2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ben doğum ıznıne 23 nde cıkıcam sabredemiyorum artık. izin ıstedıkce suratlarınıda cekemıyorum. 1 hafta daha dayansammı yoksa sallayıp saglıgımamı baksam :KK43:
sağlığına
Benimle aynı doğum zamanin canım on ikisinde randevum var .Ben isticem artık. Çalışmak zor değilde uzanamamak zor.oturur pozisyon belim agrio.
ben bugün 5 gün rapor aldım pazartesi de izne ayrılıyorum , iznim bittiği hafta yaz tatili başlıyor. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin :anneadayı:

selam arkadaşlar, herkes rutin sıkıntılar dışında ıyı bebişler de hareket halinde sanırım ne güzel. inşallah içimizde de durabildikleri surece uzun dururlar da sağlıkla kucağımıza alırız.

ben size fotoğraf olayı konusunda ne dusundugunuzu sormak istiyorum. araştıranlar varsa fıyatları nasıl? içeriğinde neler var??? vs.
özellikle Ankarada olan arkadaşlar :))

canım bende ankaradayım, 30*50 ebatında bir albüm,2 adet 15*21 mini albüm kaynana albümü gibi albüm, çekilen tüm fotoların dvd formatında teslimi,30*40 tual,10 adet 13*18 ipek kağıda fotoğraf baskı için 600 tl isteyen bi yer buldum,bi doğum videoları 1000 tl imiş biraz kararsızım yaptırma konusunda doğum hikayesini

Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuş :21: Bebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım :KK70:
maşallah:nazar::nazar::nazar:
ben de bugün gittim arkadaşım, oğlum 1740 gr boyu 42 cm olmuş 10 gün önde dedi dr.

sağlığına

ben bugün 5 gün rapor aldım pazartesi de izne ayrılıyorum , iznim bittiği hafta yaz tatili başlıyor. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin :anneadayı:

Benimle aynı doğum zamanin canım on ikisinde randevum var .Ben isticem artık. Çalışmak zor değilde uzanamamak zor.oturur pozisyon belim agrio.

En iyi sen bilirsin, dayanamıyorsan çık ama

amin allah hepımıze kolaylık versn. Benım evim işime cok uzak 2 saat sabah 2 saat aksam yol cekıyordum normalde sımdı butun hafta annemde kalıp sadece haftasonu evıme gıdıyorum. seker yuklemesıyle alakalı sorunda cıktı zırp pırt ızın ısteyınce suratları 5 karış oluyor. ayrıca benımde belım ağrıyor bırde kasıklarımda böyle bebegım sankı toplanıyor gıbı oluyor o zaman ıste agrı felaket :(
sende bana haber ver ne zamana verıcek ıznını acaba

Benim plasenta altta oldugu ivin zaten oyle bir riskim var :KK43: dr her gittigimde uyariyor hala igneye devam ediyorum canim agrida olinca beni korkuttu
Anladım canım sen ayakta kalmamaya çalış zaten dikkat ediyorsundur bişey olmaz inşallah.

amin allah hepımıze kolaylık versn. Benım evim işime cok uzak 2 saat sabah 2 saat aksam yol cekıyordum normalde sımdı butun hafta annemde kalıp sadece haftasonu evıme gıdıyorum. seker yuklemesıyle alakalı sorunda cıktı zırp pırt ızın ısteyınce suratları 5 karış oluyor. ayrıca benımde belım ağrıyor bırde kasıklarımda böyle bebegım sankı toplanıyor gıbı oluyor o zaman ıste agrı felaket :KK43:
sende bana haber ver ne zamana verıcek ıznını acaba
Nacizane tavsiyem rapor al canım sonra da çık izne. Biz stresi önemsemiyoruz ama en çok stresten etkileniyorlar. Sana aslında devam et ya da etme dememiz doğru değil bence vücudunu dinle ki o da sana bırak diyor sanırım.

Benim erken ayrılmamın sebeplerinden biri de yoldu. Ama en büyük nedeni öğretmenim ben çocuklara disiplin aşılamaya sağlarken bebeğimin etkilenmeseydi. Eğer etkilenmeyecek bir işim olsaydı yakın olsaydı çok isterdim 37 yi görmek. Ama bazen zorlamamak gerek bırakmak gerek.

Canım bende bir bebeğimi spina bifida dan kaybettim. Bana genetik test yaptılar bende MTHFR1298 A>C Polimorfizmi mutasyonu varmış. Ben hayatım boyunca en azından haftada 3 gün folik asit ve B12 vitamini kullanmam gerekiyormuş. Ben şimdi ikinci çocuğuma hamileyim. 15. Hafta ultrasonuna kadar hamileyim demedim. Onda omurun kapalı olduğu söylendikten sonra biraz rahatladım. 17. Haftada bir de amniyosentes yaptırdım (Hoş yaşımda 40) oda sağlıklı çıkınca evet bebeğim olacak dedim. Çok şükür iyi gidiyoruz. 27 Haftalık bebeğim. Kaybettiğim oğlum yerine Allah yenisini yolladı. Moralini hiç bozma. Her seferinde aynı sorun olacak diye bir şey yok. Ben inanıyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın. Çok şanslısın iki tane sağlıklı çocuğun var. Bir an önce kendini toparlayıp sevdiklerinle vakit geçirmeye başla. O hep kalbine olacak. Ama sana ihtiyacı olanları düşün onlar için ayağa kalk
Allah evladını sag saglım kucagına alıp saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıns bendede sorun olmaz yenı bır gebelıkte cok korkuyorum Allah buyuk

Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi

Selam cnm benimde 100 luk yuksek cikti. Diyete basladim. Ac tok 3 ogun olcuyorum sekerimi.not ediyorum. H.sonu gidip gostericem doktora. Sonuca gore ya devam edicem diyete yada insulin destegi

Nacizane tavsiyem rapor al canım sonra da çık izne. Biz stresi önemsemiyoruz ama en çok stresten etkileniyorlar. Sana aslında devam et ya da etme dememiz doğru değil bence vücudunu dinle ki o da sana bırak diyor sanırım.

Benim erken ayrılmamın sebeplerinden biri de yoldu. Ama en büyük nedeni öğretmenim ben çocuklara disiplin aşılamaya sağlarken bebeğimin etkilenmeseydi. Eğer etkilenmeyecek bir işim olsaydı yakın olsaydı çok isterdim 37 yi görmek. Ama bazen zorlamamak gerek bırakmak gerek.

Evet cok haklısın canım. Benım rapor alma gıbı bı durumum yok ozel sektordeyım zaten ki aslında esımın akrabasıyla çalışıyorum ona rağmen hıc bır musamma gosterılmıyor. dediğin gibi yapıp cıkacagım. Cok kafama takıyorum cunku hele ki akraba olmasına rağmen hıcbır yardımda bulunmamalarına acaıp bozuluyorum. En iyisi stresten uzak durup kalan zamanımı evde gecırmek :)

Selam cnm benimde 100 luk yuksek cikti. Diyete basladim. Ac tok 3 ogun olcuyorum sekerimi.not ediyorum. H.sonu gidip gostericem doktora. Sonuca gore ya devam edicem diyete yada insulin destegi

ismimizde aynı sanırım bende pınar :) cok da korkulcak bsy yok dıyorsun yanı inşallah sennde rejımle hallolur da ona gerek kalmaz. Az kaldı doğuma allahım bı problem çıkmadan tamamlamamızı nasıp eder ınsallah

Allah evladını sag saglım kucagına alıp saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ıns bendede sorun olmaz yenı bır gebelıkte cok korkuyorum Allah buyuk
Canım seni arada burada görmek çok güzel inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürecek su zamanlarıni dua ederek iki evladin için şükrederek geçir şimdi imtihan ediliyorsun bitanem yaşadığın çok zor rabbim sana sabır versin biz seni çok sevdik inşallah da hamileyim dediğini duyariz

Canım seni arada burada görmek çok güzel inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürecek su zamanlarıni dua ederek iki evladin için şükrederek geçir şimdi imtihan ediliyorsun bitanem yaşadığın çok zor rabbim sana sabır versin biz seni çok sevdik inşallah da hamileyim dediğini duyariz
ınsallah canım esımı ıkna edebılırsem doktorun verdıgı 4 aylık sureyı beklemek ıstemıyorum folık asıte devam edıyorum ıns rabbım en yakın zamanda acımı hafıfletcek saglıklı bı evlat nasıp eder esımden once sıze yazarım valla :D

ınsallah canım esımı ıkna edebılırsem doktorun verdıgı 4 aylık sureyı beklemek ıstemıyorum folık asıte devam edıyorum ıns rabbım en yakın zamanda acımı hafıfletcek saglıklı bı evlat nasıp eder esımden once sıze yazarım valla :KK70:
Ayyy varya sen istiyorsun allah senin gibi 2 çocuğu olduğu halde isteyene versin artmasın canımm moralin iyi olmasa buraya gelemzdin demek ki iyisin maşallah

Back
X