bende kızı okula gönderdim evde keyif yapıyorum yemeğimde var
c.teside temizlikçi ayarladım akşamınada annem gelicek.cumada bebek görmeye gidiyormuş komşular benide çağırdılar son gezmemide yapayım doğumdan önce
kızlar bide şu isim konusuna da bi el atıverin hele hala netleştiremedim ben, Ada olacağı kesin de;
Ada /Mira mı ,
Ada/ Ecem mi olsa siz ne dersiniz?
Ecem Ada şeklinde istemiyorum Ada kaynıycak bu defa genelde ilk ismi söyleniyor çünkü, en çok içime sinende Ada zatenolursa Ada Ecem şeklinde olsun yada Ada Mira olsun diyorum ... çevreden eşit tepkiler geldi hep çocuk doğacak hala karar veremedim
Kizlar 12.300 da doguma gidiyorum dua edin
kizlar göbüsler ne alemde?benimki gün gectikce büyüyor sanki
Cok buyudu yuvarlncm artkkizlar göbüsler ne alemde?benimki gün gectikce büyüyor sanki
peki bebekte herhangi bi saglık sorunu var mıamcamın kızı yeni doğum yaptı normali beklediler ilkide normaldi ama bebek zorlamış doğamamış sezeryana almışlar hemen 4500 gr dogdu.
eğer senin bebeğinde kilolu olursa sezeryan yaparlar
+++
38+0 da mo yani?
maşallah oğluşuna. hayırşısıyla gelsin oğlun sana daha fazla zarar verecekse beklemenin bi anlamı yok. Artık riskli dönemleri atlattık.kizlar bugun kontrolum vardi oglusum 2 bucuk kg olmus ve hersey yolunda nst de cok iyi cikti ama bobregim 31 mm di 2 hafta once dimdi 35 mm olmusdr bundan sonra stent takamazsin dedi bebis buyudugu icin boyle gidersen 40. haftayi bekleyemeyiz dedi
Aynen hatta kiz olmasi icin teknikler varmis ikincida hatirlat anlatayim diyenler varBizim de aynı durum,erkek dedik kayınvalidem olsun dedi eşimin abisi de bu sefer tutmamış ikinciye tutturursunuz inşallah dedi o derece :)) önemli olan sağlıklı olması başka hiçbir derdim yok valla..şimdiden deli gibi bi aşk var içimdeeeee
Kan ve idrar tahlili yapıldı sorun olursa ararız dediler şükür aramadılar bebek doğduğunda bizim de haberimiz olacak kesinlikle ve bebek 7 günlük olduğunda birlikte geleceksiniz ikinci topuk Kanı alınacak dedi aklıma gelenler bunlar :)
tamam kızlar gittim sağlıkocağına kilo tansiyon baktılar.. bi de doğumdan önce ve sonra yapmam gerekenleri anlattı doktor ve ebe.. ve böylelikle gebe izlemim bitti.. sona geldik artık :)geçen beni hemşire aradı yakında gittinizmi dr.a dedi bende 1 gün öncesi gitmiştim tesadüfen.kilomu tansiyonumu sordu bir sorun varmı dedi .çağırmadı tekrardan
nasılmış acaba o teknikler merak ettmAynen hatta kiz olmasi icin teknikler varmis ikincida hatirlat anlatayim diyenler var
dogru soyluyosn cnm bende oyle dusunuyorum tek uzuldugum sey boyle olursa sezeryan olacagimbebeğinin kilosu iyi cnm senin sağlığında önemli inşallah oğluşunu sağlıcakla kucaklarsın .40 haftayı beklemeyin tabiki dr.un zaten yakından takip ediyordur
benmde göbeğm çok büyük gelyr bana sanki millet beni incelyr gibi geliyor..Cok buyudu yuvarlncm artkdisari ciktgmda herkes bana bakioms gbi gelio cok rahtsz oluyrm
şeker açısından diyorsan yok sadece normalde zorlandığı için biraz problem olmuş.peki bebekte herhangi bi saglık sorunu var mı
Aslinda ogrenmek lazim neyi ne zaman yaparsak ne oluyormus bende merak etmistim ama zamani gelinceymisssssnasılmış acaba o teknikler merak ettm
Rabbim neyi nasip ediyorsa o teknik uygulamalarla olacağını hiç sanmyrm..
heyet raporu almak biraz zor oluyor tandığın varsa bilemem tabi.ben eylülde başlayacağım ve bakıcı bulacağız.zaten yarım gün çalışıyorum sürekli evde olmakta sıkabilir.öğretmen hamişler heyet raporu alan var mı aranızda? bu dönemi kapatırım ama eylülde kızıma kendim bakmak istiyorum ailem uzakta bakıcıya da güvenemiyorum bi yandan kredi borcumuz var eşimin maaşı ancak krediye gidecek sizler napıcksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?