Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun insALLAH canım benim dualrımız seninle..saol canım iyi olmaya çalışıyorum.. lekelenmelerim hiç kesilmedi arada bir kaç saat kesiliyor sonra tekrar başlıyor.. bugün akşam randevum var.. çok korkuyorum.. dua edin bana ne olur.. inşallah her şey yolundadır..
Insallah sıkıntı olmaz Allah yardimcin olsun canim senin tsh degerin kac cikti benim degerim 0,22 düsük deil mi doktorum normal dedi saglik ocaga gittim sonucu gosterdim aile hekimi sana doktorun ilac yazdimi dye sordu hayir dedim biraz düsük dedi doktorum nye ilac vermedi nye normal dedikızlaaarr dahılıye doktorundan geldım az oncee...troıd yetmezlıgım dewam edıyo yaa gıderek daha az calısıyo doktor hapı bır bucuk doza cıkardı.. ınsallah sıkıntı olmaz bebeqımde
![]()
0.22 düşük bi değer önceden varmıydı bi sorununInsallah sıkıntı olmaz Allah yardimcin olsun canim senin tsh degerin kac cikti benim degerim 0,22 düsük deil mi doktorum normal dedi saglik ocaga gittim sonucu gosterdim aile hekimi sana doktorun ilac yazdimi dye sordu hayir dedim biraz düsük dedi doktorum nye ilac vermedi nye normal dedi
Hayir gecen sene hamileyken troid testi yaptrdim 0.72 cikti gayret iyiydi sonra kürtaj oldum bebegmin kalbi durdu.simdi 2 ay once yaptirdim testi 0.22 cikti doktor normal dedi0.22 düşük bi değer önceden varmıydı bi sorunun
saol canım iyi olmaya çalışıyorum.. lekelenmelerim hiç kesilmedi arada bir kaç saat kesiliyor sonra tekrar başlıyor.. bugün akşam randevum var.. çok korkuyorum.. dua edin bana ne olur.. inşallah her şey yolundadır..
Önceden yoktu bir sorunum yoktu bu sene oldu0.22 düşük bi değer önceden varmıydı bi sorunun
Merhaba canımm ben geldimDr umla konusamadim daja canim ama senin bu demenden sonra konusuruz zorla yiyorum bseyler ama suan bike daha yataktayim migde bulantisina kalkamiyorum asiri bulaniyo
Hos geldin bitanemm asiri bi bulanti degil ama cok halsiz birakiyo bazen asirida oluyo tabi ama cikarmiyorum hic sende dikkat et kendine yat dinlen bebeim Allahim meleklerimizi korusun onlara hic bsy olmasin insallahMerhaba canımm ben geldimçok geçmiş olsun canım demek sende de başladı mide bulantısı ben günlük elma yiyorum iyi geliyor sana da tavsiye ederim inşallah iyi gelir
galiba kendimi çok yordum dün gece hafif kahverengi leke geldi ilk defa başıma geldiğinden dolayı gece hiç uyuyamadım bebişime bir şey olacak korkusu beni mahvetti
![]()
Tsk ederim canım benimde ayakta durunca çok ağrıyor bel fıtığı mi var acaba diye supheleniyorum bendebenim nadiren cok ağrıyor. gece uykudan bile uyanıyorum ama bunu biraz da yatma seklıme bağlıyorum. normalde yuzustu yatardım hamıle kalınca sola donuk yatılmalıymış dıye oyle yatmaya çalışıyorum veya sırt ustu. o da agrı yapıor sanırım. bunun dışında ayakta fazla durursam her zaman ağrıyor.
bence bi endokrin uzmanına git dahiliyeciler bazen anlamayabiliyor tüm tahlillerini yapıp sana ona göre bişey söyler. çünkü gebelikte tsh değeri çok önemliÖnceden yoktu bir sorunum yoktu bu sene oldu
İnşallah canım ya gitmeden önce çocuğu düşüreceğim dedim şimdi bir şey olacak diye aklım gidiyo Rabbim bizleri çocuklarımızla sınamaz inşallahHos geldin bitanemm asiri bi bulanti degil ama cok halsiz birakiyo bazen asirida oluyo tabi ama cikarmiyorum hic sende dikkat et kendine yat dinlen bebeim Allahim meleklerimizi korusun onlara hic bsy olmasin insallah
Kadin dogumcu tsh testi istedi yaptrdim normal dedi endokrin uzmanina gidecegm zaten o sonucu götürup göstersem mi yoksa göstermeden testi yaptirsam mibence bi endokrin uzmanına git dahiliyeciler bazen anlamayabiliyor tüm tahlillerini yapıp sana ona göre bişey söyler. çünkü gebelikte tsh değeri çok önemli
testini yanında götür ama gittiğin yerde de test yaptır derim. her hastanenin değer aralığı farklıdır.Kadin dogumcu tsh testi istedi yaptrdim normal dedi endokrin uzmanina gidecegm zaten o sonucu götürup göstersem mi yoksa göstermeden testi yaptirsam mi
bazı bilgiler var sanırım vereceğim
yas 28
kayseri
sat 14.agustos
bdt 21 mayıs