Kizlar burada bi cihaz var nst cihazi gibi yapmislar bizim gibi bimpirikli anneler icin kalp atislarini istedikleri zaman dinlesinler diye bende indan alicam insallah. Bende bebisimi 4 haftadir goremiyorum merak icindeyim carsamba gunu ayrintili ultrason gunumuz var cok heyecanliyim dr 12 haftasi da geldiginizde tam bir bebek gorunumunde olucak bebeginiz dediDedik sana dimi kuzum..su çok önemli..ben de aldırayım steteskop..sen bir dene..haber ver benim aklıma da gelmişti su steteskop isi..gerçekten duyuluyor mu acaba..
Bebekten canım benimde öyle :)Yarin igne vurulma gunum, steteskop bulursam deneyecem:)) senin karninin alt tarafinda sertlesme var mi, sabah esimde farkettik cok sert ddi anlamadim bebkten mi aceba yoksa
Vuruldugun progestan enjeksiyonuda prolutonla ayni zaten ve etkilidir, durur ins su lekelenmelerin yaAra ara geliyor iste canım bazen bulaşıyor Peçete ye..bazen bulaşmıyor..anlamadım
Adı dobler canımKizlar burada bi cihaz var nst cihazi gibi yapmislar bizim gibi bimpirikli anneler icin kalp atislarini istedikleri zaman dinlesinler diye bende indan alicam insallah. Bende bebisimi 4 haftadir goremiyorum merak icindeyim carsamba gunu ayrintili ultrason gunumuz var cok heyecanliyim dr 12 haftasi da geldiginizde tam bir bebek gorunumunde olucak bebeginiz dediacelyacicegi canim bende folik asit ,fitil, multivitamin hamileler icin olan birde balik yagi kullaniyorum gerci birde metformin kullaniyorum onuda kendim icin diyabetten dolayi tabi olmazsa olmazim insulin
Benim bugün karnım çok yumuşak ama genede koca bir göbek duruyor..elimle sürekli bebeğimi hissetmeye çalışıyorum..kalp atışlarını hissetmeye çalışıyorum..Yarin igne vurulma gunum, steteskop bulursam deneyecem:)) senin karninin alt tarafinda sertlesme var mi, sabah esimde farkettik cok sert ddi anlamadim bebkten mi aceba yoksa
Mzsallah senin ilaclarda baya varmis bnm gibi, sana o cihazdan sart, cunku ordaki hastanelerin sistemi bizim burdakilerden cok farkli, kafana gore gidemihorsun doktora, sen en azindan ozlem giderirsin canimKizlar burada bi cihaz var nst cihazi gibi yapmislar bizim gibi bimpirikli anneler icin kalp atislarini istedikleri zaman dinlesinler diye bende indan alicam insallah. Bende bebisimi 4 haftadir goremiyorum merak icindeyim carsamba gunu ayrintili ultrason gunumuz var cok heyecanliyim dr 12 haftasi da geldiginizde tam bir bebek gorunumunde olucak bebeginiz dediacelyacicegi canim bende folik asit ,fitil, multivitamin hamileler icin olan birde balik yagi kullaniyorum gerci birde metformin kullaniyorum onuda kendim icin diyabetten dolayi tabi olmazsa olmazim insulin
Hade canim iyi bakalim onlari hissetmek cok guzel bi sertlik olsadaBebekten canım benimde öyle :)
Benim burdaki mal doktorum iğne vermiyorki..fitil diyor dinlen diyor..istanbul tüp bebek doktoru iğne ye başka dedi..bende burdaki ne sormadim bile..Canım çok stres yapma bol bol dinlen . Benim kanamam on gün falan sürdü. Ilaçlarımı kullanıyorum . Doktor daha kesmedi. Inşallah seninde geçer canım
Pahalı mi acaba o cihaz..Kizlar burada bi cihaz var nst cihazi gibi yapmislar bizim gibi bimpirikli anneler icin kalp atislarini istedikleri zaman dinlesinler diye bende indan alicam insallah. Bende bebisimi 4 haftadir goremiyorum merak icindeyim carsamba gunu ayrintili ultrason gunumuz var cok heyecanliyim dr 12 haftasi da geldiginizde tam bir bebek gorunumunde olucak bebeginiz dediacelyacicegi canim bende folik asit ,fitil, multivitamin hamileler icin olan birde balik yagi kullaniyorum gerci birde metformin kullaniyorum onuda kendim icin diyabetten dolayi tabi olmazsa olmazim insulin
Pahalı mi acaba o cihaz..
Benim bildiğim pahalıPahalı mi acaba o cihaz..
Diğer seferinde 2 kez lekelenme olmuştu o depot olan iğneden vermişti 3 günde kesilip ise bile gidiyordum..ondan merak ettim..bunu mübarek 10 gün vuruluyorum birde elden ele degisiyor..kiminin eli çok acıtıyor ödem yapıyor..geçen acil de bir erkek yaptı ne iğneyi ne ilacı ne ödemi hissettim onada eşime de dedim meğersem acil doktoruymuş çocuk çok gençti..çokta yakışıklı nazar değmesin..ayy dedim benim cocugumda böyle olurmu acep..Vuruldugun progestan enjeksiyonuda prolutonla ayni zaten ve etkilidir, durur ins su lekelenmelerin ya
BEnce de yoksa herkesin elinde olur..öyle birşey..nts büyük baya hani evde depo gibi birşey yoksa saklancak bir alet te değil :)Benim bildiğim pahalı
Diğer seferinde 2 kez lekelenme olmuştu o depot olan iğneden vermişti 3 günde kesilip ise bile gidiyordum..ondan merak ettim..bunu mübarek 10 gün vuruluyorum birde elden ele degisiyor..kiminin eli çok acıtıyor ödem yapıyor..geçen acil de bir erkek yaptı ne iğneyi ne ilacı ne ödemi hissettim onada eşime de dedim meğersem acil doktoruymuş çocuk çok gençti..çokta yakışıklı nazar değmesin..ayy dedim benim cocugumda böyle olurmu acep..[/
İğnenin emilimi zor Yağlı bir iğne çümlü
Dur canim bi bakayim sizede resim olarak gondereyimPahalı mi acaba o cihaz..
Eli hafifmis demekki, o enjeksiyonu gunde iki kez 50 ser ml lik vuruluyon canim, bnde 5 gun kadr ondan killanmistim sabah aksam. Cok fena yagli yawwDiğer seferinde 2 kez lekelenme olmuştu o depot olan iğneden vermişti 3 günde kesilip ise bile gidiyordum..ondan merak ettim..bunu mübarek 10 gün vuruluyorum birde elden ele degisiyor..kiminin eli çok acıtıyor ödem yapıyor..geçen acil de bir erkek yaptı ne iğneyi ne ilacı ne ödemi hissettim onada eşime de dedim meğersem acil doktoruymuş çocuk çok gençti..çokta yakışıklı nazar değmesin..ayy dedim benim cocugumda böyle olurmu acep..
Aa kucucuk sirin biseumis bu ya, fiyati neymis peki canimKizlar resim olarak attim fiyatlar pound olarak
Benim doktor çift ampulü tek enjektorde vurduruyor aksamdan aksama 100 luk yani..Eli hafifmis demekki, o enjeksiyonu gunde iki kez 50 ser ml lik vuruluyon canim, bnde 5 gun kadr ondan killanmistim sabah aksam. Cok fena yagli yaww
Of cok fena, bn bi kere oyle birlestirmistim igneyi, hemsire sabah aksam yap senin icin daha diyince, bi daha birlestirmedik oyleBenim doktor çift ampulü tek enjektorde vurduruyor aksamdan aksama 100 luk yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?