:) çok nazlılar onda hemfikirim elime dikiş atılmıştı yaa
sarılırken koluma bile bakamadı içi tuhaf oluyor diyee
Ben benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun
Allah o yüzden doğurkanlığı kadına vermiş bence
Ben eşime dedim sen hamile olsan biz yanmıştık
Diyo haklısın, korkudan erken doğum yapardım
Sağ ol deidm çok güzel destek oluyosun
Oğlu olucak arkadaşlar;benimkide ne var canımm annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diyor
sende doğurursun
sen olmasan kim bu kadar teselli verirdi acaba bana diyorum bende
Ayy aynı bizimkiler.Kv ben çocuk yıkayamam dedi,görümcem gelirmiş o yıkarmış. Sanki ben çocuğu nasıl yıkacağım diye dertlendim de cevabı ona kaldı. Kendi ne yapmış acaba çocuğu, başkası mı yıkamış, pis pis mi gezdirmiş anlamadım.Hiç öyle dertlerim de yok,kendi çocuğum değil mi, bir güzel yıkarım,olmadı beraber duşa gireriz minişimle yıkanırız. Anlamıyorum bu insanları.Küçük bebeğe dokunamıyorum yalanını atan refakatçi de olmaısn
Küçük bebeğe dokunmadıysa kendi çocuklarını kim büyütmüş acaba
Ablamın kaynanası da böyle
Gelir yardımdan çok kendine baktırır
Oğlu olucak arkadaşlar;
Biz oğullarımızı böyle yetiştirmeyelim işte.tüm iş bizde bitiyo.onların anneleri de eşlerinden şikayet ediyodu belki ama yinede "sizin deyiminizle" odun yetiştirdiler oğullarını.biz bunu yapmayalım,centilmen,kadın kıymeti bilen eşler olsun bizimkiler....
Dürüst olmak çok tehlikeli. Vay sen bunu nasıl söylersincilerden bıktım usandım..
Arkadaş napayım yıkama yağlamayı beceremiyorum!
ne oldu meltem??
ohhhh
Canım bir tartışma sırasında dedim. Çok bozuldu benimde huyum bir şeyi yüze vurmayi sevmiyorum.Baba da çalışıp evi geçindirir ona bakılırsa
Eee sen çalışıyosun o evde madme bakıcak çocuğuna
2014 te bu senin görevin denir mi, hayat müşterek
anladığım kadarı ile odunluk erkek cinsiyetinde ırsigörücez bakalım nasıl olucaklar
odunluk benimkinde de var çünkü..
Ayy aynı bizimkiler.Kv ben çocuk yıkayamam dedi,görümcem gelirmiş o yıkarmış. Sanki ben çocuğu nasıl yıkacağım diye dertlendim de cevabı ona kaldı. Kendi ne yapmış acaba çocuğu, başkası mı yıkamış, pis pis mi gezdirmiş anlamadım.Hiç öyle dertlerim de yok,kendi çocuğum değil mi, bir güzel yıkarım,olmadı beraber duşa gireriz minişimle yıkanırız. Anlamıyorum bu insanları.
Hakkaten odunmuş bacım k.bakma daBen benimkine biraz ilgilen çocukla diyorum tutup annesine götürüyor. Niye ilgileniyorsun dediğimde annesi sensin senin görevin bakmak diyor. Kızlar hiç biriniz in kocası benimki kadar odun değildir emin olun
Çok stresli günlerdeyim yine ya bunaldım..
uzun hikaye ama gercekten bezdım artık..
bi de hamileyim iyice duygusal oldum kaldıramıyorum olayları..
Aslında gölge etmese daha iyi böyle tipler
Ne yıkama isteyen var ne bişey kuru kalabalık olmasa bari
Dürüst olmak çok tehlikeli. Vay sen bunu nasıl söylersincilerden bıktım usandım..
Arkadaş napayım yıkama yağlamayı beceremiyorum!
Canım bir tartışma sırasında dedim. Çok bozuldu benimde huyum bir şeyi yüze vurmayi sevmiyorum.
tatlım kim üzdü seni yineÇok stresli günlerdeyim yine ya bunaldım..
uzun hikaye ama gercekten bezdım artık..
bi de hamileyim iyice duygusal oldum kaldıramıyorum olayları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?