Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin herkese. Bugün kontrolum var. Cok merak ediyorum :)
Masallah yaay bızım kontrolumuz cok guzel gectı senınde kıde cok guzel gecer ınsallah senın bebısde pozlar verır size cok guzel yaaa=)
Masallah yaCikolata gibi bir seyler yedin mi giderken? En son gittigimde poz vermemisti de
Masallah yaCikolata gibi bir seyler yedin mi giderken? En son gittigimde poz vermemisti de
Inşallah yaaarenklı renklı cokda guzel resımler de verır bugun dr sanaaaa)
ben giderken tatlı şeyler yedim fazla yedim heralde beebk hep uyuyodu. sonra ben söylenmeye başlayınca uyandı :)Gunaydin herkese. Bugün kontrolum var. Cok merak ediyorum :)
çok yorma kendini sen olmasan kim bakcaktı.Merhaba hanimlar..
Cumadan beri kaynanamlardayim. Rahatsizdi.
İ$ guc derken coktum resmen. Rahatca uzanip dinlenemedim hic. Birakin uzanmayi oturamadim bile. Burada durmayi ben istedim ama artik evime gitsem mi diye kararsizim.![]()
İnşallah canım benim birbirimize duaciyizgmzün aydın canım, benim de sağ damarda küçük bir çentik var, hiç bir önemi yok 24/26. haftada geçer dedi de ben de tedirginim yine de... Nette yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yapanları falan okuyorum yüksek tansiyonu tetikliyormuş bunun ileri versiyonu diye... 2 hafta sonra falan doktora giderim inşallah benimki d egeçmiş olur
Günaydııın hamişleeerrr üç gün sonra Dr. Kontrolümüz var ve renkli USG de kızımızı göreceğiz hayirlisiyla günler öncesinden bi heyecan sardı. Sabırsızlıkla bekliyoruuuuuzzz![]()