Cinsiyetine mi uygun pozisyonda durursa bakar canım anlamadım :)Kizlar benim ikili test de yarin...insallah uygun pizisyonda durur da doktor bakabikir, bu doktor icin bir ay onceden randevu almistim bakamasa da ertesi gun fln tekrar cagirir herhalde
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelirler bebeklerimiz..merhabalar, listeye benide eklermisiniz. 33 yaşındayım 2.hamileliğim şuanki gözüken bdt 12/03/2015 daha önce 13/03/2015 idi. herkes için inşallah hersey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız.
Yaa anladım canım olabilir :)) burdan birbirimizden öğrenmez herşeyi işte :) :)karıncalanma sonunda kaşınma ben ona yordum ama :):)
karıncalanma sonunda kaşınma ben ona yordum ama :):)
Yaa anladım canım olabilir :)) burdan birbirimizden öğrenmez herşeyi işte :) :)
tatlı tatlı bir kaşındı ve karıcalanma bebeğin hareketindendir bence.13. haftada pek çatlama olmaz diye düşünüyorum.karnın çok gerilmediğinden dolayı.
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah randevun kaçta yarın :) benim 12:00 de zaman bugün daha ağır geçiyor sanki :) cd ye alması çok güzel fikirmiş yahh bende isteriiimmmmİnşallah bizimde yapılır :) al benden de o kadar bulantım var ama arada geçiyor hemen birşeyler yiyorum maşallahım var iştahtanda kesilmedim 57 yle kaldım hamile ve hayatımda ilk kez 59.5 kiloyum 57 yüksek hiç olmamıştım üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ki daha bunun 6 ayı var 1.70 boyum Allah'tan boyumda kısa değil doktorum kiloya dikkat edicez dedi ama acıkınca kendime engel olamıyorum ki Cinsiyet konusuna gelince bende çok merak ediyorummm bakalım söyleyecek mi doktorlarımız benim kızda diyen var erkekte ben hiç tahmin edemiyorum kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlAtlarımız olsun inşallah hepimizin :)
Sende baya zayıfmışsın canım benim yeni evlendiğim zamandaki kilomdasın :)) cevizi normaldede hiç sevmem zaten şimdi hiçten yiyemiyorum sağlıklı bende tam beslenemiyorum umarım zamanla geçer hatta bian önce geçerde bebeklerimizi güzel besleriz :)senin daha erken :) benim 16:30 da çok heyecanlı.....
ben 49 kiloyum boyum 1.67.
6.haftaya kadar çok açıktı benimde ama mide bulantısından yiyemiyorum.hele ceviz fln hiççç.sağlıklı hiçbişey yokk
İnşallah sağlıklı hayırlı olurlarrr
Canım seninle aynıyız galiba bizde bugün 12+0 olduk bana doğum için 9 mart dediler ,sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah..
Bende de belirginlesiyor ve gobegim kıl doluyorKızlar benim göbeğimin altından vajinaya kadar kahverengi bir çizgi belirginleşmeye başladı Buda hamilelikten sanırım çünkü daha önce hiç yoktu böyle bişey :) aranızda böyle olan varmı yoksa sadece bende mi ??
Ben hamilelikte alinmiyor diye biliyorum makineden cikan ses vs bebegi rahatsiz edebilir dr una sor sonraki muayenede.hamilelikte bazi kisilerde gobek te tuylenme artiyorBir sey soracagim kizlar. Ben makineyle gobegimdeki killari aliyorum. Gecen gun de aldim ama bebisi rahatsiz etmis midir diye de dusundum. Almasam cok kotu bir goruntu. Boyle bir durumda olan var mi? Ya da tavsiyesi olan
Dogru diyorsun canim. Dr'a sormaliyimBen hamilelikte alinmiyor diye biliyorum makineden cikan ses vs bebegi rahatsiz edebilir dr una sor sonraki muayenede.hamilelikte bazi kisilerde gobek te tuylenme artiyor
Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktırmerhaba,
Allaha şükür birdaha tekrarlamadı baş dönmesi Allah kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin herkese. Kısmet olursa ben cinsiyet belli olur olmaz alışverişimi yapmak istiyorum :) kendime hiç birşey bakmıyorum ilgimi çekmiyor :):):)
sakızla al sende alsan dert almasan dert kadın olmak cok zor valla. ama makina neden rahatsız etsinki içeri ses gidermi o kdadrBir sey soracagim kizlar. Ben makineyle gobegimdeki killari aliyorum. Gecen gun de aldim ama bebisi rahatsiz etmis midir diye de dusundum. Almasam cok kotu bir goruntu. Boyle bir durumda olan var mi? Ya da tavsiyesi olan
Cinsiyetine mi uygun pozisyonda durursa bakar canım anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?