2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumda sıkıntı olabilirmiş iri bebekte. Şeker yüksek çıkınca diyet önermeDiler mi?

Hic moralini bozma cunku son aylarda bebeklerin ne kadr kilo alcklari belli degil bazen cok buyuyolar bazen az az saglikli dogar ins

bende de gebelik şekeri var bebeğim iri ama doktor genetik şekerle ilgisi yok dedi benimde başından beri iki hafta önde gidiyor 33. haftada 2700 gram geldi benimkide eğer 4 kiloyu geçerse normal doğum şansım yokmuş şekerini evde düzenli kontrol et tokluk şekeri 1. saat 140 geçmemesi önemli bir de ben öğle ve akşam yemeklerinden sonra yarım saat yürüyorum şeker falan kalmıyor dert edilecek bir şey değil yani

hep normal doğum diyordum ama bebegimin saglıgı iyi olsunda artık hayırlısı

beni son olarak sağlık ocağından çağırdılar..

yürümem gerek ve yokuş in çık yapmam lazım zor geldi şimdi gitmek

giden var mı napıyorlarki zaten doktora gidiyorum sık sık... :/

benimde genetikle alakası yok demişti doktor tekrar kan verdim aclıgın sonucu iyi tokluga bakılcak artık daha dikkatli olmak gerek son ay

diyet yapmana gerek yok sadece dikkat et dediler bende dikkat ediyordum cok tatlı yemiyordum ins bi sıkıntı cıkmaz bebegimin saglıgı iyi olur
İçini ferah tut. Ben de gebelik şekeri var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama yine de arada kaçıyor malesef. Sen de dikkat. Hamur işi., kızartma, tatlı yeme

kizlar bugun kontrolum vardi oglusum 2 bucuk kg olmus ve hersey yolunda nst de cok iyi cikti ama bobregim 31 mm di 2 hafta once dimdi 35 mm olmus dr bundan sonra stent takamazsin dedi bebis buyudugu icin boyle gidersen 40. haftayi bekleyemeyiz dedi

Kan ve idrar tahlili yapıldı sorun olursa ararız dediler şükür aramadılar bebek doğduğunda bizim de haberimiz olacak kesinlikle ve bebek 7 günlük olduğunda birlikte geleceksiniz ikinci topuk Kanı alınacak dedi aklıma gelenler bunlar :)

amcamın kızı yeni doğum yaptı normali beklediler ilkide normaldi ama bebek zorlamış doğamamış sezeryana almışlar hemen 4500 gr dogdu.
eğer senin bebeğinde kilolu olursa sezeryan yaparlar

geçen beni hemşire aradı yakında gittinizmi dr.a dedi bende 1 gün öncesi gitmiştim tesadüfen.kilomu tansiyonumu sordu bir sorun varmı dedi .çağırmadı tekrardan

kizlar bugun kontrolum vardi oglusum 2 bucuk kg olmus ve hersey yolunda nst de cok iyi cikti ama bobregim 31 mm di 2 hafta once dimdi 35 mm olmus dr bundan sonra stent takamazsin dedi bebis buyudugu icin boyle gidersen 40. haftayi bekleyemeyiz dedi
bebeğinin kilosu iyi cnm senin sağlığında önemli inşallah oğluşunu sağlıcakla kucaklarsın .40 haftayı beklemeyin tabiki dr.un zaten yakından takip ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…