2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızı okula gönderdim evde keyif yapıyorum yemeğimde var

c.teside temizlikçi ayarladım akşamınada annem gelicek.cumada bebek görmeye gidiyormuş komşular benide çağırdılar son gezmemide yapayım doğumdan önce

SAol Fatma :)

Sonuna kadar bekledin bravo :)

bende halıları verdim cuma temizlikçigelicek c.tside annem gelicek ince detayları yapmaya ... bunlar iyi günlerimiz mi ne ? :)

Bence ada mira kulaga daha hos geliyoo

Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin

Allah yardimcin olsun, saglikla kucagina al insallah

Benimde yüzüm şişti özellikler burnum. Kocaman oldu sanki bide 2 gündür ishal oldum muz patates kahve falan yedim ama tık yok inşallah sıkıntı olmaz (

öğretmen hamişler heyet raporu alan var mı aranızda? bu dönemi kapatırım ama eylülde kızıma kendim bakmak istiyorum ailem uzakta bakıcıya da güvenemiyorum bi yandan kredi borcumuz var eşimin maaşı ancak krediye gidecek sizler napıcksınız?

+++
38+0 da mo yani?

37+0 sıfırda alman gerekiyor sanırım ama öğretmenlerde farklı oluyormu onu bilmiyorum.

kizlar bugun kontrolum vardi oglusum 2 bucuk kg olmus ve hersey yolunda nst de cok iyi cikti ama bobregim 31 mm di 2 hafta once dimdi 35 mm olmus dr bundan sonra stent takamazsin dedi bebis buyudugu icin boyle gidersen 40. haftayi bekleyemeyiz dedi
maşallah oğluşuna. hayırşısıyla gelsin oğlun sana daha fazla zarar verecekse beklemenin bi anlamı yok. Artık riskli dönemleri atlattık.

Aynen hatta kiz olmasi icin teknikler varmis ikincida hatirlat anlatayim diyenler var

geçen beni hemşire aradı yakında gittinizmi dr.a dedi bende 1 gün öncesi gitmiştim tesadüfen.kilomu tansiyonumu sordu bir sorun varmı dedi .çağırmadı tekrardan
tamam kızlar gittim sağlıkocağına kilo tansiyon baktılar.. bi de doğumdan önce ve sonra yapmam gerekenleri anlattı doktor ve ebe.. ve böylelikle gebe izlemim bitti.. sona geldik artık :)

bebeğinin kilosu iyi cnm senin sağlığında önemli inşallah oğluşunu sağlıcakla kucaklarsın .40 haftayı beklemeyin tabiki dr.un zaten yakından takip ediyordur
dogru soyluyosn cnm bende oyle dusunuyorum tek uzuldugum sey boyle olursa sezeryan olacagim

Cok buyudu yuvarlncm artk disari ciktgmda herkes bana bakioms gbi gelio cok rahtsz oluyrm
benmde göbeğm çok büyük gelyr bana sanki millet beni incelyr gibi geliyor..
az önce sağlıkcağndaydm 36. haftadaym dedim ama doktora göre 38 mişim dedim ebe de yok karnın 36. hafta karnı gibi dedi.. sağlıkocağndaki doktorda son zamnlarda bebek önden gideblr çok normal dedi.. biraz rahatladım :)

heyet raporu almak biraz zor oluyor tandığın varsa bilemem tabi.ben eylülde başlayacağım ve bakıcı bulacağız.zaten yarım gün çalışıyorum sürekli evde olmakta sıkabilir.

Bu arada dogum ne zaman diyenlere mart diyorum ve nedense herkes hadiya balik mi olcak tuh diyor. Biraz aliklarda diye aciklama yapiyorlar iyi bilirim bende baligim ama agir geliyor yaa. Birde malesef nedense bebek olucak ve ben kv ve annem gerginliginden daha cok korkuyorum biz gelinlerin dersi buyuk kocalarda pek anlamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…