• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanimlar..
Cumadan beri kaynanamlardayim. Rahatsizdi.
İ$ guc derken coktum resmen. Rahatca uzanip dinlenemedim hic. Birakin uzanmayi oturamadim bile. Burada durmayi ben istedim ama artik evime gitsem mi diye kararsizim. :(

Masallah ya :nazar: Cikolata gibi bir seyler yedin mi giderken? En son gittigimde poz vermemisti de

once karnımı ıyı doyurdum hemen tekmıklerı hısetmeye baslamıstım zaten her ıhtımale karsı yarım cıkolatada yedım , baya hareketlıydı dr yaramaz bir kız bu dedı =))

Merhaba hanimlar..
Cumadan beri kaynanamlardayim. Rahatsizdi.
İ$ guc derken coktum resmen. Rahatca uzanip dinlenemedim hic. Birakin uzanmayi oturamadim bile. Burada durmayi ben istedim ama artik evime gitsem mi diye kararsizim. :KK43:
çok yorma kendini sen olmasan kim bakcaktı.

Benim tahmni dogum tarihi de 2 mart yani 2. Donem okul acildktan 3 hafta sonra. Zaten son 3 hafta mecbur izne ayriliyorzya bn calisablr raporu alip 35. Haftya kadr calssam ilk 5 haftyi sonuna ekletsem olurmki ? Boyle olursa hazirana kadr kurtaryo beni insllh olur yaa :)

Günaydın kızlar.benim kafama bişi takıldı.bende insülin direnci var ve bu nedenle yükleme testim normalde de sorunlu çıkıyo.bu nedenle ilaç kullandım diyet yaptım ve o arada hamile kaldım.doktor ilacı bıraktırdı ama ben hep dikkat ediyorum yediğime.şindi 3 hafta sonra yükleme yapılcak ve büyük ihtimalle sorunlu çıkıcak eee nolcak benim durumum:)

Günaydııın hamişleeerrr üç gün sonra Dr. Kontrolümüz var ve renkli USG de kızımızı göreceğiz hayirlisiyla günler öncesinden bi heyecan sardı. Sabırsızlıkla bekliyoruuuuuzzz :nazar::anneadayı::KK46::KK73:

gmzün aydın canım, benim de sağ damarda küçük bir çentik var, hiç bir önemi yok 24/26. haftada geçer dedi de ben de tedirginim yine de... Nette yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yapanları falan okuyorum yüksek tansiyonu tetikliyormuş bunun ileri versiyonu diye... 2 hafta sonra falan doktora giderim inşallah benimki d egeçmiş olur
İnşallah canım benim birbirimize duaciyiz:KK19:

Back
X