aynı günüz :)
evet :) nasıl gidiyo hamileliğiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı günüz :)
evet :) nasıl gidiyo hamileliğiniz...
sanırım iyi gidiyor, benim ilk hamileligim, biraz garip geliyor ve hep tereddut var icimde. insallah saglıklı bir sekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız. bu gun niyeyse fazlasiyla midem bulandı. 5 6 haftadır bulanmamıstı hic ilac kullanıyodum bitkisel. sizin ki nasıl gidiyor ?
evet dün karnımdan ölçtü hatta bizzat neresi olduğunu gördüm vajinal yoldan bakar diye korkmuştum hatta ama aksini söyleyen arkadaşlar da var neyse 12. hafta da özellikle ilk gebeliği olanlar ölçtürsün tedbir olurservikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?
ben hic bir sey yiyemiyordum, o yüzden doktor bitkisel ilac verdi, ya da serum takmak zorunda kalıcam dedi. ilactan sonra yemeye basladım ( hem de baya iştahlandım, artık durduramıyorum :) ) , midem de pek bulanmıyodu ama bu sabah niyeyse cok bulandı, hatta az daha cıkarıcaktım ki hamilelik boyunca hic cıkarmadımsimdi biraz daha iyiyim umarım gecicidir ve umarım bir problem yoktur
![]()
benimkinin fazla olmadığını düşünmüştüm ama ben sanırım 8-9 defa şiddetli bi şekilde kustumsigara ve deterjan kokusu haa bide araba kokusu beni benden alıyor
istiyorum ki 3 ayı bitiriyim iştahım acılsın korkularım biraz gitsin yemek yemenin tadını cıkarıyım agzımın tadı yerine gelsin istiyorum
inşallah bu istediklerimizde kısa bir süre içinde gerçeklesecek... daha önceden yanlış teşhis konulup hayatım karardıgı için buna sükrediyorum varsın olsun saglıklı bi sekilde kucagımıza alalım da ben cekmeye razıyım
![]()
sayfa sayılarından 1 e tıkla işte oradaki liste canımne listesi bu :)