi çok şükür. Pureleton depot iğne verdi progestan iğne verdi yine hapinida verdi fitil olarak koy diye .kan sulandırıcı kullanıyordum onu da kesti. Allah hepimizin yardımcısı olsun öyle zor ki hep diken üstündeyiz. Uzattım kusura bakmayın,içim çok sıkıldı...

Cok gecmis olsun, Allah bir daha gostermesin.

Gecmis olsun canim ins bi daha yasamazsin

Kuzum benimde öyleydi çok hafif iğne ucu sanki değiyor gibiydi arada bir baskada bi belirtim yoktu:)inşallah seninde bebis yüzündendir :)
insallllllllaaaaaaaahhhhhh canim benim
bugun 6. gunum dun gece kasiklarimda bisi var gibiydi
bugüne geçti bisi kalmadi
agri olsa niye agri adetmi olacaz diyoruz olmasa niye agrimi hic belirti yok diyoruz bu bekleme suresi hakkaten kafayi siyirma suresi gibi arkadaş
Rabbim kolaylıklar versin yar ve yardimcimiz olsun cumletennn

Oylelerine hep onu bozmayan insanlar denk gelir, sans mi nedir bilemedim, halbuki aynisini biz yapsak, birnimuzdan getirirler, sende ben bu duzeni bozacam bu ara bn burdayken dioesun, ki haklisin
Ben bir sürü laf yemiştim kayinpederden ukala olmadigim halde..mesela balayına gitmek istedik eşime arkadasın dan borç al bir bilezik düğün bitince veririz onu dedim kayınpeder bilezik istedigimizi duyunca balayı şart mi denmişti..bunlar içinde uhte..Bu na hiç laf yok..kendini bir şey zanediyor birde benim akrabam istanbuldan bize gelmişti benim nisan evdeydi denk geldi kaynimi o sayede buldu..oğlan hava harpte okuyordu pilot olcak diye anası ne dese begense kel mel ama olsun kızımı her türlü veririm dedi bana..bir daha istermiyim kendi kardeşime söylenmiş gibi mesleği için çocuğa yanaştı..herkeste biliyor bütün sülale annesinin söylediği lafı

oyleleri kıymetli olur sekerim
sen ilk gelinsin sanirsam onun da bir acemiliği olabilir kaynvalidelerde

Canım dinlen lütfen hiç bir şey yapma..sadece istirahat ile kanaması geçenler oluyormuş doktorum dedi

Midem çok yanıyor yattım uyudum bende tif sarzi bitmişti..İyi hissetmiyorum pek kendimi..gece çok üşümüşüm..sonrada çok terlemişim korku yok böyle vücut dengesizliginden bebeğe birşey olcak diye

Midem çok yanıyor yattım uyudum bende tif sarzi bitmişti..İyi hissetmiyorum pek kendimi..gece çok üşümüşüm..sonrada çok terlemişim korku yok böyle vücut dengesizliginden bebeğe birşey olcak diye
olmaz inşallah canim
birzda seni baski altina sokular bebeğe bisi olur diye o da seni olumsuz etkilio
canim sen ne yaparsan ya bebeği sadece Allah korur
Rabbim ona bu dünyada nasip verdiyse gelecektir bu dünyaya
bole bole hamileliğini sana zehir ediolar resmen yaaa

Canım dinlen lütfen hiç bir şey yapma..sadece istirahat ile kanaması geçenler oluyormuş doktorum dedi

Cok şükür kanama durdu, kahverengi geliyor doktor aktif bir kanama yok dedi. Igneleri yaptirip eve geldik.inanirmisin tuvalete girmeye cekiniyorum

Slm canim oncelikle gecmis olsun. Benimde 10 gundur kahverengi lekelenmem var ilk basta kirmizi oldu hemen kahveye dondu on gundurde kahve iki defada icinde cok cok minicik bi kirmizi pihti gordum ustune ustuk bide karnim agiriyor. Sadece gunde 800 mg progesteron fitil kullaniyorum bugun arkadasima ev gezmesine gittim 45 dk bir yol ama otoban dumduz bi yolla gittim orada lekelenmemin renginin koyulastigini ve o minicik kirmizi pihtiyi gordum birde acayip bi karin agrisi 120 km hizla gittim korkumda 80 km ile geldim odum koptu esimede soyleyemedim bana gitme demisti arkadasimin ozel bi durumu vardi onun icin gitmek zorunda hissettim bende cok korkuyorum bebisleri zor bulduk zaten cok korkuyorum cok
acelyacicegi canim orgulerin harika olmus orgu seylerden nefret eden ben patiklere bayildim allah hayirlisiyla giydirmeyi nasibetsin canim hepimizinkini tamamina erdirsin insallah

K kaderim35 canim benimde evlendigimden beri eltim benimle konusmuyor kinama bile gelmedi kendini begenmis ama kiskancta beni kiskaniyormus etrafta soyle diyormus beni patlatiyor onun icin sevmiyorum onu diyormusay guleyimmi oleyimmi manyak bu insanlar esimin aileside beni hep yok sayar anlayacagin es ailesi sorunu bendede var ve nedendir bilmiyorum bu hamilelikten sonra esimle daha bi tartisasim var eski konulari acip acip kavga etmek istiyorum

İnşallah hayırlısı ile alalım bebeklerimizi canım cemi cümlemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…