2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ınsallah canım esımı ıkna edebılırsem doktorun verdıgı 4 aylık sureyı beklemek ıstemıyorum folık asıte devam edıyorum ıns rabbım en yakın zamanda acımı hafıfletcek saglıklı bı evlat nasıp eder esımden once sıze yazarım valla :D
Öyle birşey olursa hemen yaz buraya :-)dualarim seninle sen zaten güçlü bir annesin buraya yazmaya devam et tecrübelerın den faydalanmak isteriz

Ayyy varya sen istiyorsun allah senin gibi 2 çocuğu olduğu halde isteyene versin artmasın canımm moralin iyi olmasa buraya gelemzdin demek ki iyisin maşallah
cok sukur bıraz bıraz toparlamaya baslıyorum bazen kopma noktalarım oluyo o zaman sınır krızı gecırıyorum ama suan cok ıyıym hemde benı kendıme getırse getırse bı bebek getırır dıye dusunuyorum

kızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa :(

merhaba arkadaşlar.
bişey danışmak istiyorum size. bebeğim için braun 6520 kulaktan ölçer ve 6020 kulaktan ölçer iki model arasında kaldım . ikisinin farkını bilmiyorum. nette açıklamalı yazmıyor. fiyat olarakta arada 20 tl oynuyor . kullanan memnun kalan yada kalmayan var mıdır aramızda öğrenmek istedim.

herzaman canım bı ara bagımlılık olmustu sıte yenıden oyle olcak gıbı bazen ıcım burkulsada burdayım artık
Bizimle dertleserek acılarını az da olsa hafifletirsın bazen yazmak en iyi ilaç oluyor

kızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa :(
Canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama agri geçtiyse korkulacak birşey yoktur boşuna kendini strese sokma

kızlar sag bobregım ve altı kalçaya yakın yere agrı gırdı kalktım yurudum yurudum sındım agrı gıttı orası sogudu.sankı bı tek orası acık kalmıs gıbı buz gıbı oldu. nedır sızce bu sımdı yaaaa :KK43:
Benmde öyşr olmuştu doktora gidince usg ile baktı doktor böbrek büyümesi vardı sola yat dedi sola yatınca ağrı azaldı canım

Evet cok haklısın canım. Benım rapor alma gıbı bı durumum yok ozel sektordeyım zaten ki aslında esımın akrabasıyla çalışıyorum ona rağmen hıc bır musamma gosterılmıyor. dediğin gibi yapıp cıkacagım. Cok kafama takıyorum cunku hele ki akraba olmasına rağmen hıcbır yardımda bulunmamalarına acaıp bozuluyorum. En iyisi stresten uzak durup kalan zamanımı evde gecırmek :)

Evet canım tabiki çalışmak zorundayız hepimiz ama bazı arkadaşlarımızın sorunsuz geçiyor onlar çalışıyorlar. Demekki senin vücudun artık kaldırmıyor. Ben de bıraktım çok rahatladım Allahnyardımcıları olsun çalışanların. Hem 2 saat yol da tehlikeli senin için. Artık zorlama bence bırak evde de çalışacaksın :)

Selamlar.Bugün kontrolümüz vardı prensesim 1360 gr ve 35 cm olmuş :KK68::KK71:
Ohh maşallah bebeğinize :))

deryaizm deryaizm anlık bir ağrırmış demekki belki susuz kaldın bugün ya da yine söylicem üşütmektenn olabilir ayaklarını üşüttün :( korkma bence bişey yoktur devamlı ağrı değil neticede.

maşallah:nazar::nazar::nazar:
ben de bugün gittim arkadaşım, oğlum 1740 gr boyu 42 cm olmuş 10 gün önde dedi dr.
Maşallah! :nazar::nazar::nazar:
10 gün önde olması dogum için acaba bir şey degiştırırmıki?
Benimkide biraz önden gidiyor ama hiç Aklima gelmedi acaba, az buz bir farklılık oluyormu diye:KK49:

Back
X