2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simdiden cinsiyet tahmini pek beklemiyorum olursa bonus olur da ense kalinligini olcmek ve burun kemigini gormek icin uygun pozisyonda olur insallah. Gecen gittigimde sirtustu yatiyodu tam uygun sekildeydi. Uyusuk kimildamadi da zaten, cok kizdim ona
:)Hımm anladım canım evet ya o zamanda uygun pozisyonda durması lazım inşallah dururlar durmazlarsa tekrar görme şansımızda olur ama :) kızma annesi daha çok küçük şaşırıyodur oda napıyorlar bana bunlar diye inat kımıldamıypdur

evet canm bende bu akşam alıcam kan sonucumu bana şeker gibi doktor geldi ben sormadan terslemeden herşeye cevap verdi

kızlar günaydınn uykusuz geceler geçiriyorum bende mide bulantım geçmedi hala akşam canım pizza istedi yedim ama 15 dakika çıkamadım lavabodan gaz sıkıntısı kocaman şişmiş bir göbek uykusuzluk mide bulantısı bunada şükür ama çok yoruldum artık

Benimde sabahlari bulaniyor hala aksama dogru normallesiyorum herkeste bi farkli oluyor bulantilar demekki

Pizza deme canım yaa geçende benimde canım çok istedi aman allahım o nasıl bir yanmadım midem sabaha kadar yandı bende bulantıdan çok yanma oluyor nedense bugün doktorumla görüşeceğim inşallah sorcam herşeyi uykusuzluk gaz problemi aldığım cevapları sizlerle de paylaşırım bence bunlar hamilelik rahatsızlığı çünkü hepimizde aynı şeyler var Ama sorcam ben yinede

evet canım kabus gibiydi :)

Mide bulantisi, halsizlikte rakip tanimma da uykusuzluk yok bende cik sukur simdilik. Neden uyuyamiyorsunuz? Benim 9'dan sonra uykum gelmeye basliyor aksam

Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktır

hemde ne heyecanlar ne telaslar :) doktor ıkılı test yaptırırken kız olma ıhtımalı yuksek dedı ama yınede 4.ayımı beklıyorum alısverıs ıcın.

Günaydın herkese

Bende de ilk hamileliğimde olmuştu doğumdan sonra geçiyo ama ilginç tarafı kızımda aynı çizgi ile doğdu sonra zamanla onunki de geçti.

Benim bol kiyafetlerim de vardi, onlari giyiyorum bi siskinlik var cunku gobegimde. Bir de isyerinde falan karnimi icime cekerek geziyorum surekli, zararli midir acabaa
Aman karnını çekerek gezme çıkar boşver gere gere gez ne mutlu hamilesin bak benim 5 aylık gibi gururla taşıyorum

Mide bulantisi, halsizlikte rakip tanimma da uykusuzluk yok bende cik sukur simdilik. Neden uyuyamiyorsunuz? Benim 9'dan sonra uykum gelmeye basliyor aksam

Ben sağa sola dönüp rahat edemiyorum, gece kızım yanımıza geliyo karnıma tekme atar diye korkup iyice uyuyamıyorum çok deli yatıyo geriniyorum farketmeden onun acısına uyanıyorum yani param parça şimdiden başladı uykusuz geceler ki ilerleyen dönemde daha fena olacak

valla o kadar para vericem göstermek zorunda ensesini falan, bidaha 280 lira veremem:)

Gunaydin gazi olup gobegi sabah olmayanlar ne guzel iste.ben gune kocaman gobegim le basliyorum gaz skintim da yok sert normal hamile gobegi yani.cok erken cikti ikinci de olabilir dedi dr.bir de ikinci bebegi olanlar 14.haftada bebegi tecrubeli olduklarindan hissedebilir dedi ama henuz hissetmedim 13+1 im

Selam bayanlar güzel bir gün olur umarım herkes için ,

Bende sadece benim göbeğim büyüdü sanıyordum , valla insanlar bilerek şişirdiğimi falan sanacak o derece :)

MHRS'nin sistemleri henüz Eylül ayı için açılmamış benimde önümüzdeki hafta ikili testi yaptırmam lazım.

Banada öyle diyorlar ikinci bebekler daha çabuk belli oluyormuş .
Ben arada bir kımıldanma gibi hissediyorum ama sonra anlıyorumki gazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…