bi grip olsun üç gün yataklık oluyo
hafif hapşurdu dün akşam nane limon kaynattık :)))
Hakkaten odunmuş bacım k.bakma da
benim ki bakar hatta etrafımızdaki çoğu insana göre baya pimpirikli görmedik bi baba olurAllahtan kız yoksa bi tarafını koparırdı
Sorma bizimki de öyle
diyorum ablam çok mızmızdı ona kızardım, başıma aynısı geldi yani sne
3 gündür gribim, hamileyim, iğne olup işe gleiyorum
Bi selpak bi ıhlamur masamda duruyorum işte
Eşim grip olsa yanmıştık evde olağanüstü hal ilan edilirdiama açıkçaıs ben pek nazlamıyorum alışmasın
Ay o kadar uzun bi hikaye ki anlatmaya gücüm yok..
ama sağolun biliyorum anlatırsam dinlersiniz :)
Benimle ilgili değil ama etrafımızdaki insanlar bayılıyolar kendi sorunlarına bizi dahil edip bizim sorunlarımızı sallamamaya..
Hamilelik artık beni bunaltmaya başladı ondan her şeye üzülüp stres oluyorum.
Her şey ağır geliyor..
Kendi annesi çalışmış her istediğini Almış hiç zorluk gostermemis. Eve gelince bütün hizmetini ayağına götürmüş haliyle eşim kadının bütün bunları yapmasını görev olarak görmüş. Maalesef yeni yeni anlıyor ama ben benden geçtim bundan sonra kıymet bilse ne.Sorma
Ben ne çektiysem şu gagamdan çektim
Fazla net olmak ta bazen iyi olmuyor ama napim
Demek laızm bence
Demeyince insanı enayi sanıyolar herhalde
Çocuk bakmak anneye zimmetli bişeyse önce kendi görevlerini ne kadar yerine getirdiklerine bakmalı insan
Ayrıca bence anne kadar baba sevgisini de görmeli çocuk
Kendi annesi çalışmış her istediğini Almış hiç zorluk gostermemis. Eve gelince bütün hizmetini ayağına götürmüş haliyle eşim kadının bütün bunları yapmasını görev olarak görmüş. Maalesef yeni yeni anlıyor ama ben benden geçtim bundan sonra kıymet bilse ne.
kan sulandırıcı iğneleri kesti mi doktorun?benim doğuma kadar kullanacağız dedi...anladığım kadarı ile odunluk erkek cinsiyetinde ırsibir konuda değil canlarıda çok tatlı. bir kan aldıracak hemşire ile pazarlık ediyo konuşuyo konuşuyo altı üstü azcık kan vercen. ben tüp bebek tedavisi gördüm 7ay göbekten iğnelerim oldu gün geldi günde 3 tane. hamileliğimin ilk ayından beride kan sulandırıcı iğnelerim oldu mosmor oldu her yerim 6ay kullandım bir kere gıkım çıkmadı. anlamıyorum valla
Psikolojimiz allak bullak.ama boşver arkadaşım sağlığına bişi olmasında gerisini boşver...Ay o kadar uzun bi hikaye ki anlatmaya gücüm yok..
Benimle ilgili değil ama etrafımızdaki insanlar bayılıyolar kendi sorunlarına bizi dahil edip bizim sorunlarımızı sallamamaya..
Her şey ağır geliyor..
Her şey ağır geliyor..
yemegemi geliyorlar caya mi? eger cay ise islak kurabiye nefis oluyo makarna veya patats salatasi bi de pogaca ve kek yapabilirsinKızlaarrr yarın misafirim var önereceğiniz basit tarifleriniz var mı ne yapacağıma karar veremedim bir türlü
canım 6.ayım bitince bıraktım. 21.haftada yapılan detaylı ultrasonda bebeğe giden kan akışına bakıldı ve ayriyetten detaylı kan testide verdim 6.ayın sonunda artık gerek yok deyip bitirdi. ama coraspirini hala kullanıyorum o artık doğuma kadar her halde.kan sulandırıcı iğneleri kesti mi doktorun?benim doğuma kadar kullanacağız dedi...
Her şey ağır geliyor..
masallah
Benim kv çok titiz dağınıklığı hiç sevmez ama oğlu yaptığında sesi çıkmaz. Küçükken oynarken biblolar ı kırdı diye dünyanın dayagini yemiş eşim.benim eşimin annesi de çalışmış üstelik temizlikten haberi olmayan biri
oğluda öyle çorap alsın çekmeyi bile kapatmaz su içsin mutfak dolabını kapamaz
aldım karşıma konuştum bak ben çalışıyorum senin arkanı böyle toplayamam bunlar bişey alındıktan sonra
kapanır yakışığı bu dedim
şimdi yeni yeni oturdu anlata anlata..
maşallah...
Maşallah cirkine
masallahsimdiden cok tatli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?