Guzel haberlerle gelin ins13.30 da canım ama nst falan derken çok uzun sürüyor :)
Maşallah canım 2.5 güzel bir kilo kendini kurtarır yani, hem doğmasına da var daha biraz daha alır üzülme. Doktorlar riskli bir durum görünce hiç affetmiyor hemen sezeryanla alıyorlar zaten. Demekki gelişimi devam ediyor. Bir aralar benim de 10 gün kadar geri Çıktığı olmuştu inan. Şimdi düEldi. Bir anda gelişecektir inşallah.
Evet canım bende bu sebepten kullanamadım. Ama ucuna göğüs pedi değilde göğüs Kalkan'ı kullanmış ablam, böylelikle belli olmuyordu hem de yaram hemen geçti demişti. Ben de öyle yapacağım inşallah. Kullanışlı olursa da bir tane daha alıcam.
:))evet benzetme güzel olmuş canım :))
Göğüs pedi kullanacağın için göğüs uçların belli olmayacak canım, emzirme sutyenlerinin kaplı olanlarıda var çok rahatsız olursan onlardanda kullanabilirsinCanım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki
Ben Göğüs kalkanı ve pedi koyabilirim belli olursa diyeCanim bence penyesinin kalitesiyle alakali ablam kullandi hicte belli olmadi bende aldim hic belli edecek gibi degil
cocuklar isimlerinin özelliklerini taşırmış ,etkilenirmiş ya isimlerden gerçekten cok doğru benmde 2tane tanıdıgım balım war cok tatlı gercekten bal gibi :))@asya04 canım ben bi kız çocuğu gördüm o kadar tatlıydı ki adını sordum "Balım" dedi :) ya ne hoş bi isim dedim. Beren'e uymuyor ama.
Sağlıcakla al kucağına inş canım, kolay sıkıntısız bir doğum olur inşallah dualarımız seninleMrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Kizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini..ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..
Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Kizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini..ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..
Bence kesinlikle en az 2 tane gecelikolsun yanınızda pijama şart değil en az 3 tanede çamaşır . Sezeryan veya normal farketmez alttan baya bi kanama oluyo yatarken ben geceliğimi belimde toplamıştım altımda hasta örtüsü vardı zaten kan geçersede en fazla çamaşır ve örtü kirleniyor o da değişilir hemen üstümdede pike örtülüydü zaten . Tuvalete giderken de gecelik daha rahat belinde topluyosun pijamanın sıyırma oraya buraya değme ıslanma derdi varKızlar günaydın, işler çok yoğun yeni yazabildim :) Tam da izne ayrılıcam ya yağar iş artık :) Neyse ki haftaya son..
Rabbim hastanede olan tüm arkadaşlarımıza ve yavrularına acil şifalar versin inşallah
Bu arada kızlar dün 2,5 ay önce normal doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, alt pijama bi kaç tane yedekle dedi, batmış baya onunkiler, ama o kışın doğum yaptı ve ben geceliğin daha rahat olacağını düşündüğümden bi gecelik fazladan alacağım, ne diyosunuz bi gecelik bi pijamam var zaten
Mantıklı, ben de sezeryan olursam boxer giyerim üstüne ama normalde dikişleri muayene ediyorlar ya ona tek kullanımlık iç çamaşırı hazırladım , hemen yırtıp atalım diye :)Ben lcw den aldığım siyah eşofman altını da koyacağım ne okur ne olmaz die
Lohusa çamaşırının üstüne de baksır çamaşır giycem malesef kan normal regl de bile çok gelirken lohusa iken ne olur bilmem
Çok teşekkürler güzelim, bugunü saymazsam 5 iş günüm var :):) Şükür rabbim güç verdi de çalıştım iznimi aktarabileceğim :) tamam ben bi gecelik daha alayım ya :)Canım normal doğumda da sezeryan dada sürekli hemşireler gelip dikiş bakımı yapıyorlar gecelik bu yüzden çok kullanışlı oluyor hastanedeyken benimde kanamam çok olmuştu 3 takım koymuştum ve hepsini kullandım ben yedek olsun mutlaka çantanda, bu arada son haftan kolay gelsin canım
iki farklı boyda kelebek taslağı çizdim, farklı renklerde keçelerden kestim küçük olan kelebeği iç kısma silikonla yapıştırrıp kanatlarına hacim verdim, boncuklar bu en küçük oya boncukları varya onlardan, 10 kadar ipe dizip onu da silikonla sabitledim :):)merhabalar , kapı süsündeki kelebekleri nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz? inciler tek tek mi dikilyor yoksa yapıstırma filan mı :)
Şimal, DerenKızlar yeni isimler bekliyorum sizden kız ismi
Maşallah yavruna, aramızda 4 gün var, pazarkesi benim kızım 2620 idi çok fark yok arada 100 gr dan bişi olmaz, doktorum çok sağlıklı haftası ile de gayet uyumlu dedi, çok güvendiğim bir doktor, bence 2 hafta geri değil senin bebeğin, canını sıkma açığı doğunca da kapatırlar, sağlıklı olsunlar yeter :*Kızlar dün bizim de randevumuz vardı, bizim minik prensesimiz tam minik olmuş genelde 1 hafta ya da 3-4 gun geriden geliyodu dün dr 2 kere ölçtü 2 hafta geriden geliyor kilomuz 2,5 olmuş, nts miz, kan değerlerimiz güzel çıktı dr da hiç telaş etmedi. Ben de rahatım aslında hareketleri iyi olduktan sonra önemli değil dedi dr, Haftaya tekrar randevumuz var bakalım arayı kapatabilecek miyiz?
Bi de sonadet tarihin doğru mu dedi, şimdiye kadar hiç sormamışlardı tarihten de eminim
Oh oh maşallah size, hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah, sağlıcakla gelsin yavrun :*Mrb kizlar kosusturuyrm resmn herseyimi hazirladim bu gobekle son ginum cok sujur yarin sipami alcam kucagima ins kuveze gerek kalmazda evimize donetiz dua edin bizim icin
Özelden numaranı atarsan watsup dan gönderebilirim, geçmiş olsun yenidenKizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini..ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..
Canım yükleyebilir misin sen de. Ben az buçuk anlıyorum. Gerçi sancın çıkmıyor sanırım kalp atışlarını beğenmiyor doktor değil miKizlar bizde bi degisiklik yok doktor hala begenmiyor nst sonuclarini..ama ultrasonda falan sikinti yok cok sukur.. Sizdrn bisey rica edicem elinde nst sonucu olan varsa paylasabilir mi nolur.. karsilastirmak istiyorum.. Acaba doktor beni sezaryene ikna etmek icin mi boyle yapiyor..
Canım onlardan bi pakette kaç tane oluyor ben birkaç markete baktım ama bulamadım, normal hasta bezlerini gördüm onları da alasim gelmedi çok büyük sanki, bide dogum yapan arkadaşlarımla konuştum, onlar da doğumdan sonra hemşireler uzerimizi giydiriyomus o zaman bi tane hasta bezi takiyolar sonra ihtiyaç duyarsan istersin yine onu oda fiyatına ekliyorlar taburcu olurken oduyosun dediler, bana daha mantıklı geldi, çünkü baktım hasta bezleri 10 lü falandi o kadar kullanmam kalanını napcam sonraKızlar özellikle normal doğum için şu emici külot dedikleri tek kullanımlık külotlarını var, bez gibi olan. Onlar baya büyük çocuk bezi gibi. Ve sızdırmaz hiç, onu kullananlar tek gecelikle bir geceyi geçirdiklerini söyledi. Aklınızda bulunsun :)) depent tek kullanımlık emici külot
Canped emici külot diye geçiyor bakın bir netten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?