- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
canım sütün arttıysa mama verme daha sallanmaya alısan cocuguda tek bı sekılde vazgecırebılırsın aglamasına dayanırsan uykusu geldıgınde yatır yatagına bırak aglasın aglayıp yorulcak oldugu yerde uyucaktır sallarsan baş edemezsın arkadasımda dedım aynısını dınlemedı cocuk 1 yasına kadar sallattı kendısını azcık vıcdansız davrancan aglıcak uyucak yada dayanamıyosan bıseyın sesını ac duyma başka turlu vazgecmezarkadaşlar kv bebeğimi kucağından hiç düşürmüyordu.dizlerinde sallayup uyutuyordu.o gitti 5 gün oldu çocuğu memede emzirirken uyutuyorum. yatağına bırakınca avazı çıkınncaya kadar bağırıyor.psikolojim bozuldu.şu an dizlerimde salladım da yattı.saat 12 den beri altını değiştim.emzirdim uyuyunca beşiğe bırakıp hafif salladım nasıl arkamı dönüyom çığlığı basıyor. emzik kabul etmiyor. bütün gece göğüslerimi emmim cılkını çıkarıyor.veemiş tarzını görseniz şok olursunuz sanki açlıktan çıkmış gibi memeye saldırıyor.lütfen yardımcı olun ben ne yaapacam. memem doyuruyor sütüm tekrar arttı.arada mama takviyesi de yapıyorum