- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
cok sukur yok canim suyu falan hersey haftasiyla uyumlupeki bebekte herhangi bi saglık sorunu var mı
bende oyle dusundum canim zaten bi daha 2 hafta sonra gidicem o zamana 37. haftada oluyoruz ve oglusum kocaman olur insallah bisey olmaz tek uzuldugm konu sezeryan olmam ama olsun bobregimden ve bebegimden degerli degilmaşallah oğluşuna. hayırşısıyla gelsin oğlun sana daha fazla zarar verecekse beklemenin bi anlamı yok. Artık riskli dönemleri atlattık.
ben de balık olsun istemezdm sırf alıngan oluyorlar diye.. ben de eşim de hiç alıngan değiliz ama sanrm naz çekeblrz :)Bu arada dogum ne zaman diyenlere mart diyorum ve nedense herkes hadiya balik mi olcak tuh diyor. Biraz aliklarda diye aciklama yapiyorlar iyi bilirim bende baligim ama agir geliyor yaa. Birde malesef nedense bebek olucak ve ben kv ve annem gerginliginden daha cok korkuyorum biz gelinlerin dersi buyuk kocalarda pek anlamiyorlar
iyi günler herkese bugün kontrolüm vardı doktor biraz iri bebek dedi normalde hamilelikte sekerim biraz fazla cıkmıstı tekrar tahlil vermemi istedi yarın cıkıcak sonuc benimde morelim bozuldu sizce dogumu etkiler mi ne gibi sıkıntılar olur bu arada 35 haftalık 2940 kilosu[/QUO
bende balık burcuyum ama hayat beni zamanla köpekbalığı moduna soktuben de balık olsun istemezdm sırf alıngan oluyorlar diye.. ben de eşim de hiç alıngan değiliz ama sanrm naz çekeblrz :)
ama tanıdğm balıklar gerçekten iş bitirici ve çok hamaratlar özellkle tandğm bayanlar öyle onları gördükçe kızımda öyle olur mu ki diyorum.. hem eğitimde hem el becerilerinde başarıları büyük..
benm kv anne derdm olmayacak ama sanrm evde kalabalığı pek kaldıramam gibi gelyr bi şeklde üstesnden gelcez artık..
görmeyeceğiz duymayacağız yapcak bişey yok
Bana da çok diyorlar balık mı olacak hmm yapıyorlar üzülmüş gibi ama aldırmıyorum sanki herkes birebir burcunun özelliklerini mi taşıyoben de balık olsun istemezdm sırf alıngan oluyorlar diye.. ben de eşim de hiç alıngan değiliz ama sanrm naz çekeblrz :)
ama tanıdğm balıklar gerçekten iş bitirici ve çok hamaratlar özellkle tandğm bayanlar öyle onları gördükçe kızımda öyle olur mu ki diyorum.. hem eğitimde hem el becerilerinde başarıları büyük..
benm kv anne derdm olmayacak ama sanrm evde kalabalığı pek kaldıramam gibi gelyr bi şeklde üstesnden gelcez artık..
görmeyeceğiz duymayacağız yapcak bişey yok
Bu açıklık olup olmadığına bakma çatıya bakmayla aynı mı acaba, dün benim çatıya bakıldıda irkildim biraz ama korktuğum kadar da acıma olmadıkızlar doktordan geldim benim kız 3 kg olmuş. ağrım cok olunca acıklık varmı diye baktılar cok canım acıdıacıklık yokmuş herşey normal dedi. sezeryan olursa 5 marta kadar bekleriz dedi. ama normal olursa ne zaman gelirse artk .
Sut izni kullanicamöğretmen hamişler heyet raporu alan var mı aranızda? bu dönemi kapatırım ama eylülde kızıma kendim bakmak istiyorum ailem uzakta bakıcıya da güvenemiyorum bi yandan kredi borcumuz var eşimin maaşı ancak krediye gidecek sizler napıcksınız?
bunun yükseleni var ay burcu ev burcu falan var dahaBana da çok diyorlar balık mı olacak hmm yapıyorlar üzülmüş gibi ama aldırmıyorum sanki herkes birebir burcunun özelliklerini mi taşıyo
Günaydınlar herkese :)
Geçen hafta Perşembe günü çatı muayenesi oldum ilk kez. Hiç acı hissetmedim, tedirgin ve heyecanlıydım öncesinde. Şuan için normal doğuma hiçbir engel gözükmediğini söyledi doktorum . İnşallah tüm süreç boyunca herşey yolunda gider ve sağlıklı bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz hepimiz.
H.sonu da Doğal Doğum Akademisi'ndeydik. Eşimin iş yerinin organize ettiği bir eğitimdi, aylık değişik sosyal eğitim/kurslar oluyor bunun gibi, toplam 12 çift vardı bizimle birlikte. Dr.Hakan Çoker ve ekibinin verdiği bir eğitimdi. Doğum hakkında teknik, pratik, uygulamalı bilgiler eşliğinde 20 saate yakın eğlenceli ve farklı bir h.sonu geçirdik.
Aynen ya körü körüne de bağlanmak saçma, benim görümcem de Kızımın ismi eylül olacak deyince isim analizi yaptınız mı yok o ne ilkkez duyuyorum dedim bakıp ona göre koyacakmışız hiç işim olmaz dedim biraz bozuldu tabi :))bunun yükseleni var ay burcu ev burcu falan var daha
bi yerden kurtarırz
benm astroloji haritalarıyla ilgilenen bi tanıdğm bana eğer sezeryan olacaksan ismine göre gününü biz seçelim bile dedi
olur dedim doktora da öyle açıklarım
burçlara inanrm ama bu kadarıda saçmalık bence..
bu detaylı ultrason mu yoksa başka bi ultrason çeşidi mi?Kızlar obstetrık usg sonuç raporunda eller ın yanında 5.parmak orta falanks yazıyor bu nedır bılen var mı sızınkındede yazıyor mu
Bende balığım keşke benim kızımda Balık olsaydı ama sanırım Koç olacak. Balık ın bence en kötü özelliği aşırı duygusal olması buda fazla duyarlı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Balık burcu annesi olacaksınız çok şanslısınız bence kızlar hele de Anne ve Babaya olan düşkünkülükleriBu arada dogum ne zaman diyenlere mart diyorum ve nedense herkes hadiya balik mi olcak tuh diyor. Biraz aliklarda diye aciklama yapiyorlar iyi bilirim bende baligim ama agir geliyor yaa. Birde malesef nedense bebek olucak ve ben kv ve annem gerginliginden daha cok korkuyorum biz gelinlerin dersi buyuk kocalarda pek anlamiyorlar
ben senin için yaptm yapmadım demezsnAynen ya körü körüne de bağlanmak saçma, benim görümcem de Kızımın ismi eylül olacak deyince isim analizi yaptınız mı yok o ne ilkkez duyuyorum dedim bakıp ona göre koyacakmışız hiç işim olmaz dedim biraz bozuldu tabi :))
Canım 5. parmak falanks HİPOPLAZİsi mi yazıyor??Kızlar obstetrık usg sonuç raporunda eller ın yanında 5.parmak orta falanks yazıyor bu nedır bılen var mı sızınkındede yazıyor mu
offff aynen. o yanma geldiğinde canımdan can gidiyor sanki gözlerim yaşarıyor ağzıma sıcak sular doluyor, canım yanıyor yaBu reflü beni öldürecek yaaa.... şurup içtim... maden suyu içtim... banamısın demedi yanıyorum
aynen ya ağlayacağım şimdi o derece sakız çiğne dediler 1 saattir sakız çiğniyorum yok yok yok hiçbirşey fayda etmedi napıcam bi akıl verinoffff aynen. o yanma geldiğinde canımdan can gidiyor sanki gözlerim yaşarıyor ağzıma sıcak sular doluyor, canım yanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?