2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hemde ikinci çocuğu ile ilk çocuğu arasında 6 yaş farkı olan bir arkadaşı söylemiş. Ben başka arkadaşlarından da duydum
Bence o insanın yapısıyla alakalı bişi.benim eşim bana bile bazen çocuğuymuşum gibi davranır.her kadın nasıl annelik duygusu taşıyamıyosa bence her erkek de babalık duygusu taşımayabiliyo...

Erkeklerde lohusa psikolojisi ne giriyorlar hemde bizden daha uzun

Benimki şimdiden girmiş bişilere
Madalyon hastalığı oldu, leke yani stresten
O yetmedi nörolojiye gitti
Ama takıntılı zaten her konuda, ikna olmuyo tomografi de temiz çıkmasına rağmen
Adam en son bişey yok ama stresten %70 insanın baş ağrııs olur istersne bunu kullan dmeiş buna antidepresan yazmış, dedim ben olsma kullanmam onu bi başlarsan bi daha zor bırakırsın dertsiz başına dert aranma

Doğurcak olan benim sen neyin stresini yaşıyosun

Bence o insanın yapısıyla alakalı bişi.benim eşim bana bile bazen çocuğuymuşum gibi davranır.her kadın nasıl annelik duygusu taşıyamıyosa bence her erkek de babalık duygusu taşımayabiliyo...
Orası öyle mutlaka ama o duyarlilikta olan erkek sayısı çok azdır

yok merak etme doğum sancısını ayırt edersin... öyle dedi herkes başka bi ağrı farklı bir boyut
allah hepimize yardım etsin... bebek bazen geriniyo ya içerde işte o zaman ağrım oluyo e yeri yavaştan daralmaya başladı.

benimkide çok rahat yaa
geçen gece bacağıma kramp girdi
demez mi yattığı yerden bana kıl bulda çek diyee
kendi bacağın sandın nerden bulucam dümdüz bacakta kılı diye bağırınca
kalktı aa bebeğim kıyamam deyip ovalamaya başladı
dedim yat uyu hadi umursamadın sen beni

Herşey dozunda güzel ne çok vurdum duyamaz olsunlar ne çok depresif
Acaba ben mi ürküttüm adamı
9 aydır ben taşıyorum herşeyim dğeişti, doğunca bi 9 ay da sen bakıcan dmeiştim

O kandan bile korkar ( anneannesine kan laızm oldu veremedi )
Bende kansızlık çıkınca diyo ki lazım olursa ben veriirm sana
Deidm sağ ol bu fedakarlığını hiç unutmayacaz İkra'yla

:) çok nazlılar onda hemfikirim elime dikiş atılmıştı yaa
sarılırken koluma bile bakamadı içi tuhaf oluyor diyee

Herşey dozunda güzel ne çok vurdum duyamaz olsunlar ne çok depresif
Acaba ben mi ürküttüm adamı
9 aydır ben taşıyorum herşeyim dğeişti, doğunca bi 9 ay da sen bakıcan dmeiştim
Ben benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun

Ben benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun

görücez bakalım nasıl olucaklar
odunluk benimkinde de var çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…