Sen hamilesin bosvr onlr yapsin :)Yoruluyoruz evet bide ben çok eriniyorum artık herşey gözümde büyüyo yarın arkadaşa gidecez tatlı yapıyım diyorum mutfağım soğuk yapamadım erindim
Öyle ama elim boş olmasın dedim ama artık hazır bişeyler götürücem :)Sen hamilesin bosvr onlr yapsin :)
Aynen bende sut ve biskuviyle gecistiriyorum ama canim sahanda yumurta istiyor tereyagli simdi yapip yesem gece uyiyamicamUfff bu saatte çok acıktım ben ama yemek istemiyorum midende çok bulanıyo
bende meyveyle geçiştiriyorum ama geçmiyoAynen bende sut ve biskuviyle gecistiriyorum ama canim sahanda yumurta istiyor tereyagli simdi yapip yesem gece uyiyamicam
Kuru yemisle gecistirin bence saat gec olduAynen bende sut ve biskuviyle gecistiriyorum ama canim sahanda yumurta istiyor tereyagli simdi yapip yesem gece uyiyamicam
Ay evet yaa uzanmak zor ve bel agritiyor fena :)Mutfak tezgahında bile çalışmak zorlaştı göbüş engel oluyor
Aynen bende sut ve biskuviyle gecistiriyorum ama canim sahanda yumurta istiyor tereyagli simdi yapip yesem gece uyiyamicam
Bende aksam yemekte çok yiyemedim,şimdi peynir ekmek yedim azıcık, zaten ne yersem yiyeyim peynir yemezsem karnim doymuyor,inşallah kız8m da peyniri sever,abisi ağzına bile surmuyor çünkü
Ben de cok begendim.zevklerimiz ayni:) ama ben de bulanadimkızlar şeref meselesinde kubranin ustundeki gecelik sabahlik takimi cok hosuma gitti.sizce nerden bulabilirim bundan
Yardım edin kizlar artık esim d ben de gece uykusu uyuyamaz olduk . Her gece dört beş kez şiddetli kramplar giriyo ilac süt hiç bir şeyin faydası yok.Bu şekilde olan var mı hamileligin 30haftasindayim daha da artacak diyorlar . Acidan her gece agliyorum artık dayanılmaz oluyor bazen..
belki bu modelden bi yerlerde goren olmustur :) bekleyelim bakalim..Ben de cok begendim.zevklerimiz ayni:) ama ben de bulanadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?