2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) çok nazlılar onda hemfikirim elime dikiş atılmıştı yaa
sarılırken koluma bile bakamadı içi tuhaf oluyor diyee

Allah o yüzden doğurganlığı kadına vermiş bence
Ben eşime dedim sen hamile olsan biz yanmıştık
Diyo haklısın, korkudan erken doğum yapardım
Sağ ol deidm çok güzel destek oluyosun

Ben benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun

Baba da çalışıp evi geçindirir ona bakılırsa
Eee sen çalışıyosun o evde madme bakıcak çocuğuna
2014 te bu senin görevin denir mi, hayat müşterek

Allah o yüzden doğurkanlığı kadına vermiş bence
Ben eşime dedim sen hamile olsan biz yanmıştık
Diyo haklısın, korkudan erken doğum yapardım
Sağ ol deidm çok güzel destek oluyosun

benimkide ne var canımm annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diyor
sende doğurursun
sen olmasan kim bu kadar teselli verirdi acaba bana diyorum bende

Ben hep diyorum
Sende 9 aylıksın bende
Sende çalışıyosun bende
E o zaman bi farkımız yokmuş
Yerde beraber süpürülcek yemek te
Çocuk olunca da bizim kadar olmasa da bakması laızm, ben emziririm o gaıznı çıkarsın bari

benimkide ne var canımm annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diyor
sende doğurursun
sen olmasan kim bu kadar teselli verirdi acaba bana diyorum bende
Oğlu olucak arkadaşlar;
Biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim işte.tüm iş bizde bitiyo.onların anneleri de eşlerinden şikayet ediyodu belki ama yinede "sizin deyiminizle" odun yetiştirdiler oğullarını.biz bunu yapmayalım,centilmen,kadın kıymeti bilen eşler olsun bizimkiler....

Ayy aynı bizimkiler.Kv ben çocuk yıkayamam dedi,görümcem gelirmiş o yıkarmış. Sanki ben çocuğu nasıl yıkacağım diye dertlendim de cevabı ona kaldı. Kendi ne yapmış acaba çocuğu, başkası mı yıkamış, pis pis mi gezdirmiş anlamadım.Hiç öyle dertlerim de yok,kendi çocuğum değil mi, bir güzel yıkarım,olmadı beraber duşa gireriz minişimle yıkanırız. Anlamıyorum bu insanları.

kizlar ya bugun sol tarafimda cok batma oldu agri seklinde ve ayni anda belimde adet olmus gibi neden olabilir

kesinlikle katılıyorumm olay gerçekten anne de bitiyor..

Kızlaarrr yarın misafirim var önereceğiniz basit tarifleriniz var mı ne yapacağıma karar veremedim bir türlü

görücez bakalım nasıl olucaklar
odunluk benimkinde de var çünkü..
anladığım kadarı ile odunluk erkek cinsiyetinde ırsi bir konuda değil canlarıda çok tatlı. bir kan aldıracak hemşire ile pazarlık ediyo konuşuyo konuşuyo altı üstü azcık kan vercen. ben tüp bebek tedavisi gördüm 7ay göbekten iğnelerim oldu gün geldi günde 3 tane. hamileliğimin ilk ayından beride kan sulandırıcı iğnelerim oldu mosmor oldu her yerim 6ay kullandım bir kere gıkım çıkmadı. anlamıyorum valla

Aslında gölge etmese daha iyi böyle tipler
Ne yıkama isteyen var ne bişey kuru kalabalık olmasa bari

Ben benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun
Hakkaten odunmuş bacım k.bakma da
benim ki bakar hatta etrafımızdaki çoğu insana göre baya pimpirikli görmedik bi baba olur Allahtan kız yoksa bi tarafını koparırdı

Çok stresli günlerdeyim yine ya bunaldım..
uzun hikaye ama gercekten bezdım artık..
bi de hamileyim iyice duygusal oldum kaldıramıyorum olayları..

canım anlat açılırsın burası iyi geliyor gerçekten
hem dediğin gibi hamilesin stres yapma bu kadar..

Dürüst olmak çok tehlikeli. Vay sen bunu nasıl söylersincilerden bıktım usandım..
Arkadaş napayım yıkama yağlamayı beceremiyorum!

Sorma
Ben ne çektiysem şu gagamdan çektim
Fazla net olmak ta bazen iyi olmuyor ama napim

Canım bir tartışma sırasında dedim. Çok bozuldu benimde huyum bir şeyi yüze vurmayi sevmiyorum.

Demek laızm bence
Demeyince insanı enayi sanıyolar herhalde
Çocuk bakmak anneye zimmetli bişeyse önce kendi görevlerini ne kadar yerine getirdiklerine bakmalı insan
Ayrıca bence anne kadar baba sevgisini de görmeli çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…