2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya ağlayacağım şimdi o derece sakız çiğne dediler 1 saattir sakız çiğniyorum yok yok yok hiçbirşey fayda etmedi napıcam bi akıl verin
ben de sabahtan beri sakız çiğniyorum, bu sefer de midem bulandı çıkarıp attım hiç bir işe yaramadı. sadece Rennie çiğneme tableti biraz iyi geliyor bana ama aksi gibi bugün işe gelirken yanıma almayı unutmuşum. denemediysen bi onu dene istersen canım

Ada Mira daha guzel geldi bana

Bence ada mira kulaga daha hos geliyoo

Allah yardimcin olsun, saglikla kucagina al insallah

sanki bana da öyle geliyo ama kulağım alıştığından mı bilmem acaba Ada Ecem mi olsa diyede aklım karışıyor yorumların hepsi bu yönde olursa büyük ihtimal Ada Mira olur sanırsam :)

sen yine iki isim bulmussun ben daha hic bulamadim ustelik esim azeri surekli bir karmasa halinde ne olsun diye dusunmekten beynim catliyor

hakikaten zor bu isim işi bu isimlere bile çok zor karar verdik hala da karar vermiş değiliz ...

Bu açıklık olup olmadığına bakma çatıya bakmayla aynı mı acaba, dün benim çatıya bakıldıda irkildim biraz ama korktuğum kadar da acıma olmadı
ebe baktı bana ya catıda böle bişedir heralde ben bide anlamadım birden bakınca kastım heralde ondan acıdı biraz

Hehe sağol yaa ne güzel sanatsal bi kişiliğe sahip olacak :) Diğerlerini görmüyorum

Bizimlede paylaş değerli bilgileri :)

Özetle bahsettiğim eğitimde; doğumla ilgili korku ve tedirginliklerimi bıraktım, doğumda yardımcı nefes ve gevşeme tekniklerini aldım. Umarım uygulayabilirim ihtiyacım olduğunda Aklımda olanları yazıyorum hemen.
Olumsuz kelime ve cümleleri duymayın, telaffuz etmeyin, okumayın. Mesela sancı yerine dalga, ağrı yerine kasılma ifadelerini kullanabiliriz. Her bir dalgada nefes teknikleriyle gevşeyerek kasılmaları yönetebilir ve başarılı ıkınmayı sağlayabiliriz. Dalga başlarken derin bir tam nefes alıp veriyoruz. Sonrasında yavaş çalışıyoruz ve karın nefesine geçiyoruz (yaklaşık 45sn 7-8 tane). Dalga bitiminde tekrar tam bir nefes(göğüs ve karın birlikte çalışıyor) alıp veriyoruz.
Nefes tekniklerinde ortak özellikler; yavaş çalışma (nefes alma/verme hızı yavaş olmalı), odaklanma (focus), zihin alanı (hayalinizdeki yere gidebilirsiniz), dokunma (eşiniz sırtınıza yumuşak masaj hareketleri uygulayabilir)
Daha çok var, ara ara foruma girdiğimde paylaşırım diğer önemli notlarımı da.

çalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım
Doktordan 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz.37 bittiğinde artık çalışamaz durumdasın yasal olarak.Bu nedenle rapor alırsın ve artık çalışamazsın

Kızlar doktordan geliyorum kafası baya aşağı inmiş önden de gidiyoruz belki 38de bile gelebilir dedi. Eve geldim şimdi kıpır kıpır sonra bi anda aşağıya baskı hissettim. Nasıl anladım bilmiyorum ama kafasını aşağıya iktirdi resmen. Nst sancı usg herşey normal ağrım sızım yok gerçi şimdi artıj pek kıpırdanmıyor ama korktum ya

bugun bende öyleym ya doktordan geldm heryerm ağrıyo anlamadm gitti herşey normal dedi doktor. ama ben hiç normal değilim

Burç meselesine gelince ben yengeç kızım yengeç oğlumuz balık olursa o evde kıyamet kopar diye düşünüyorum.Yengeçte balıkta alıngan burçlar.Ama babamız koç bu nedenle Allah nasip eder de bir mani çıkmazsa oğlumu 20 marttan sonra kucağıma almak istiyorum.21 martta 38+3 üz.Doktorumda 38+5 de alırım diyordu zaten.Ben 21 martı istiycem Allah nasip ederse

bugun bende öyleym ya doktordan geldm heryerm ağrıyo anlamadm gitti herşey normal dedi doktor. ama ben hiç normal değilim
Bir adımlık koşmaya yeltenme durumum oldu. Ondan daha aşağıya indi heralde çocuk :) gerçi doktordan önceydi ama 2 haftacık daha sabretsin zaten suyumuz sınırda.
Rahatlıcağımıza tersi oluyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…