Ben o agriyi bi kez cektim ana resmen evin icinde gezindim oturamadim falan cok zor oluyo yaGünaydın kızlar. Bende bugün gazman gibiyim. Nasıl sancı oluyor. Gaz sancisi kötü Bişey mis. Bu gazin bir caresi yokmu????
:)Hımm anladım canım evet ya o zamanda uygun pozisyonda durması lazım inşallah dururlar durmazlarsa tekrar görme şansımızda olur ama :) kızma annesi daha çok küçük şaşırıyodur oda napıyorlar bana bunlar diye inat kımıldamıypdurSimdiden cinsiyet tahmini pek beklemiyorum olursa bonus olur da ense kalinligini olcmek ve burun kemigini gormek icin uygun pozisyonda olur insallah. Gecen gittigimde sirtustu yatiyodu tam uygun sekildeydi. Uyusuk kimildamadi da zaten, cok kizdim ona
evet canm bende bu akşam alıcam kan sonucumu bana şeker gibi doktor geldi ben sormadan terslemeden herşeye cevap verdibende bugün yaptırdım testleri ama daha sonuçlarını almadım ultrason kağıtları bende duruyor. ama kan tahlilinin sonuçlarını ben de 2 ekimde alacağım. çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. cinsiyeti için bir şey demiyorlar henüz çok erken diye. bnmde seninle aynı gün halbuki. ?? rüyamda dün gece erkek olduğunu gördüm kız olmasını daha çok istiyorum ama erkek hissediyorum. en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabiki.
Benimde sabahlari bulaniyor hala aksama dogru normallesiyorum herkeste bi farkli oluyor bulantilar demekkikızlar günaydınn uykusuz geceler geçiriyorum bende mide bulantım geçmedi hala akşam canım pizza istedi yedim ama 15 dakika çıkamadım lavabodan gaz sıkıntısı kocaman şişmiş bir göbek uykusuzluk mide bulantısı bunada şükür ama çok yoruldum artık
Pizza deme canım yaa geçende benimde canım çok istedi aman allahım o nasıl bir yanmadım midem sabaha kadar yandı bende bulantıdan çok yanma oluyor nedense bugün doktorumla görüşeceğim inşallah sorcam herşeyi uykusuzluk gaz problemi aldığım cevapları sizlerle de paylaşırımkızlar günaydınn uykusuz geceler geçiriyorum bende mide bulantım geçmedi hala akşam canım pizza istedi yedim ama 15 dakika çıkamadım lavabodan gaz sıkıntısı kocaman şişmiş bir göbek uykusuzluk mide bulantısı bunada şükür ama çok yoruldum artık
Evet biliyorum bende bunu :))) çok tatlı :))Çok tatlı bir karikatür olmuş
çookkk güzel :))Çok tatlı bir karikatür olmuş
evet canım kabus gibiydi :)Pizza deme canım yaa geçende benimde canım çok istedi aman allahım o nasıl bir yanmadım midem sabaha kadar yandı bende bulantıdan çok yanma oluyor nedense bugün doktorumla görüşeceğim inşallah sorcam herşeyi uykusuzluk gaz problemi aldığım cevapları sizlerle de paylaşırımbence bunlar hamilelik rahatsızlığı çünkü hepimizde aynı şeyler var Ama sorcam ben yinede
Hayırlısı canım amin.Ben mecburiyetten aldım,irileşince pantolonlarımda rahat edemedim.1-,1,5 aya hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur sanırım,heyecanlı zamanlar asıl o zaman başlayacaktır
Bende de ilk hamileliğimde olmuştu doğumdan sonra geçiyo ama ilginç tarafı kızımda aynı çizgi ile doğduKızlar benim göbeğimin altından vajinaya kadar kahverengi bir çizgi belirginleşmeye başladı Buda hamilelikten sanırım çünkü daha önce hiç yoktu böyle bişey :) aranızda böyle olan varmı yoksa sadece bende mi ??
Aman karnını çekerek gezme çıkar boşver gere gere gez ne mutlu hamilesin bakBenim bol kiyafetlerim de vardi, onlari giyiyorum bi siskinlik var cunku gobegimde. Bir de isyerinde falan karnimi icime cekerek geziyorum surekli, zararli midir acabaa
Mide bulantisi, halsizlikte rakip tanimma da uykusuzluk yok bende cik sukur simdilik. Neden uyuyamiyorsunuz? Benim 9'dan sonra uykum gelmeye basliyor aksam
kızlar ikili teste giderken açmı olmak gerekiyor
Günaydın herkese
Aman karnını çekerek gezme çıkar boşver gere gere gez ne mutlu hamilesin bakbenim 5 aylık gibi gururla taşıyorum
Ben daha ofise soylemedim bile hamile oldugumu. Bugun ikili test var bir hafta sonra sonucumu aliym o zaman duyuracagim insallah sorun cikmazsa
:)Hımm anladım canım evet ya o zamanda uygun pozisyonda durması lazım inşallah dururlar durmazlarsa tekrar görme şansımızda olur ama :) kızma annesi daha çok küçük şaşırıyodur oda napıyorlar bana bunlar diye inat kımıldamıypdur
Benimki gecen hafta olculemedi radyolijiye yolladi onlarin makineleri daha iyiymisvalla o kadar para vericem göstermek zorunda ensesini falan, bidaha 280 lira veremem:)
Gunaydin gazi olup gobegi sabah olmayanlar ne guzel iste.ben gune kocaman gobegim le basliyorum gaz skintim da yok sert normal hamile gobegi yani.cok erken cikti ikinci de olabilir dedi dr.bir de ikinci bebegi olanlar 14.haftada bebegi tecrubeli olduklarindan hissedebilir dedi ama henuz hissetmedim 13+1 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?