2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ne alemdesiniz annisler ? ben yazamaya anca vakit buldum... kizim suan 11 aylik ve sezeryan sonrasi benim icin cok zor oldu berbatti! bebisinde memesi ve gobisi iltihaplandi sonra kalcasinda cikiklik oldugunu ogrendik filan derken kizim suan duzeldi bende yazmaya yeni firsat buldum... Gecen yil en iyi destegi burdan almistim ozledim sizleri yazayim dedim sizler nasilsiniz?
kimsecikler kalmamış burada. bende facedekı grupdan devam ediyrm
 
bu sayfa beni gecmise goturdu..kizima teshis konulana kadar yaziyordum buraya. gebeligimin 27. haftasindan sonra yazmayi da okumayi da birakmistim uzuldugum icin. ne gebeligimden birsey anladim ne logusaligimdan. logisalgm yogun bakimin onunde gecti.sonrasinda dogum yaptim kizim aylarca tedavi gordu ameliyatlar gecirdi su an iyi. ufak tefek seyler kaldi. bir de martta degil subatta dogdu :) oyle iste kizlar. hepinize sevgiler..
 
Merhaba, konuya yazalı cok olmus ama belki cevap yazarsınız ben de bu mini parka yatagı almayı dusunuyorum, icine uygun yatak ve uyku setini nerden bulabilecegimi dusunuyorum bir oneriniz var mı? Bildiginiz bir site?
Yeni gördüm ama linki açamıyorum
Olcusu kacti besigin ?
 
Ayy nick degistigimi bile unutmusum , ben Cekirgee
Hani resmen topikte dogum yapan Cekirgee
Beni unutmadini dimi beni beni cekirgenizi
Ama eski nesem kalmadi kizlar
Nasip...
 
Basın sagolsun çekirge
Uzun zaman olmuştu girmeyeli çocuklar büyüdü bazılarımızın 2. Geliyor sağlıkla büyüsün hepsi inş
 
Merhaba bende 2.hamileligi dusunuyorum gecen ay spirali cikardim buay adet olmadim test yaptim hamile degilim acaba spirali cikarinca hemen hamile kalinirmi
 
merhabalar.yenı yenı kullanıyorum..vajınısmus olupda hamıle olanlardanmısınız..ıkı yıl vajınısmus la basım dertteydıı bır gun anıden hamıle oldugumu ogrendımm..2 aylık hamıleyım
Merhaba bende vajıyım uç aylık evlıyım çok berbat bı duygu ve hamıle kalmak ıstıyorum ne yapmalıyım
 
X