- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
İnşaAllah canımCanım 16. Haftadan sonra bitiyo diyolar genelde ins tez zamanda geçer kurtuluruz canm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canımCanım 16. Haftadan sonra bitiyo diyolar genelde ins tez zamanda geçer kurtuluruz canm![]()
Arkadaşim allah sabır versin sana... rabbim hayirlisiyla acini unutturacak bir evlat nasip etsin. Dilerim ki bir daha böyle bir acı yasamayasin. ..Acıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
Sana katılıyorum canım ben de herkese çok iyiyim diyordum bir grip oldum büyün hafta yattım bebeğe zarar vericem die ödüm patladı nazara geliyoruzKızlar Günaydın demek isterdim ama öğle olmuş. Inşallah sıkıntıları olanlar tez zamanda atlatiriz. 55 kiloydum hala da öyleyim umarım bebis beslenebiliyodur. Bir de iyi olsanız bile etrafa kötüyüm deyin ben bunu anladım. Herkes soruyodu çok iyiyim diyodum çünkü öyleydim. Ama dört beş gün öncesine kadar... belki de nazara geldim. mide bulantısı kusma ne yapcam bilmiyorum yemek falan da yapamıyorum. Tez zamanda inş. Sıkıntılarmzdan kurtulalim
Kızlar Merhaba... bayagidir giremiyorum. OkuYorum ama... benim kanamalar hala devam ediyor ise gidiyorum 1 gün çalışıyorum 2. Gün kanama ile doktora 3 5 gün rapor yine ise 2. Gun yine doktor. Ne olacak böyle bilmiyorum gerçekten... Evde yatarken hiçbir şey yok calismaya gidince kanamam oluyor... aynı durumu yaşayan var mı?![]()
Kızlar arada 2014 mayıs annelerine bakıyorumda ne güzel xa bizde inşaAllah seneye onlar gıbi bebışlerimizi kucağimıza almış olucaz :)[/QUOT
Inşallah canım yaa o zaman da bebegimiz uyumuyor, gazı var ne yapacağız falan deriz artık :) :)
Canım gecenlerde ben de grip oldum sandım ama çok kısa sürdü bol bol meyve ye. Doğal meyve suları iç. Bide suyu çok iç. Calismiyorsan dinlen bolca ins tez zamanda atlatirsn canım. Ama gerçekten nazar oluyor soranlara kötüyüm dicem artık zaten de öyleyimSana katılıyorum canım ben de herkese çok iyiyim diyordum bir grip oldum büyün hafta yattım bebeğe zarar vericem die ödüm patladı nazara geliyoruz
Olsun canım onlar bi doğsunda hayırlısıyla herşeye değer canım :)
Kese de yok şükürler olsun. Hatta bebekte de bir şey yok ... neden öyle oluyor bilmiyorum. .. rapor istediğim de de bebek yaşarken rapor veremem diyor( ictede kanama varmi canim?
Amin arkadaşım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin teşekkür ederim...Arkadaşim allah sabır versin sana... rabbim hayirlisiyla acini unutturacak bir evlat nasip etsin. Dilerim ki bir daha böyle bir acı yasamayasin. ..
Atlattım sayılır iki gün rapor aldım işe gitmedim dediğin gibi bol bol meyve bal limon suyu yedim içtim ıhlamurla destekledim bir daha olmaz inşallahCanım gecenlerde ben de grip oldum sandım ama çok kısa sürdü bol bol meyve ye. Doğal meyve suları iç. Bide suyu çok iç. Calismiyorsan dinlen bolca ins tez zamanda atlatirsn canım. Ama gerçekten nazar oluyor soranlara kötüyüm dicem artık zaten de öyleyim![]()
Bence zararı değil bolca yararı vardır canım kereviz çok güzel bir sebze tam da zamanı ohhh afiyet olsun :)kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba
saol canım bnm nette pek bı bılgı yok bı sıtede okudum zararı varms dıe yazmıs bırısı kafam krsmıstı tskr edermBence zararı değil bolca yararı vardır canım kereviz çok güzel bir sebze tam da zamanı ohhh afiyet olsun :)
Bence abartmadan yenen hiçbirşeyin zarar olmaz oturup 5 kilo yemezsen tabii :) maydonoz için konuşmuştum doktorumla oturuo bir demetlerce yemicen ya bna dedi :) bunungibi bişi :)saol canım bnm nette pek bı bılgı yok bı sıtede okudum zararı varms dıe yazmıs bırısı kafam krsmıstı tskr ederm![]()
Lafa bak yaa bebek yaşarken rapor veremezmis deli.midir nedir. Canım tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah. Icini ferah tut senKese de yok şükürler olsun. Hatta bebekte de bir şey yok ... neden öyle oluyor bilmiyorum. .. rapor istediğim de de bebek yaşarken rapor veremem diyor![]()