2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah...
akşam bende ekliyim ya oğluşumun fotosunu. :)) işteyim şimdi. ama detaylı ultrasonda benimki göstermemişti yüzünü koluyla kapatmıştı yüzünü.

genelde öyle oluyo. Bizi dışarı gönderdi doktor, bişeler yiyip gelin tekrar poz almaya çalışalım dedi de öyle yakalayabildik :)

Maşallah cirkine

Teşekkr ederiz teyzesi :)

walla canım ne deyim ki benm kv yemek bile bilmiyor
şimdi bişey yapınca aa bunu senmi yaptın nasıl yaptın oluyor

genelde öyle oluyo. Bizi dışarı gönderdi doktor, bişeler yiyip gelin tekrar poz almaya çalışalım dedi de öyle yakalayabildik :)

Teşekkr ederiz teyzesi :)
benide dışarıya göndermişlerdi. yok benimki baya inatçı sonrada totosunu döndü :)) ilk kez çarş.günü kontrolde poz verdi ya inanamadık. onu atıcam eve gidince..

aa oylemi dahada buyumustur o zaman ben daha hic renkli yaptirmadim bu gittigimde isteyecegim :) ayrintili ultrasn oldu ama siyah beyazdi

Ayrıntılıda bu pozu yakaladık zaten. Bi daha da renkli göremedik kuzumu.

Ama bu fotoya bakılırsa ayyynı benim bebekliğim :)
Bana benzesin zaten
Oğlum olsaydı babasına benzesin derdim

benide dışarıya göndermişlerdi. yok benimki baya inatçı sonrada totosunu döndü :)) ilk kez çarş.günü kontrolde poz verdi ya inanamadık. onu atıcam eve gidince..
Yavrum yaa baya naz yapmış sana :)

Benimki gülümsüyo bile randevularda :)

Hiç nazlı değil :)

bende bunu dinletiyorum:) çok hoşuma gidiyo
ben hiç ninni bilmiyorum dedin geçen kv me güldük baya bu ninni pek hoşuma gitti

sezeryandan korkmuyomusunuz ya karnınızın kesilmesi ameliyat fikri ben çok korkuyorum umarım normal yapabilirim
bende çok korkuyorum sezeryandan bu gidişle korktuğım başıma gelicek dşyede tırsıyorum

sabahları bende de oluyo bir haftadır panikliyorum o zamanda geçmiyo

Ayrıntılıda bu pozu yakaladık zaten. Bi daha da renkli göremedik kuzumu.

Ama bu fotoya bakılırsa ayyynı benim bebekliğim :)
Bana benzesin zaten
Oğlum olsaydı babasına benzesin derdim
:) esimde oglumuzun bana benzemesini istiyo kendisi kumral ben esmerim o yuzden :) ama gozleri renkli olsun istiyorum esimin gozu yesil kaslari falanda bana cekerse cok yakisikli olur :)

:) esimde oglumuzun bana benzemesini istiyo kendisi kumral ben esmerim o yuzden :) ama gozleri renkli olsun istiyorum esimin gozu yesil kaslari falanda bana cekerse cok yakisikli olur :)

Ah yaa annem mavi gözlü, ben ela, kocam kahverengi.
Annemin gözlerine benzese süper olur

Genelde babadan alırlar rengi. Eşinin gözlerine benzer muhakkak.

Kızlarrr kurumsal bir firma iş görüşmesi için aradı ama bu göbişle gitmenin bi mantığı olmadığı için hamile olduğumu belirtip gelemiyorum dedi. Ama şu an içim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…