sakızla al sende alsan dert almasan dert kadın olmak cok zor valla. ama makina neden rahatsız etsinki içeri ses gidermi o kdadr
Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktır
canım ben cuma doktora gittim doktor son adet tarihimi 25 mayıs diye yazmış önceden. ben 27 mayıs diyince o zaman sen şu anda önceki hesaplarımıza göre 2 gün daha katacaksın dedi yani 12+5 değil de 12+3. bende dedim ki ama o zaman ultrasona girdiğimizde ultrason kağıdındada öyle yazıyordu dedim. doktorda önemli olan bebeğin büyüklüğü değil son adet tarihine göre kaç hafta olduğu hiçbir zaman bebeğin büyüklüğüne göre bakmıyoruz dedi. hatta bnm bebek 5 gün ileriden geliyor ultrasna göre. ama ben son adet tarihimi baz alıyorum. bunu doktor da onayladı. yani anlayacağın son adet tarihinden eminsen son adet tarihini baz al kesinlikle.Gunaydin sabah sabah aklima biisey takildi son adet tarihime gore 8+4 haftalik hamileyken doktor 9+1 haftalik hamileyim hangisi doğru
bende bugün yaptırdım testleri ama daha sonuçlarını almadım ultrason kağıtları bende duruyor. ama kan tahlilinin sonuçlarını ben de 2 ekimde alacağım. çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. cinsiyeti için bir şey demiyorlar henüz çok erken diye. bnmde seninle aynı gün halbuki. ?? rüyamda dün gece erkek olduğunu gördüm kız olmasını daha çok istiyorum ama erkek hissediyorum. en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabiki.kızlar günaydın
cumartesi günü ikili testimi yaptırdım kan verdim ense kalınlığı 2 cm çıktı herhangi bir tersliğe rastlanmadı fakat kan sonucum salı günü akşam çıkacak doktora cumartesi günü gideceğim tekrar iki test sırasında bakan doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi :) bugünde sağlık ocağına gidip dosya açtırdım 20.haftada aşı varmış
ben de sıcaktan ben de bi sorun oluyor sanıyordum herkeste var demekki uyku problemi. o kadar çok dönüyorum ki neredeyse her yarım saatte bir. neyse dediğin gibi allahtan ilk aylarda rahat rahat dönüyoruz :)Kızlar yarında benim randevum var ikili test için ve bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım çok özledim çünkü :) benim pek fazla bulantı şikayetim yoktu ama şu son 4-5 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum çıkarsam belki rahatlıcam ama sadece boş boş öğüryürum çok zoruykusuzluk problemi ne yazık ki bende de var dönmekten uyuyamıyorum sağa sola 40 kere dönüyorum sabaha kadar normalde yüzüstü yatmaya alışık biriyim çünkü ama yastıkla çözdüm çok şükür o işi bu seferde dönmekten uyuyamıyorum ne yazık ki sabah eşimle beraber uyanıyorum birdaha uyku falan yok anlıcanız Allah'tan hamileliğimizin ilk ayları yaza denk geldi ya sonlarda olsaydık hem biz hem bebeğimiz çok zor olurdu bunada şükür :)
Beni ac cagirdikızlar ikili teste giderken açmı olmak gerekiyor
ben aç gittim idrar tahlilide aldılar doktor aç gel dedikızlar ikili teste giderken açmı olmak gerekiyor
kızlar ikili teste giderken açmı olmak gerekiyor
kızlar yaa benim göğüs ucumda catlak gibi bişe oldu tşörte falan değince sızlıyo cok sinir oldum
Canim bende ayniyim ya davul gibiydim gece sabah bisicik yok :) sanirim daha erken 16. Haftada filan ciplakken belli oluyormus bebisler.. Bu gece uykusuzlugumuz ne olacak acabaGünaydın resmen dün gece önümde 5 aylık top gibi bir göbek vardı sert ve yusyuvarlak yine uykusuzluk tabi.neyse sabaha inmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?