2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi grip olsun üç gün yataklık oluyo
hafif hapşurdu dün akşam nane limon kaynattık :)))

Sorma bizimki de öyle
diyorum ablam çok mızmızdı ona kızardım, başıma aynısı geldi yani sne

3 gündür gribim, hamileyim, iğne olup işe gleiyorum
Bi selpak bi ıhlamur masamda duruyorum işte
Eşim grip olsa yanmıştık evde olağanüstü hal ilan edilirdi ama açıkçaıs ben pek nazlamıyorum alışmasın

Hakkaten odunmuş bacım k.bakma da
benim ki bakar hatta etrafımızdaki çoğu insana göre baya pimpirikli görmedik bi baba olur Allahtan kız yoksa bi tarafını koparırdı
Alemsin. Şimdi ikincisini heyecanla bekliyor bakalım. Göreceğiz ne kadar hayri olacak. Ama artık oğlum 2. Yaşını dolduracak biraz oynamayı öğrendi ama bu sefer çocuk durmuyor yapışiyor bana. Ama gidip babayı seviyor kereta

:)) sabah benden yarım saat önce kalkıyoo
çok erken uyanıyorum erken gidilen iş mi olurmuş 6.30 da gidiyooo
eee yat uyu ozaman diyorumm
yataktan ölü gibi kalkıyoo resmen benim gibi olsan vinç lazım olurdu sana dedim

Ay o kadar uzun bi hikaye ki anlatmaya gücüm yok..
ama sağolun biliyorum anlatırsam dinlersiniz :)

Benimle ilgili değil ama etrafımızdaki insanlar bayılıyolar kendi sorunlarına bizi dahil edip bizim sorunlarımızı sallamamaya..

Hamilelik artık beni bunaltmaya başladı ondan her şeye üzülüp stres oluyorum.
Her şey ağır geliyor..

canım benim stres yapma bu kadar yazık zeynebi düşün..

Kendi annesi çalışmış her istediğini Almış hiç zorluk gostermemis. Eve gelince bütün hizmetini ayağına götürmüş haliyle eşim kadının bütün bunları yapmasını görev olarak görmüş. Maalesef yeni yeni anlıyor ama ben benden geçtim bundan sonra kıymet bilse ne.

benim eşimin annesi de çalışmış üstelik temizlikten haberi olmayan biri
oğluda öyle çorap alsın çekmeyi bile kapatmaz su içsin mutfak dolabını kapamaz
aldım karşıma konuştum bak ben çalışıyorum senin arkanı böyle toplayamam bunlar bişey alındıktan sonra
kapanır yakışığı bu dedim
şimdi yeni yeni oturdu anlata anlata..

kan sulandırıcı iğneleri kesti mi doktorun?benim doğuma kadar kullanacağız dedi...

Psikolojimiz allak bullak.ama boşver arkadaşım sağlığına bişi olmasında gerisini boşver...

Meltem
Sıkma güzle canını hiç
Son başbaşa kalışlarınız, son tek başına sefa sürüşün belki
Hamileliğinde çoğu gitti azı kaldı
Ne yapmak istiyosan onu yap, mutlu olduğun şeylere yönel

Ben hep zarralı şeylere yöneliyorum hal böyle olunca
Ama şurda 4 hafta sonra tamamen değişecek yaşam biçimim

Ve o zaman bile çok bilmiş kimsecikler olacak etrafımızda, ye iç keyfine bak valla
Ben öyle yapıcam, hep ukala tipler olur
Seni ve çocuğunu sendne daha çok düşünüyo olamaz kimse

Kızlaarrr yarın misafirim var önereceğiniz basit tarifleriniz var mı ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
yemegemi geliyorlar caya mi? eger cay ise islak kurabiye nefis oluyo makarna veya patats salatasi bi de pogaca ve kek yapabilirsin

kan sulandırıcı iğneleri kesti mi doktorun?benim doğuma kadar kullanacağız dedi...
canım 6.ayım bitince bıraktım. 21.haftada yapılan detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışına bakıldı ve ayriyetten detaylı kan testide verdim 6.ayın sonunda artık gerek yok deyip bitirdi. ama coraspirini hala kullanıyorum o artık doğuma kadar her halde.

Anlıyorum..

Hatta bazen diyorum ki "yaşamak, nefes almak, giyinmek vs bunlar bile zor geliyoken, yaşananları kaldırmak mümkün değil"

Ama ben net kararımı verdim.
Kimseyi aramicam.. dün eşim sordu annemi en son ne zaman aradın diye. Baya uzun süre oldu dedim, artık aramicam dedim. 1,5 senedir evliyim, kaynanam bi kere aramadı beni. Hamileliğimin son demlerinde kimsenin gönlünü hoş edemem kusura bakmasınlar. Hak verdi tabi eşim.

Benim kv çok titiz dağınıklığı hiç sevmez ama oğlu yaptığında sesi çıkmaz. Küçükken oynarken biblolar ı kırdı diye dünyanın dayagini yemiş eşim.
Ahh ahh anlatsam roman olur iki dengesiz insanın elinde mahvolmus eşim. Ablam der aman aklına mukayyet ol diye. Psikolojisini bozmuşlar karı koca. Daha yeni yeni düzene giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…