• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yurt dışında tetanoz ve seker yuklemesi yapiliyor mu?

Evet cnm var. Tetanoz aşısını hamile kalmadan önce hem eşim hem de ben yaptırdım, kontrole gittiğimde doktor yönlendirmişti. ( hatta iki tane daha aşı olduk aynı gün, sanırım biri kızamıktı..unuttum Şimdi adını)
Seker yüklemesi için de 27.11 de randevum var, ben de burada okuduklarımdan tereddüt ettim yapmasak mı diye, neden dediler zararı olsa sigorta karşılamazmış, özele girermiş o zmn. Yani herkes burda rutin kontrol gibi yaptırıyormuş.

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.
Arkadaslarinda varsa ödünç alabilirsin canim. Ben oyle yaptim. Eve gidince yazarim
Sevinirim canim

ben ''bebeğinizi beklerken sizi neler bekler '' diye bir kılavuz aldım. Oldukça ayrıntılı ve dünya çapında çok satan ansiklopedi niteliğinde bir kitap. Aklına takılan herşeyi bulabiliyorsun. 55 tl ye almıştım sanırım D&R dan. ama tabi doğum sonrası ve bebek bakımı ile ilgili pek bişi yok genellikle hamilelik süreci odaklı bi kitap. Şimdi '' Mahallenin en mutlu bebeği'' adlı kitabı önerdi bir kaç kişi onu alıcam. O bebek bakımı ile ilgiliymiş. Dergi alıyorum bir de ben. Dergiler daha eğlenceli.
Sagol canim dergilere bakmadim hic onlarada bi goz gezdireyim

merhaba kızlar 22+2 haftalığım,bebeğim 536 gr,biraz fazla suyum varmış ama tehlikeli değilmiş,bebeğimin gelişimi de 23 haftaya uygunmuş,bende 6 kg aldım,4 boyutlu resmini de gördüm,dudakları bana benziyor,yanakları eşime:) çok güzeldi,neyse gelelim asıl konuya,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve tiroid hastasıyım,şu an kanım 8.3 ve tiroid değeerim 1.25 tirodim çok iyi ancak ben talasemi taşıyıcısı olduğum için kanım az olunca kalp çarpıntısı oluyor şiddetli,yarın allah izin verirse kan takviyesi alıcam 1 tüp,işin kötü tarafı kanı düşük olan insanların damarı da kolay kolay bulunmuyor,kolumu ilk kan alımında kevgire çevirmişlerdi,nolur dua edin bu sefer ilk seferde damarımı bulsunlar..
Allah yardimcin olsun. Hic ummadin kadar sorunsuz atlatirsin insallah.

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

Sevinirim canim
Dr.miriam stoppard gebe kalma, gebelik ve dogum. Ciltli bir kitap. Inkilap y.evi . Fena degil.

Yarın randevum var :110:
Ama gittiğim hastanenin doktor odalarından ultrason cihazını kaldırmışlar.
Bebeğimi göremiyorum gittiğimde :(

Aaaa üşümez mi bacakları?
canim pijama icinde oluyor yani ayakli alt usttede bir uzun kollu ust giydiriliyor.alt ust takim olup tulum onun ustjne giydiriliyor tulum icine kilotlu corap tayt giydiren de var bana bebegi sıkıyor gibi geldiginden ben hep pijama alti giydirdiydim

merhaba kızlar 22+2 haftalığım,bebeğim 536 gr,biraz fazla suyum varmış ama tehlikeli değilmiş,bebeğimin gelişimi de 23 haftaya uygunmuş,bende 6 kg aldım,4 boyutlu resmini de gördüm,dudakları bana benziyor,yanakları eşime:) çok güzeldi,neyse gelelim asıl konuya,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve tiroid hastasıyım,şu an kanım 8.3 ve tiroid değeerim 1.25 tirodim çok iyi ancak ben talasemi taşıyıcısı olduğum için kanım az olunca kalp çarpıntısı oluyor şiddetli,yarın allah izin verirse kan takviyesi alıcam 1 tüp,işin kötü tarafı kanı düşük olan insanların damarı da kolay kolay bulunmuyor,kolumu ilk kan alımında kevgire çevirmişlerdi,nolur dua edin bu sefer ilk seferde damarımı bulsunlar..
Allah yardım etsin benimde damarım bulunmuyor malesef

günaydınnn canlarımmmm:-))))
dün ayrıntılı ultrasyonda bişeyy çıkmadı allaha şükür ama bende vasa plesanta sorunu çıktı öyle sorunu olan var mı?

Günaydın kızlar nasılsınız benim iş yeri konusunda biraz kafam karısık hamile olduğumu biliyorlar ama herhangi bir yazılı belge vermedim sizce vermem gerekiyor mu

dimi :)bende aslında onu begendim ama digeride marka ya tereddüt ettim çokta uygun almadıysan sende al.

ben kaçırdım kaçaymış fiyatları

ben pembe gördü mü diğer renge bakmadım bile:)

Bi de bunlar kaç aylıkken kullanılıyor kızlar? 6. aydan sonra kullanamaz sanki di mi atar mı kendini aşağı, kemer olsa da devrilir mi acaba?

günaydın kızlarrr bebişler napıyo ya ikizi üçüzü olanların bebekleri nası oynuyodur biri duruyodur diğeri oynuyodur dimi :)

Back
X