2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Âmin canım. Sizede yaşatmasın. Kıyamam ben ona. Kalabalıktan korkmuştur belki. Herkeste ilgilenince daha çok ürkmüştür. Belki havasız geldi dolmuş. Kızım sosyal bir bebek normalde ama bazen bizede oluyor. Ufacıklar bize normal gelen bişeyden huzursuz olabiliyorlar

ben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii

Gelen misafirlerden umut edicem Can'ım yoksa tek başımayım hazırlık ya eşim sağılsın evde olabildiği sürece yardım ediyor ama oda çalışıyor işi ağır çok şey bekleyemiyorım

ben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii
Tembellik değil pratiklik bence çok iyi yapıyorsun bende sarmayı çok severim ama sarabildigim Zaman anca kendimize kadar oluyor tek olduğum icin Zaman'dan dolayı kız var malum :) ama bir kaç arkadaşı kandırabilirsem bu dediğini bende yapıcam hep aklımda yani

Bence yazalım benim adım SELCEN

Tatlandırmak için şeker yerine pekmez diyorlar ben sabahları veriyorum. Hatta pekmez tahin karıştırıp veriyorum. Ek gıda işi zormuş hakkaten.
Tahini ben de vermistim ama sonra internete bi bakim dedim.en alerjik besinlerdenmis. Bir daha vermedim.

Olur tabi, Fatma benim adım , bebişin adı Asrın :) herkesi eklediğinde banada özelden atarsan sevinirim, ellerine emeğine sağlık

Gecenin bir vakti elif is basinda :) ben isim soylemekte sakinca gormuyorum sokakta senin ismin ne sorunlunca sanki soylemiyormuyum. Merhaba, ben Leyla :)

2 gündür temizlik var bende halıları yıkamaya gönderdim perdeler camlar kardeşim annem var yardım ediyorlar.o yüzden pek bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…