2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen en yakin tarihe kadin doguma al onlar bir kagit veriyor ikili test icin oraya gidiyorsun yer yoksa yapmiyorlar ben yaptiradim bir aydan once yer yoktu gevelik haftasi yetmiyor dediler ozele randevu aldim

Evet kadin dogumcu recete gibi bir sey yaziuor onu baska bir birime goturdum sizin son tarihinize kadar yer yok dedi yaptiramadim.erken gidin o yuzden.

Sen en yakin tarihe kadin doguma al onlar bir kagit veriyor ikili test icin oraya gidiyorsun yer yoksa yapmiyorlar ben yaptiradim bir aydan once yer yoktu gevelik haftasi yetmiyor dediler ozele randevu aldim

Aha ciddimisin . Ben devlettede bir doktora kontrol oluyorum yani hem özel , hem devlet ( sırf bu testler için bıdı bıdı yapmasınlar diye ) . O Dr.'ada şimdi yok. Hastane dr listesini vermediği için henüz açılmamış dedi Alo 182.

kızlar ikili test için mhrs den kadın doğumamı randevu alıyorsunuz

Evet Kadın Doğum Polk.

Evet ben bakirkoy sadi konuk arastirmaya gittim yaptiramadim onlar kanuniye de sordu yer yok dediler yarin ozelde yapilacak

Bende de bulanti yok yanma cok canim şişkinlik te oyle gazda ayniyiz hepimiz sordum doktora hamilelikten hepsi dedi posali yiyecekler tüket ara ogunlerde meyve ye dedi ve yanmaya bise yapamayiz şimdi yatmadan son 2 saat birsey ysme dedi.normalde hamilelerde yanma olunca gaviskon kullanilabiliyor ama 3 -4aydan once pek önerilmiyor

Evet ben bakirkoy sadi konuk arastirmaya gittim yaptiramadim onlar kanuniye de sordu yer yok dediler yarin ozelde yapilacak

Korkuttun benim arkadaşım , haftaya gidicektim ama hemen bu Cuma'ya başka Dr'a randevu aldım umarım sıkıntı çıkarmaz bana. Sistem 2-3 güne kadar açılacakmış. Açılırsa bunu iptal edip kendi Dr'uma alabilirim çünkü daha 11+5 desin daha sonra gel derse çalıştığım için sıkıntı olur bana...

Meyve yiyorum ama genelde et tavuk falan katı şeyler yersem daha çok yanma oluyor gerçekten yatmadan önce birşey yemiyorum aslında ama yinede oluyo gaviskon belki verir bana ama ben pek ilaç kullanma taraftarı değilim bide ben maden suyu içiyorum çok yararlıymış o mideme iyi geliyor sende içebilirsin maden suyu ama sade içine limon sıkıp :)

Aynen canim bende taraftar degilim ilac kullanmaya.sade soda iciyorum bende hergun mutlaka mineraller açısından cok faydali.bende gaz siskinlik ayni sikintilar var ama su ara daha cok zorlanıyorum vc harici kalkmam yasak bazen yurumek bile iyi geliyor cunku gaz problemine.buarada ben et tavuk yumurta normaldede sevmem ama hamilelikte yemeye calistim ne mumkun mide bulantim yokken onlar midemi fena yapio drla konusucam bende yararlı olan şeyler ustelik simdi

Ben 12+4 te gittim zaman da az kalmasina ragmen yapilmasi sart testlerden degil ikili olmazsa uclu yapilir dedi dr.yaptiramadim icim rahat etmeyince ozele randevu aldim

Moralim cok bozukk yaa annemle yine kavga ettik surekli beni arayip takip ediyor sevmiyorum ben bunu yaa uyudun mu yedin mi bulanti var mi yalan da soyleyemiyorum sonra basliyo saymaya yatma gez evden cik halim yok diyorum tembellik yapma diyo ilaclarindan oluyo doktora git diyo ben elimden geldigince yiyorum zaten hic sevmedzdim ama dun koca bi bardak süt bile ictim ama bu kadin beni deli ediyo ya bıktırdi artik yapma boyle azicik olumlu ol deyincede aradigima pisman oldum deyip suratima kapatti benim sınavımda annem heralde

valla odama kapanip aglamak istiyorum moralimi yerle bir ediyo her sabah arayip ben napacam bu annemle ya dayanamiyorum artik

valla odama kapanip aglamak istiyorum moralimi yerle bir ediyo her sabah arayip ben napacam bu annemle ya dayanamiyorum artik
Yaa ne desem bilemedim ama annesinden de şikayetçi olanı ilk kez duyuyorum şaşırdım ne yaşadığını kimse bilemez belki seni bunalttığını düşünmüyordur o tatlı dille ikaz etsen emin ol senin için kötü birşey istemiyordur iyiliğini ister her anne gibi emin ol düşünemiyordur onlar anne bizde Allah izin verirse anne olcaz küçük olarak mecbur alttan almak zorundayız arayıp bence gönlünü al tatlı dille anlat ona anneler başımızın tacı suçluda olsalar bu böyle

Artik yoruldum gonlunu almaktan filan eskiden beri boyle ya beni ilgisiyle boğdu bitirdi .. Aramicam aradigindada acmicam anlasin artik sucunu . Catlasin merakindanda ya kayinvalidemde yanimda valla cıtı cıkmıyo kadınin insan kaynanadan ceker ben annemden cekiyorum oyle bildigin gibi degil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…