2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar.eminonunden 3 lu lohusa takımı almıştı biriniz kim hatırlamıyorum 100 lira falan di sanırım fotunu baktım sayfalar ilerlediği için bulamadım.fotunu bidaha atar misin kimsenin :)güzeldi sanki hala pijama takımı alamadım da :)

kızlar şeref meselesinde kubranin ustundeki gecelik sabahlik takimi cok hosuma gitti.sizce nerden bulabilirim bundan

Benim bacagima eskiden de kramp girerdi. Yolda yururken falan birden boyle cok kotu olurdum.
Simdi de eskisi gibi arada oluyor. Hamilelikte ekstra bi sey olmadi yani..

Bende aksam yemekte çok yiyemedim,şimdi peynir ekmek yedim azıcık, zaten ne yersem yiyeyim peynir yemezsem karnim doymuyor,inşallah kız8m da peyniri sever,abisi ağzına bile surmuyor çünkü

Bu saate vuran acligi normalde durdurabilirdim yemezdim ama simdi nerde o eski gunler, cok fena bisey yedim hem tatli hemde agir artik sabahi nasil edecem bilmiyorum

Yardım edin kizlar artık esim d ben de gece uykusu uyuyamaz olduk . Her gece dört beş kez şiddetli kramplar giriyo ilac süt hiç bir şeyin faydası yok.Bu şekilde olan var mı hamileligin 30haftasindayim daha da artacak diyorlar . Acidan her gece agliyorum artık dayanılmaz oluyor bazen..

Bana da oluyor, geceleri uykudan uyandırıyor, dayanılmaz olabiliyor ve gündüz bacaklarım ağrıyor kramp yüzünden, kalkınca yürüyemiyorum. Içinde magnezyumu en yüksek olan su içiyorum, bu hafta kontrolüm var, bakalım doktorum ilave magnezyum ilacı tavsiye edecek mi.. Yatmaya korkuyorum Geceleri hiç uyuyamaz oldum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…