- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
kızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
Oluyor oluyor olmaz mı sandalyeden kalkarken yataktan kalkarken bende korkuyorum birde bugün sağ yan tarafım belimin olduğu kısımda bir batma oldu ama neden bilmiyorumkızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
oluyo cnm aslında yavaş bi şekilde oturmak lazımkızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
benim özel doktorum üçlüyüde yaptır dedi, ama devlet hastanesinde gittiğim doktor ikilin temiz çıktı diğerlerine gerek yok dedi ayrıca, kendi özel hastanemdeki doktorum kanımda mikrop oldugu halde bunu tahlıllerden goremedı ama devlet hastanesindekiler gorup tekrar tahlıl ıstedıler. hal boyle olunca doktorumu degıstırme kararı aldım.
Benzer şeyler yaşadım
Bende sonra devlete geçtim
Gerekli olan herşeyi yapıyorlar ve iyi araştırıyorlar, gereksiz şeyleri istemiyorlar
benım uzun suredir var hala geçmedibende de oldu canım evet küçücük siğil gibi pütür pütür alnımda bi sürü, ben de korktum ama kendiliğinden geçti 2 günde. özellikle alnımda, kaşlarımın içinde bile vardı. tatile gitmiştik, güneşten oldu sanırım diye düşünmüştüm ama bilmiyorum neddeniini
evet bende şu an devlette muayne oluyorum ama doğum icin korkuyorum biraz :)
YA ben tatlıyı kesemiyorum benim hep tatlı yiyesim geliyor.Dün eşime yaş pasta sipariş ettim.Getirmiş saolsun.Ben ilk hamileliğmde 25 kilo aldım.Onun 10 kilosu hala üstümde.Şimdi 10.haftadayım 1 kilo almışım sanırım.Allah a çok şükür 25 kilo alıp 95 e çıkmama rağmen bende şeker çıkmadı.İnşallah bunda da öyle bir sorun çıkmaz.Selam kızlar. Bizim bebeğimiz de ileride gidiyor şu anda. İleride fark kapanabiliyor ama. Benim ikinci gebeliğim olduğu için daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. İlk üç ayda özellikle badem ve cevizi ihmal etmemek gerekiyor. Tatlıyı kestim. Ekmek yememeye çalışıyorum kilo da almadım henüz.hatta biraz verdim. Her gün yeşillik yemek lazım.
Şeker çıkmasın diye şimdiden uğraşıyorum çünkü gebelik şekeri zor birşey. İlk çocuğumda ilk 3 ay 3 kilo almıştım sonraki altı ay 2 kilo 750 gram aldım. Hep dikkat etmem gerekti. Bu sefer daha bilinçli bir hamilelik geçiriyorum. bakalım bu fıstığımı da Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek istiyorum.
Arkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
Ben doğumu özelde düşünüyorum
Formalite testleri devlette yaptırsam yeter
[
bende o yuzden bır hastane buldum ınt baktım memnun kalınmıs ayrıca fıyatlarıda uygun kısmet olursa orada olabılır
YA ben tatlıyı kesemiyorum benim hep tatlı yiyesim geliyor.Dün eşime yaş pasta sipariş ettim.Getirmiş saolsun.Ben ilk hamileliğmde 25 kilo aldım.Onun 10 kilosu hala üstümde.Şimdi 10.haftadayım 1 kilo almışım sanırım.Allah a çok şükür 25 kilo alıp 95 e çıkmama rağmen bende şeker çıkmadı.İnşallah bunda da öyle bir sorun çıkmaz.
YA ben tatlıyı kesemiyorum benim hep tatlı yiyesim geliyor.Dün eşime yaş pasta sipariş ettim.Getirmiş saolsun.Ben ilk hamileliğmde 25 kilo aldım.Onun 10 kilosu hala üstümde.Şimdi 10.haftadayım 1 kilo almışım sanırım.Allah a çok şükür 25 kilo alıp 95 e çıkmama rağmen bende şeker çıkmadı.İnşallah bunda da öyle bir sorun çıkmaz.
Bende bi arkadaşımdan tavsiye aldım , memnun kalmış
Hatta o hep oraya gitmiş te biraz uzak iş güç her zaman gidemem ama doğum bi kere oluyo gider orda yaparım diye düşünüyorum kısmet olursa
geçen gün aynı şey benimde dikkatimi çekti tamamtüy vardı ama şimdi gözüme çok batıyor neden oldu anlamdımArkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?