ben de sabahtan beri sakız çiğniyorum, bu sefer de midem bulandı çıkarıp attım hiç bir işe yaramadı. sadece Rennie çiğneme tableti biraz iyi geliyor bana ama aksi gibi bugün işe gelirken yanıma almayı unutmuşum. denemediysen bi onu dene istersen canımaynen ya ağlayacağım şimdi o derece sakız çiğne dediler 1 saattir sakız çiğniyorum yok yok yok hiçbirşey fayda etmedi napıcam bi akıl verin
bi tuttumu geçmiyo bana da bi kere fena tutmuştu ne yaptıysam geçmemişti. Daha fazla bişey yapma ama rahatlasın biraz midenBu reflü beni öldürecek yaaa.... şurup içtim... maden suyu içtim... banamısın demedi yanıyorum
Ada Mira daha guzel geldi bana
Bence ada mira kulaga daha hos geliyoo
Allah yardimcin olsun, saglikla kucagina al insallah
sen yine iki isim bulmussun ben daha hic bulamadim ustelik esim azeri surekli bir karmasa halinde ne olsun diye dusunmekten beynim catliyor
ebe baktı bana ya catıda böle bişedir heralde ben bide anlamadım birden bakınca kastım heralde ondan acıdı birazBu açıklık olup olmadığına bakma çatıya bakmayla aynı mı acaba, dün benim çatıya bakıldıda irkildim biraz ama korktuğum kadar da acıma olmadı
Hehe sağol yaa ne güzel sanatsal bi kişiliğe sahip olacak :) Diğerlerini görmüyorumben senin için yaptm yapmadım demezsn
- Ruhsal karışıklıklar yaşayabilir. Mutluluğu ve hüznü birlikte yaşar, gelgitler içindedir.
- Sanatsal yeteneklere sahiptir.
- Geçmişte yaşadıklarını asla unutmaz, yaşadıkları üzüntüler kişiliğine yansır. Güçlü kişilik özellikleri gösterir.
Bende kendi kendime nazar ettim sanırım miğde yanması hiç yaşamadım seviniyordum 3 gecedir miğde yanmasına uyanıyorum ne zormuşBu reflü beni öldürecek yaaa.... şurup içtim... maden suyu içtim... banamısın demedi yanıyorum
Bende kastım ister istemez doktor sıkma kendini canın acır deyince rahat bıraktım o şekilde de acıma olmadı şükür,ebe baktı bana ya catıda böle bişedir heralde ben bide anlamadım birden bakınca kastım heralde ondan acıdı biraz
Nasılsıniz kizlar
Bizimlede paylaş değerli bilgileri :)
bekıldıktan sonra sendede akıntı gibi bişe geldimi açık pembe bideBende kastım ister istemez doktor sıkma kendini canın acır deyince rahat bıraktım o şekilde de acıma olmadı şükür,
Doktordan 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz.37 bittiğinde artık çalışamaz durumdasın yasal olarak.Bu nedenle rapor alırsın ve artık çalışamazsınçalışamaz raporu mu alıyoruz onu bilmiyordum çalışabilir raporunu biliyodum aldım ama zaten 37 de çalışabilir alınmazki nası çalışamaz oluyo anlamadım
Süt izni kullandırtmıyorlar diye biliyorum. Gerçi bnm branş sınıf belki ondandırSut izni kullanicam
Açıkcası ondanda korktum çatı kontrolünden sonra lekelenme oluyo diye de çok şükür pembe renkte akıntı felan olmadıbekıldıktan sonra sendede akıntı gibi bişe geldimi açık pembe bide
bugun bende öyleym ya doktordan geldm heryerm ağrıyo anlamadm gitti herşey normal dedi doktor. ama ben hiç normal değilimKızlar doktordan geliyorum kafası baya aşağı inmiş önden de gidiyoruz belki 38de bile gelebilir dedi. Eve geldim şimdi kıpır kıpır sonra bi anda aşağıya baskı hissettim. Nasıl anladım bilmiyorum ama kafasını aşağıya iktirdi resmen. Nst sancı usg herşey normal ağrım sızım yok gerçi şimdi artıj pek kıpırdanmıyor ama korktum ya
Canım doktorun bi açıklama yapmadı mı internetten bakabilirsinKızlar obstetrık usg sonuç raporunda eller ın yanında 5.parmak orta falanks yazıyor bu nedır bılen var mı sızınkındede yazıyor mu
Bir adımlık koşmaya yeltenme durumum oldu. Ondan daha aşağıya indi heralde çocuk :) gerçi doktordan önceydi ama 2 haftacık daha sabretsin zaten suyumuz sınırda.bugun bende öyleym ya doktordan geldm heryerm ağrıyo anlamadm gitti herşey normal dedi doktor. ama ben hiç normal değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?