Geçen gün dolmuşa binmemle ağlamaya başladı inene kadar hiç susmadı(uykusu geldiği için).Şoför elindeki su şişesini uzatıyor belki susamıştır diyor.Yolcular değişik seslerle ilgisini çekmeye çalışıyor.Ben deseniz yaptığım şey kalmadı yok allah yok bu bebek milleti ne enteresan oluyor bazen,nasıl oluyorda o kadar zaman ağlayabiliyorlar hemde katılır gibi.Ecel terleri döktüm o derece,korktumda biryerine birşey olacak diye.Allahım kimseye yaşatmasın aynı durumu...
Narkoz sorun olmazdir yani
Ben veriyorum ceviz. Rondodan geçirdim. Muhallebisine bir çay kaşığı katıyorum
Kızlar cumartesi misafirim geliyor erkekli bayanlı yemekli memekli :) birazını yaptırıyorum yemeklerin ama yine geri kalan temizlik çocuk hazırlık bana kalıyor bu aralar çok gelen gidenim var sağolsunlar misafiri çok seviyorum ah su stres ve hazırlık olmasa :)
Gelen misafirlerden umut edicem Can'ım yoksa tek başımayım hazırlık ya eşim sağılsın evde olabildiği sürece yardım ediyor ama oda çalışıyor işi ağır çok şey bekleyemiyorımKolay gelsin. Bende misafiri çok seviyorum. Ama bebek olduğundan beri dilediğim gibi çağıramıyorum. Eskiden yemeğe kahvaltıya birsürü arkadaş davet ederdim. Şimdi bir çocuk canımızı çıkarıyor pert haldeyiz. Birden çok cocuğu olanlar ne yapıyor acaba. Servise toplamaya yardım edecek birileri var mı bari.
Tembellik değil pratiklik bence çok iyi yapıyorsun bende sarmayı çok severim ama sarabildigim Zaman anca kendimize kadar oluyor tek olduğum icin Zaman'dan dolayı kız var malum :) ama bir kaç arkadaşı kandırabilirsem bu dediğini bende yapıcam hep aklımda yaniben poğaca, börek, sarma marma yapınca fazladan yapıp atıyorum buzluğa. hopp ani birilerimi geldi??? çıkartıp ısıtıyorum :) tembelliğin böylesiiii
Bence yazalım benim adım SELCENtabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Tahini ben de vermistim ama sonra internete bi bakim dedim.en alerjik besinlerdenmis. Bir daha vermedim.Tatlandırmak için şeker yerine pekmez diyorlar ben sabahları veriyorum. Hatta pekmez tahin karıştırıp veriyorum. Ek gıda işi zormuş hakkaten.
Ne tablosu hazirladiniz. Ben de varimBence yazalım benim adım SELCEN
Kader ben detabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Sağlık olsun canım sonra yer. Ara ara denersin. Dişleri bir çıksın ısırarak yerBen bugün denedim tekrar, elma rendeledim içine tarçın ve ufalanmış ceviz koydum. yemiyor ya
Bencede yazalim ismim buse benimde:))tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Gecenin bir vakti elif is basinda :) ben isim soylemekte sakinca gormuyorum sokakta senin ismin ne sorunlunca sanki soylemiyormuyum. Merhaba, ben Leyla :)tabloda değişiklikleri yaptım. isteyene mail atabilirim. yada buraya foto olarak ekleyebilirim ama daha sonra onun üzerinde değişiklik yapamazsınız. bu arada tabloya isimlerimizi de yazalım mı? hitap açısından daha kolay olur bence.
Ayşe Mina - 23 Mart - Çorum :):) yarışmacı arkadaşlara başarılarrr
ewet teyzesi kızım annesine çekmeyecek hamarat olacakAyşe Mina hamarat kuzu :)
ne teyzesi ya kertmemişmiydik biz :)ewet teyzesi kızım annesine çekmeyecek hamarat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?