2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
Oluyor oluyor olmaz mı sandalyeden kalkarken yataktan kalkarken bende korkuyorum birde bugün sağ yan tarafım belimin olduğu kısımda bir batma oldu ama neden bilmiyorum

Benim yıllar önce kalçamda bir rahatsızlığım olmuştu vileda yaptığımda fln kalçam ağıyordu ama 15 dk ya geçiyordu şimdi son bir aydır akşamları kalçam ağrıyor ama komple belim de ağrıyor ilerleyen aylarda ne yapacağım diye korkmaya başladım kızlar.

Selam kızlar. Bizim bebeğimiz de ileride gidiyor şu anda. İleride fark kapanabiliyor ama. Benim ikinci gebeliğim olduğu için daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. İlk üç ayda özellikle badem ve cevizi ihmal etmemek gerekiyor. Tatlıyı kestim. Ekmek yememeye çalışıyorum kilo da almadım henüz.hatta biraz verdim. Her gün yeşillik yemek lazım.
Şeker çıkmasın diye şimdiden uğraşıyorum çünkü gebelik şekeri zor birşey. İlk çocuğumda ilk 3 ay 3 kilo almıştım sonraki altı ay 2 kilo 750 gram aldım. Hep dikkat etmem gerekti. Bu sefer daha bilinçli bir hamilelik geçiriyorum. bakalım bu fıstığımı da Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek istiyorum.

Kızlar selam :) Türkiye Hastanesine yada Medicana İnternational (beylikdüzü) hastanesine giden var mı ? Yada dr sinden memnun olan öneride bulunabilecek kimse var mı ???

Benzer şeyler yaşadım
Bende sonra devlete geçtim
Gerekli olan herşeyi yapıyorlar ve iyi araştırıyorlar, gereksiz şeyleri istemiyorlar

benım uzun suredir var hala geçmedi

YA ben tatlıyı kesemiyorum benim hep tatlı yiyesim geliyor.Dün eşime yaş pasta sipariş ettim.Getirmiş saolsun.Ben ilk hamileliğmde 25 kilo aldım.Onun 10 kilosu hala üstümde.Şimdi 10.haftadayım 1 kilo almışım sanırım.Allah a çok şükür 25 kilo alıp 95 e çıkmama rağmen bende şeker çıkmadı.İnşallah bunda da öyle bir sorun çıkmaz.

Arkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.

Canim benimde ince ince tüyler çıktı. Normalde sıfır kıl vardır bende. Ama şimdi var gobus te. Vede elektriklenmis gibi duruyorlar uumarım ddoğum sonrası dokulurler

[

bende o yuzden bır hastane buldum ınt baktım memnun kalınmıs ayrıca fıyatlarıda uygun kısmet olursa orada olabılır

Bende bi arkadaşımdan tavsiye aldım , memnun kalmış
Hatta o hep oraya gitmiş te biraz uzak iş güç her zaman gidemem ama doğum bi kere oluyo gider orda yaparım diye düşünüyorum kısmet olursa

Yaş pastaya bende kaç kez aaserdım ve yedim.
Normalde öyle çok sevmedim. Ama şimdi bir oturumda neredeyse yarısını meyve suyuyla yiyorum. O kadar ki kahvaltıda bile canım çekiyor.

Ben tatlı çok aramam ama tuzlu hamur işlerine ve abur cubura bayılırım
1 kilo aldım , hayırlısı bakalım

kızlar benim ikili test ultrason sonucumda nt ense kalınlığı 1mm yazıyo ve en başında erken gebelik diye bi ibare var. sizde erken gebelik faln yazıyomuydu

Arkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
geçen gün aynı şey benimde dikkatimi çekti tamamtüy vardı ama şimdi gözüme çok batıyor neden oldu anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…