Normal doğumda sıkıntı olabilirmiş iri bebekte. Şeker yüksek çıkınca diyet önermeDiler mi?iyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu
Hic moralini bozma cunku son aylarda bebeklerin ne kadr kilo alcklari belli degil bazen cok buyuyolar bazen az az saglikli dogar insiyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu
Allah yardımcın olsun cnm bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
bende de gebelik şekeri var bebeğim iri ama doktor genetik şekerle ilgisi yok dedi benimde başından beri iki hafta önde gidiyor 33. haftada 2700 gram geldi benimkide eğer 4 kiloyu geçerse normal doğum şansım yokmuş şekerini evde düzenli kontrol et tokluk şekeri 1. saat 140 geçmemesi önemli bir de ben öğle ve akşam yemeklerinden sonra yarım saat yürüyorum şeker falan kalmıyor dert edilecek bir şey değil yaniiyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu
diyet yapmana gerek yok sadece dikkat et dediler bende dikkat ediyordum cok tatlı yemiyordum ins bi sıkıntı cıkmaz bebegimin saglıgı iyi olurNormal doğumda sıkıntı olabilirmiş iri bebekte. Şeker yüksek çıkınca diyet önermeDiler mi?
ins saglıkla dogar bebegimHic moralini bozma cunku son aylarda bebeklerin ne kadr kilo alcklari belli degil bazen cok buyuyolar bazen az az saglikli dogar ins
hep normal doğum diyordum ama bebegimin saglıgı iyi olsunda artık hayırlısıinsanın nasıl doğum yapacağı şans meselesi biraz ben buna inanıyorum bir tanıdığım 42. haftaya kadar normal doğum bekledi hatta suni sancı verdiler açılma olmadı sezeryan oldu şunu söyleyebilirim bebek fazla büyür kilo alırsa doktor 38-39. haftada sezeryan yapar dert etmeyin dua edin
benimde genetikle alakası yok demişti doktor tekrar kan verdim aclıgın sonucu iyi tokluga bakılcak artık daha dikkatli olmak gerek son aybende de gebelik şekeri var bebeğim iri ama doktor genetik şekerle ilgisi yok dedi benimde başından beri iki hafta önde gidiyor 33. haftada 2700 gram geldi benimkide eğer 4 kiloyu geçerse normal doğum şansım yokmuş şekerini evde düzenli kontrol et tokluk şekeri 1. saat 140 geçmemesi önemli bir de ben öğle ve akşam yemeklerinden sonra yarım saat yürüyorum şeker falan kalmıyor dert edilecek bir şey değil yani
İçini ferah tut. Ben de gebelik şekeri var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama yine de arada kaçıyor malesef. Sen de dikkat. Hamur işi., kızartma, tatlı yemediyet yapmana gerek yok sadece dikkat et dediler bende dikkat ediyordum cok tatlı yemiyordum ins bi sıkıntı cıkmaz bebegimin saglıgı iyi olur
Kan ve idrar tahlili yapıldı sorun olursa ararız dediler şükür aramadılar bebek doğduğunda bizim de haberimiz olacak kesinlikle ve bebek 7 günlük olduğunda birlikte geleceksiniz ikinci topuk Kanı alınacak dedi aklıma gelenler bunlar :)beni son olarak sağlık ocağından çağırdılar..
yürümem gerek ve yokuş in çık yapmam lazım zor geldi şimdi gitmek
giden var mı napıyorlarki zaten doktora gidiyorum sık sık... :/
allah kurtarsın cnm .sanırım senin bebiş daha fazla beklemek istemedi.sağlıcakla kucağına al yavrunuKizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
amcamın kızı yeni doğum yaptı normali beklediler ilkide normaldi ama bebek zorlamış doğamamış sezeryana almışlar hemen 4500 gr dogdu.iyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu
geçen beni hemşire aradı yakında gittinizmi dr.a dedi bende 1 gün öncesi gitmiştim tesadüfen.kilomu tansiyonumu sordu bir sorun varmı dedi .çağırmadı tekrardanbeni son olarak sağlık ocağından çağırdılar..
yürümem gerek ve yokuş in çık yapmam lazım zor geldi şimdi gitmek
giden var mı napıyorlarki zaten doktora gidiyorum sık sık... :/
Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
ben 32+1de aldım çalışabilir raporunu
bebeğinin kilosu iyi cnm senin sağlığında önemli inşallah oğluşunu sağlıcakla kucaklarsın .40 haftayı beklemeyin tabiki dr.un zaten yakından takip ediyordurkizlar bugun kontrolum vardi oglusum 2 bucuk kg olmus ve hersey yolunda nst de cok iyi cikti ama bobregim 31 mm di 2 hafta once dimdi 35 mm olmusdr bundan sonra stent takamazsin dedi bebis buyudugu icin boyle gidersen 40. haftayi bekleyemeyiz dedi
gözün aydın cnmSelam bayanlaaaaaar
Dünkü kontrolümüz çok iyi geçti sıfır sancı ile eve geldik herşey çok iyi gününü bekler dedi doktorumuz :)
Sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?