2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar, listeye benide eklermisiniz. 33 yaşındayım 2.hamileliğim şuanki gözüken bdt 12/03/2015 daha önce 13/03/2015 idi. herkes için inşallah hersey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız.
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelirler bebeklerimiz..

tatlı tatlı bir kaşındı ve karıcalanma bebeğin hareketindendir bence.13. haftada pek çatlama olmaz diye düşünüyorum.karnın çok gerilmediğinden dolayı.

oylemi ilk gebeliklerde hareketlerinin hissedilmesi için daha erken olduğunu okumuştum, ama hissedebiliyor olmam guzell :) ayrıca çatlaklar ne zaman başlar

Kızlar gebelik çizgisi bendede çıkmıştı önceki gebeligim de. Aylar ilerledikçe koyulasiyor. Dogumdan sonrada yavaş yavaş geçiyor

senin daha erken :) benim 16:30 da çok heyecanlı.....
ben 49 kiloyum boyum 1.67.
6.haftaya kadar çok açıktı benimde ama mide bulantısından yiyemiyorum.hele ceviz fln hiççç.sağlıklı hiçbişey yokk
İnşallah sağlıklı hayırlı olurlarrr

Ben ilk gebeligim de oğlumun ilk hareketini 13.haftada hissetmistim. Birde ilk hissetmeye başladığınızda hergün hissedemiyorsunuz

çatlak her zaman olmayabilir.bünyeye göre değişiyor.iki hamileliğimde de olmadı.çok şükür.
ne zaman çıkarın garantisi yok ama gerilmeye başlayınca çıkması muhtemel.özel bir şeyde yapmadım.
ilk hamileliğimde karıncalanmayı anlamadım,ikincide ne demek tam anladım :)

Sende baya zayıfmışsın canım benim yeni evlendiğim zamandaki kilomdasın :)) cevizi normaldede hiç sevmem zaten şimdi hiçten yiyemiyorum sağlıklı bende tam beslenemiyorum umarım zamanla geçer hatta bian önce geçerde bebeklerimizi güzel besleriz :)

Bende de b
Bende de belirginlesiyor ve gobegim kıl doluyor

Bir sey soracagim kizlar. Ben makineyle gobegimdeki killari aliyorum. Gecen gun de aldim ama bebisi rahatsiz etmis midir diye de dusundum. Almasam cok kotu bir goruntu. Boyle bir durumda olan var mi? Ya da tavsiyesi olan

Bir sey soracagim kizlar. Ben makineyle gobegimdeki killari aliyorum. Gecen gun de aldim ama bebisi rahatsiz etmis midir diye de dusundum. Almasam cok kotu bir goruntu. Boyle bir durumda olan var mi? Ya da tavsiyesi olan
Ben hamilelikte alinmiyor diye biliyorum makineden cikan ses vs bebegi rahatsiz edebilir dr una sor sonraki muayenede.hamilelikte bazi kisilerde gobek te tuylenme artiyor

Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktır

sakızla al sende alsan dert almasan dert kadın olmak cok zor valla. ama makina neden rahatsız etsinki içeri ses gidermi o kdadr

Cinsiyetine mi uygun pozisyonda durursa bakar canım anlamadım :)

Simdiden cinsiyet tahmini pek beklemiyorum olursa bonus olur da ense kalinligini olcmek ve burun kemigini gormek icin uygun pozisyonda olur insallah. Gecen gittigimde sirtustu yatiyodu tam uygun sekildeydi. Uyusuk kimildamadi da zaten, cok kizdim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…