- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Canım sütünün ywtmedigini nasıl anladın doktor mu mamaya başla dedi. Korkma canım yenidoğan bebek 4 5 aya kadar alışkanlık kazanamaz dedi doktorum. O kendi farkında bile değil alışkanlık kazansın gaz sancisindan dolayı kendini güvende hissetmek için kokuna ve sıcaklığına ihtiyacı var. Mesela 2 gündür sabah uyandigimda hemen meme vermiyorum kızıma kendi besiginden alıp kucağıma yatiriyorum ağlıyor olsa bile sesimi duyunca Susup beni dinliyor. Ona şarkılar söylüyorum onu sevdiğimi söylüyorum beni dinlerken okadar huzurlu okuyor ki hemen uykuya dalıyor iki gündür yapıyorum bunu çok şükür kızım çok sakinlesti. 2 saatte bir emiyoruz artık ve huzurlu bir şekilde uyuyor.Bugun dogun yapacaklara Allah yardim etsin evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Allahim
Biz bugun 16 gunluk olduk sutum yetmiyor kizima her saat emziriyorum o yuzden gecede mama veriyorum doymayinca uyumuyor ve gaz problemimiz var yavrum kivraniyor o kivraninca bende kivraniyorum dayanamiyorum.bebegim cok huysuz devamli agliyor kucaga da alisti hep kucak istiyorbizden boyle havadisler.
Bir de zinco vermisti doktor gaz için düzenli kullanmiyordum gazı olduğunda kullaniyordum şimdi düzenli kullanıyorum gazı olsa da olmasa da ise yaramaya başladı. Bir doktoruna sor kullanabilir misin diye.
Ayrıca senin ayağında da hep çorap bulunsun bebişin karnı ve ayakları sıcak olsun