2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsi çok şirin çok beğendim :) ellerine sağlık.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah aldıklarımızı sağlıcakla hayırlısıyla giydirmek nasip olur :)
Teşekkürler.. Aminnnn canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder bebişlerimizi kucağımıza alıp onları sağlıkla büyütmeyi..

Tuhaflik degil canım o değişiyor herkesin farklı. Kiminin dogum sirasinda gelir kiminin hic gelmez kimi de çok önceden gelir

sağolasın canım kendimi tuhaf hissetmeye başlamıştım. yani ikinci doğumum olacak ama sanki ilk defa doğum yapacak gibi heyecanlı ve tedirginim. valla ben öyle sancılar 5 dk da bir gelesiye kadar bekleyemem. doğumun başladığını anladığım an koşarım hastaneye

Bu arada mart anneleri doğurmaya başlamış. bir buçuk ay sonra bu topikten de haberler gelmeye başlar hazırlanın kızlarrr az kaldı... Allah'ım hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hepimize..

gunaydın kızlar öpüldünüzz. rapor bıttı gene geldım kürkçü dükkanıma. gene soguk gene ıslak bu dukkandan nefret edıyorum

slm kızlar dün dr gittim herşey yolunda RH iğnesi oldum geldim..çok yorgun ve kırgınlık var..
@emrvkt çok güzel olmuş taşalr..ben şişe hazırladım içinde çakıl taşı koyacam.. yussem site gerçekten ucuz..dediğin gibi penyeside iyise kaçırmayalım..
ben sezeryan olacağım için bir iki gece yatarım hastanede..kızımda amelyat sonrası giyimek içn götürdüğüm pijamaları giyememiştim..çok zor ayağa kalkmak..annem kendi eski penye geceliğini getirdi..kafamdan geçirdiler hem rahat oldu hemde karnıma pijama sıma derdi olmadı..o yüzden sabahlıklı gecelik olsun istiyorum..hastanede en rahatı gecelik..bence tabi..
ayrıca arkadaşlar tütü tülü aldım simit aldım ama kapı süsü yapamıyorum..ağlıyacam nerdese...bi fikir verin yaa

gunaydın kızlar öpüldünüzz. rapor bıttı gene geldım kürkçü dükkanıma. gene soguk gene ıslak bu dukkandan nefret edıyorum
Günaydın canım üzülme lütfen ya iki hafta bile kalmamış geçer hemen inşallah. Hem konuşursan erken verebiliyor doktorlar raporu. Zaten doğumdan sonra çalışmayacaksın.

gelir gelir ..
kaç haftada alacan iznini..doğumdan sonra nasıl çalışacaksın
canım çalışmıcam yanı en azından burda. cunku sevgılı patronum hamılelık yuzunden cıkartı ısten sadece beklıo dogum ıznınden sonra cıkış verecek

Aynıyız valla, hatta geçen okulda bacaklarımı ayırarak yürüyordum, arkadaşın biri dedi niye öyle yürüyosun :) Dedim çatım fena ağrıyor, farkında olmadan ayırıyorum bacakları ben de
:)))) benim de ağrıyor vajina girişi değil mi sizin de. Ben de başladım penguen yürüyüşlerine bence çok tatlıyız :)))

Haklısın canım artık bi salmam şart ama kendimi hep böyle olmayacak dün anladım. Ağrısız zorluksuz dinç kalabilirim çok hareketli olursam diyordum ama dün kendimi yordum ve sonra üzüldüm biley olacak diye. Artık kabullenmem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…