Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu gezmelrinden gelemediler heralde canimKizlar nerdesiniz sesiniz cikmiyo
Canım benim bosuna üzme kendini. Ben de transferin 6. Günü akıntı ve karın ağrısından adet oluyorum sanmıştım. Hatta korkup buraya mesaj atmıştım. O panik halimi Hatırlıyorum. Hiçbir belirtiyi pozitif ya da negatif yormamak gerekiyor.Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim![]()
![]()
kirmizilar geliyo galiba
Ne guzel gezsinler bakalimhafta sonu gezmelrinden gelemediler heralde canim![]()
İste beklemek en zoru yaa bi agrim var bi yok bi korkuyorum bi umutlaniyorumCanım benim bosuna üzme kendini. Ben de transferin 6. Günü akıntı ve karın ağrısından adet oluyorum sanmıştım. Hatta korkup buraya mesaj atmıştım. O panik halimi Hatırlıyorum. Hiçbir belirtiyi pozitif ya da negatif yormamak gerekiyor.
canim cok yatma sikilirsin bir cik dolaş hava alNe guzel gezsinler bakalim
Yat yat yat mutfak oda aradinda tikildim kaldim.
Aynen canm ya adet oncesi agrilarini yasiyorum ben de hayirlisi bakalimMerhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim![]()
![]()
kirmizilar geliyo galiba
İki gundur basim fena donuyo disari cikmaya tedirgin oldum acikcasi :) bi hayirli haberi alayimda cikarim o zamancanim cok yatma sikilirsin bir cik dolaş hava al
Aynen canm ya adet oncesi agrilarini yasiyorum ben de hayirlisi bakalim
Ins canim ya Allahim yuzumuzu guldursunolmiycaz adet hayir biz anne olucaz
![]()
Canim hayirli olsun :) korkma dualarim seninle Allah yardimcin olsun.Iyı geceler kızlar yarın sekız bucuk da opum var dua edın olur mu hem cok heyecanlı hem de korkum dualarınızı eksık etmeyın lutfen
Fe İnne Meâl Usri Yusra…İnne Meâl Usri Yusra..!
Muhakkak Her Zorlukta Bir Kolaylık Vardır..!
İnşirah / 5 bu ayeti okuyun opuya girerken transferde kızlar
Sagol canım Allah razı olsunCanim hayirli olsun :) korkma dualarim seninle Allah yardimcin olsun.
hayır okadar güzel birolay ki. ben hep söylüyorum. Rabbimin tüp bebiş annelerine verdiği bir armağan. bebeğinin rahmine koyulduğunu görüyorsun. idrara sıkışık gidiyorsun ama çok sıkışık gitme kararında seni rahatsız eetmeyecek şekilde olsun. çünkü transferden sonra biraz daha yatacaksın lavaboya hemen gitmeyebilirsin. tek zorluğu da o o kadar. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.kızlar embrıyo transferı çok zor oluyormu??*