2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktır

Benim bol kiyafetlerim de vardi, onlari giyiyorum bi siskinlik var cunku gobegimde. Bir de isyerinde falan karnimi icime cekerek geziyorum surekli, zararli midir acabaa

Gunaydin sabah sabah aklima biisey takildi son adet tarihime gore 8+4 haftalik hamileyken doktor 9+1 haftalik hamileyim hangisi doğru
canım ben cuma doktora gittim doktor son adet tarihimi 25 mayıs diye yazmış önceden. ben 27 mayıs diyince o zaman sen şu anda önceki hesaplarımıza göre 2 gün daha katacaksın dedi yani 12+5 değil de 12+3. bende dedim ki ama o zaman ultrasona girdiğimizde ultrason kağıdındada öyle yazıyordu dedim. doktorda önemli olan bebeğin büyüklüğü değil son adet tarihine göre kaç hafta olduğu hiçbir zaman bebeğin büyüklüğüne göre bakmıyoruz dedi. hatta bnm bebek 5 gün ileriden geliyor ultrasna göre. ama ben son adet tarihimi baz alıyorum. bunu doktor da onayladı. yani anlayacağın son adet tarihinden eminsen son adet tarihini baz al kesinlikle.

bende bugün yaptırdım testleri ama daha sonuçlarını almadım ultrason kağıtları bende duruyor. ama kan tahlilinin sonuçlarını ben de 2 ekimde alacağım. çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. cinsiyeti için bir şey demiyorlar henüz çok erken diye. bnmde seninle aynı gün halbuki. ?? rüyamda dün gece erkek olduğunu gördüm kız olmasını daha çok istiyorum ama erkek hissediyorum. en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabiki.

Benim gecen hafta ense kalinligi olculemedi bebek cok ters bir sekilde duruyor dedi.radyoloji dr una yonlendirdi o olcecek carsamba gunu

ben de sıcaktan ben de bi sorun oluyor sanıyordum herkeste var demekki uyku problemi. o kadar çok dönüyorum ki neredeyse her yarım saatte bir. neyse dediğin gibi allahtan ilk aylarda rahat rahat dönüyoruz :)

Uyuyamama donme hamilelikten.ilk hamileligim baslari kisti yine de don don uyuyamiuordum son aylarda daha artiyor vicut kendini uykusuz gecelere hazirliyor hehe he

Doktora gittim bugun yarin ikili teste cagirdi hastaneye ama ense kalinligini olctu muayenehanesinde iyi dedi kipirkipirdi yavrum zor olctu doktor vee kiza benzyo dedi nasi mutlu oldum

kızlar yaa benim göğüs ucumda catlak gibi bişe oldu tşörte falan değince sızlıyo cok sinir oldum

Ufff yine Decavit'i ictim yattim yarim saat sonra da dogru banyoya hapin etkisi oluyor mu acaba boyle olunca? bidaha da icilmez ki simdi ustuste

Günaydın resmen dün gece önümde 5 aylık top gibi bir göbek vardı sert ve yusyuvarlak yine uykusuzluk tabi.neyse sabaha inmiş oluyor

Gunaydin kizlar
Günaydın resmen dün gece önümde 5 aylık top gibi bir göbek vardı sert ve yusyuvarlak yine uykusuzluk tabi.neyse sabaha inmiş oluyor
Canim bende ayniyim ya davul gibiydim gece sabah bisicik yok :) sanirim daha erken 16. Haftada filan ciplakken belli oluyormus bebisler.. Bu gece uykusuzlugumuz ne olacak acaba

Günaydın kızlar. Bende bugün gazman gibiyim. Nasıl sancı oluyor. Gaz sancisi kötü Bişey mis. Bu gazin bir caresi yokmu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…