Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim bildigime gore somestir ve yaz tatiline dogum izni gelirse yaniyor yani aktaramiyorsun dogum iznini somestirin bitisinde baslatirsan iyi olur gecen sene arkadasim somestirdan bir hafta sonra erken dogum yapti dogum onun 2 haftasi yanmisti bildigim bu kadarArkadaşlar öğretmen arkadaslara bir sorum olacaktı. Ben kısmet olursa Martin 7 sinde doğum yapıcam. Ancak sömestrde 2 haftalık tatilimiz doğum oncesi iznine sayılıyor mu ,eğer sayılmazsa ara tatilden bir hafta sonra iyi durumda olursam erken dogum olmazsa çalışırım 37.haftamin sonuna kadar, sonra mecburi izin oluyor zaten.. O zaman 13 hafta doğum izni olur süper olur. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı Teşekkürler. .
Tny love anakucagi var taşıma kapasitesi 18 kg 9 aylık olana kadar kullanan varmış bakalım bende onu almayı düşünüyorumiyi pazarlar kızlar ben yazılanları sürekli okuyorum fakat her zaman yazamıyorum bu defa selam vermeden geçmiyim dedimbu ay biraz fazla kilo almışım canım sıkıldı azcık , sürekli pasta börek yersem olacağı bu tabi
yok pazar kahvaltısında güzel bi kahvaltı yapim kızartmalar börekler yokmisafir geldi kekler kurabiyeler biraz dikkat etsem iyi olcak kızımda hiç bu kadar almamıştım
bu arada şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım yaptır diyende var çok zararlı diyende napsam bilemedim ...kızımda yaptırmıştım bişeyde çıkmamıştı ama yaptırmasakda bebek için riskleri kafa karıştırmıyor değil...bakalım...Birde bu ev tipi anakucağı konusunda kararsızım onu alacağına taşıma koltuğu türü bişey al evdede kullan diyende var ama onu doğumdan itibaren kullanamam diğerininde kullanım süresi çokkısa 3 ay bile kullanamayacağım kızımda öyle olmuştu alternatfide yok gibi ...
Bir kısım arkadaşlar sayilmiyor diyor bir kısmı sayılıyor. Daha 1 ekimde doğum yapan ve eşi mudur olan arkadasa sordum. O 5 haftayı eklemiş bu durumda onunda 37. Hafta eylül 7 gibi dolmuş oluyor. Eğer böyle ise bizde saydiracaguzArkadaşlar öğretmen arkadaslara bir sorum olacaktı. Ben kısmet olursa Martin 7 sinde doğum yapıcam. Ancak sömestrde 2 haftalık tatilimiz doğum oncesi iznine sayılıyor mu ,eğer sayılmazsa ara tatilden bir hafta sonra iyi durumda olursam erken dogum olmazsa çalışırım 37.haftamin sonuna kadar, sonra mecburi izin oluyor zaten.. O zaman 13 hafta doğum izni olur süper olur. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı Teşekkürler. .
Sağlam ürün odanda yarın musait se al içinde kalmasın. Baş kısmı çıktıktan sonra 6 yaşına kadar kullanılıyor. Zaten o yasa gelen çocuğa oda yaparsın sonra genç odasıKafam baya karışık oda yapamıycam kendi odama koyucam onunda beşiğini birde atama durumumuz olabilir
bilemiyorum![]()
5. Araç kullanan arkadaşlar kaçıncı aya kadar kullanabiliriz araç öyle bir kıstas varmı? Kısa mesafede olsa malum istanbul trafiği.. bebeğim panik atak olucak :)
Bu benim de Aklımı kurcalıyor.bizim insan kaynaklarındaki arkadaş 15 tatilin yanar bu durumda dedi.Arkadaşlar öğretmen arkadaslara bir sorum olacaktı. Ben kısmet olursa Martin 7 sinde doğum yapıcam. Ancak sömestrde 2 haftalık tatilimiz doğum oncesi iznine sayılıyor mu ,eğer sayılmazsa ara tatilden bir hafta sonra iyi durumda olursam erken dogum olmazsa çalışırım 37.haftamin sonuna kadar, sonra mecburi izin oluyor zaten.. O zaman 13 hafta doğum izni olur süper olur. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı Teşekkürler. .
Ya kızlar benim kaburgalarıma bi de sırtıma sancı giriyobebeklerle bi alakası yoktur değil mi??
kızlar 21 haftalıkken bebekleriniz kac gıramdı bilen yada hatırlayan varmı
kızlarrr bu aşı beni çok mahvetti kolum cok ağrıyo yaa![]()
Günaydın kızlar baş ağrısı ile güne başladım.
günde 1 tane kullanıyorum ben de bundan
21+1'de 400 gr'dı benim
Herkese iyi akşamlar. Biz doktorumuzdan yeni geldik ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterdik çok şükür beynindeki kist kaybolmuş bile.ayrica bebegi besleyen sağ damarda da sıkıntı vardı o da kaybolmuş eşimle şükrederek çıktık.her ne kadar korkmayin desede ayrıntılıyi yapan doktor biz baya bi stres yapmıştık Allah kimseye yasatmasin. Kizimda çok iyidi bu arada bir sürü poz verdi bize bi ayagini uzatmis keyif yapıyordu sonra güzel bi tekme salladi bana tam ultrasonsayken540 gram olmuş baya yukarı da çıkmıştı göbek deligimin üstüne
Bizde haberler böyle teyzeleri çok mutluyuz rüya gibi gecti bu kontrol bi ay sonra bi daha ki nasıl gececek günler
![]()
bilmiyorum ya ilk gün ağrımadı ama sonraki 2 gün mahvettinıye okadar agrıdı acaba ben agrı cekmedım sadece kolumun ustune yattıgımda agrıyordu
g ünaydın kızlar nasılsınız bebişler oynuyomu :)![]()