- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
maşallah...
akşam bende ekliyim ya oğluşumun fotosunu. :)) işteyim şimdi. ama detaylı ultrasonda benimki göstermemişti yüzünü koluyla kapatmıştı yüzünü.
Maşallah cirkine
Benim kv çok titiz dağınıklığı hiç sevmez ama oğlu yaptığında sesi çıkmaz. Küçükken oynarken biblolar ı kırdı diye dünyanın dayagini yemiş eşim.
Ahh ahh anlatsam roman olur iki dengesiz insanın elinde mahvolmus eşim. Ablam der aman aklına mukayyet ol diye. Psikolojisini bozmuşlar karı koca. Daha yeni yeni düzene giriyor
aa oylemi dahada buyumustur o zaman ben daha hic renkli yaptirmadim bu gittigimde isteyecegim :) ayrintili ultrasn oldu ama siyah beyazdi2,5 ay geçti bu fotosunun üstünden.
Daha da büyüdüler yaa. Ay bi doğsalar :)
benide dışarıya göndermişlerdi. yok benimki baya inatçı sonrada totosunu döndü :)) ilk kez çarş.günü kontrolde poz verdi ya inanamadık. onu atıcam eve gidince..genelde öyle oluyo. Bizi dışarı gönderdi doktor, bişeler yiyip gelin tekrar poz almaya çalışalım dedi de öyle yakalayabildik :)
Teşekkr ederiz teyzesi :)
aa oylemi dahada buyumustur o zaman ben daha hic renkli yaptirmadim bu gittigimde isteyecegim :) ayrintili ultrasn oldu ama siyah beyazdi
Yavrum yaa baya naz yapmış sana :)benide dışarıya göndermişlerdi. yok benimki baya inatçı sonrada totosunu döndü :)) ilk kez çarş.günü kontrolde poz verdi ya inanamadık. onu atıcam eve gidince..
ben hiç ninni bilmiyorum dedin geçen kv me güldük baya bu ninni pek hoşuma gitti
bende bunu dinletiyorum:) çok hoşuma gidiyo
bende çok korkuyorum sezeryandan bu gidişle korktuğım başıma gelicek dşyede tırsıyorumsezeryandan korkmuyomusunuz ya karnınızın kesilmesi ameliyat fikri ben çok korkuyorum umarım normal yapabilirim
sabahları bende de oluyo bir haftadır panikliyorum o zamanda geçmiyoSelamlarr...
Bugün hareketli birgün oldu bizim için.
Okula gitmeye hazırlanırken birden kalp atışlarım hızlandı nefes nefese kaldım.
Evdeki tansiyon aletiyle ölçüm yaptım normalde kalp atışım 85 civarı oluyodu bi baktım 128 çıktı,inanamadım bi daha ölçtüm yine aynı.
Panik oldum acaba ters giden bişey mi var diye.
Okula giderken biraz hafiflemişti ama yine de nefes alışım hızlıydı.
Acile gittim ekg çekildi 103 çıktı nabız.
Doktor gebeliğin son zamanlarında normal dedi dinlenince geçmezse sorun var demektir dedi.
Rahatladım.
Şimdi eve geldim ve tekrar ölçtüm 90a düşmüş.
Bugünlük tatil oldu bana da yani...
:) esimde oglumuzun bana benzemesini istiyo kendisi kumral ben esmerim o yuzden :) ama gozleri renkli olsun istiyorum esimin gozu yesil kaslari falanda bana cekerse cok yakisikli olur :)Ayrıntılıda bu pozu yakaladık zaten. Bi daha da renkli göremedik kuzumu.
Ama bu fotoya bakılırsa ayyynı benim bebekliğim :)
Bana benzesin zaten
Oğlum olsaydı babasına benzesin derdim
hhhahahah ne güzel ben resmi koyayımda bi gör nasıl asmış suratınıYavrum yaa baya naz yapmış sana :)
Benimki gülümsüyo bile randevularda :)
Hiç nazlı değil :)
:) esimde oglumuzun bana benzemesini istiyo kendisi kumral ben esmerim o yuzden :) ama gozleri renkli olsun istiyorum esimin gozu yesil kaslari falanda bana cekerse cok yakisikli olur :)
Demek ki çıkası var içerden ehehhehhhahahah ne güzel ben resmi koyayımda bi gör nasıl asmış suratını
ohh be bugünü de akşam ettik
yarın yokumm inşallah sabah uyurum biraz..
valla ben yarında çalışıyorum. buradayım yani...ohh be bugünü de akşam ettik
yarın yokumm inşallah sabah uyurum biraz..
Oy yavrum yanaklara bak.Slm kızlar.. İzne ayrıldım.ev işi,gezmek derken yeni girebildim siteye..bu da oglusumun resmiii
Benim kocam da dağlar kadar serin masallah.hic paniklemez paniklese de göstermez.benimkide ne var canımm annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diyor
sende doğurursun
sen olmasan kim bu kadar teselli verirdi acaba bana diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?