2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Guzel haberlerle gelin ins

Kizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini.. ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..

Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Göğüs pedi kullanacağın için göğüs uçların belli olmayacak canım, emzirme sutyenlerinin kaplı olanlarıda var çok rahatsız olursan onlardanda kullanabilirsin

Canim bence penyesinin kalitesiyle alakali ablam kullandi hicte belli olmadi bende aldim hic belli edecek gibi degil
Ben Göğüs kalkanı ve pedi koyabilirim belli olursa diye

Sadece adet almadım geceliğiöm pijamam beyaz acaba iç gösterir mi diye düşünüyorm

@asya04 canım ben bi kız çocuğu gördüm o kadar tatlıydı ki adını sordum "Balım" dedi :) ya ne hoş bi isim dedim. Beren'e uymuyor ama.
cocuklar isimlerinin özelliklerini taşırmış ,etkilenirmiş ya isimlerden gerçekten cok doğru benmde 2tane tanıdıgım balım war cok tatlı gercekten bal gibi :))

Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Sağlıcakla al kucağına inş canım, kolay sıkıntısız bir doğum olur inşallah dualarımız seninle

Canim ben de bi tane var ama cok saglikli bir sonuc verir mi bilmiyorum. Bende sanci cikmisti biraz. Insallah senin icin hangisi iyiyse oyle olur. Gecmis olsun tekrar

Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin

Rabbim yardimcin olsunn insaAllah kolay bir dogum olsun canim.

Canım 32 haftalıkken ki bu. Sancı çıkmıştı. Ama kalp atışları normaldi.

Eklentiler

• Capture.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar az önce öyle bir şey oldu ki çok korktum balkonda bir kaç çamaşır vardı onları topluyordum birden sol kasığım a fena bir ağrı girdi sol bacagim tamamen tutuldu. Kafamı kaldırdım her taraf donuyordu Bayılacak gibi oldum ayaklarım boşaldı resmen. Hemen içeri yürüdüm telefonu alıp eşimi aradım eve gel dedim . Geldi hemen. Bütün vücudum titredi. Kalbim çıkacak gibi atıyordu. Niye öyle oldu anlamadım sol kasığım hâlâ ağrıyor

Sen göndersene resmini çekip. Belki anlayan olur.

Bence kesinlikle en az 2 tane gecelikolsun yanınızda pijama şart değil en az 3 tanede çamaşır . Sezeryan veya normal farketmez alttan baya bi kanama oluyo yatarken ben geceliğimi belimde toplamıştım altımda hasta örtüsü vardı zaten kan geçersede en fazla çamaşır ve örtü kirleniyor o da değişilir hemen üstümdede pike örtülüydü zaten . Tuvalete giderken de gecelik daha rahat belinde topluyosun pijamanın sıyırma oraya buraya değme ıslanma derdi var

Mantıklı, ben de sezeryan olursam boxer giyerim üstüne ama normalde dikişleri muayene ediyorlar ya ona tek kullanımlık iç çamaşırı hazırladım , hemen yırtıp atalım diye :)

Çok teşekkürler güzelim, bugunü saymazsam 5 iş günüm var :):) Şükür rabbim güç verdi de çalıştım iznimi aktarabileceğim :) tamam ben bi gecelik daha alayım ya :)

merhabalar , kapı süsündeki kelebekleri nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz? inciler tek tek mi dikilyor yoksa yapıstırma filan mı :)
iki farklı boyda kelebek taslağı çizdim, farklı renklerde keçelerden kestim küçük olan kelebeği iç kısma silikonla yapıştırrıp kanatlarına hacim verdim, boncuklar bu en küçük oya boncukları varya onlardan, 10 kadar ipe dizip onu da silikonla sabitledim :):)

Kızlar yeni isimler bekliyorum sizden kız ismi
Şimal, Deren

Maşallah yavruna, aramızda 4 gün var, pazarkesi benim kızım 2620 idi çok fark yok arada 100 gr dan bişi olmaz, doktorum çok sağlıklı haftası ile de gayet uyumlu dedi, çok güvendiğim bir doktor, bence 2 hafta geri değil senin bebeğin, canını sıkma açığı doğunca da kapatırlar, sağlıklı olsunlar yeter :*

Oh oh maşallah size, hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah, sağlıcakla gelsin yavrun :*

Özelden numaranı atarsan watsup dan gönderebilirim, geçmiş olsun yeniden

Canım yükleyebilir misin sen de. Ben az buçuk anlıyorum. Gerçi sancın çıkmıyor sanırım kalp atışlarını beğenmiyor doktor değil mi

[Qİnşaallah saglikli bir sekilde kucağına alirsi. Bebeğini..mur Eslem, post: 40529998, member: 624984"]Rabbim yardimcin olsunn insaAllah kolay bir dogum olsun canim.[/QUOTE]

İnsaallah

safakmeley canim cok kafam karisti benimde. 2 takim pijama ve bir gecelik koydum ben. insaAllah yeterli olur.

AdaisyLove gecmis olsunnn dinlenmelisin artik birak is guc yapmayi. Iyi misin simdi Canim?

Canım onlardan bi pakette kaç tane oluyor ben birkaç markete baktım ama bulamadım, normal hasta bezlerini gördüm onları da alasim gelmedi çok büyük sanki, bide dogum yapan arkadaşlarımla konuştum, onlar da doğumdan sonra hemşireler uzerimizi giydiriyomus o zaman bi tane hasta bezi takiyolar sonra ihtiyaç duyarsan istersin yine onu oda fiyatına ekliyorlar taburcu olurken oduyosun dediler, bana daha mantıklı geldi, çünkü baktım hasta bezleri 10 lü falandi o kadar kullanmam kalanını napcam sonraAyy bilemiyorum karar veremiyorum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…