• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şaşkınlık ve üzüntü içindeyim:KK57:doktorumun normal doğum yanlısı olmamasından şüpheleniyordum biliyorsunuzdur belki.bu şüphem nedeniyle ıkıncı bı doktora görünmek istedim bugun. yarım saat arayla ilk olarak yeni doktoruma sonra eski doktoruma gittim.yeni doktor bebek doğum pozisyonu almış kanala girmemiş dedi.dönmüşmü diye teyit ettirdim evet dedi.kilosu iyi iri bi bebek değil normal doğumu rahat yaparsın dedi.sonra kendi doktoruma gıttım yan duruyor dedi dönmez mi dedim belli olmaz dedi.normal doğum için yan olması dısında engel varmı dedim.en buyuk engel yan olması pozisyon alması lazım dedi.ıkı hafta sonrada çatı muaynesı yapcam dedi.bebekte hicbi sıkıntı olmadıgını söyluyor ama adamın ağzından normal doğum yapabilirsini hiç duymadım.öbürü daha beni ilk kez görüyor adam hemen rahat yaparsın dedi.poffff napcam ben ya kime güwenecem kim doğru söylüyor :KK43::KK43::KK43:
Canim anlattiklarin cok enteresan. normal dogum pozisyon unda olan bebege nasil yan diyor anlamadim. Kafasini olcrken dikkat ettin mi? Benim yan duruyo ölçüm yaparken hep yukariyi olcuyor

Bizde senlen fıstığını yeriz ki, hem de happur huppur :*

Aminnn :):) Walla gelirse gelme demem canım :) Çok özledim kuzumu :):)

Hehehe bugün bitti son iş günümdü şükür valla kızım da akıllı uslu çalıştı anasıyla son 3 haftaya kadar :):) walla ya ben de 91 bu göbek nolcek bilmiyom :):):):) yazarsın kontrol detaylarını öpüyorum :*

Allah inşallah gönlüne göre verir, döner inşallah yavrun ama çok sağlıklı maşallah :)

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, eminim doğunca o farkı hızla kapatacak çünkü hemen beslersin yavrunu, merak etme, rabbim yardım eder, öpüyorum:*

Oh maşallah sağlıkla gelsin :)
İnşallah canim cok tesekkurler :)

her ilde varmıdır canım

Bursa'da var, ultramed'di sanirim.. diger illeri bilmiyorum.. internetten baksan bulursun kesin..:KK66:

Bu arada bebegin donmeye calisiyor.. belki de donmus..bence doktorun normal dogumu desteklese daha yapici konusmasi gerekirdi.. benim oglumdaki hamileligimde ilk doktorum turlu bahaneler uretti.. donmedi bu donmez diye.. daha 28 hafta mi neydim.. dondu bu sefer de, bu kadar heveslenme dogumdan once bile ters donebiliyor diye demorilize etmisti.. ee dogumdan once ters bebek dogum pozisyonu da alir o zaman.. ama islerine gelmiyor iste..

Son gunler hoc gecmiyorrr... Dusunuyorum orda 250 gun yazdigi gunu hatiliorummm ozamandan bu zamana hemencik gectide 15 gun gcmiyo sanki ...:KK43:(
Al benden de o kadar kac ayi atlattik simdi zaman ilerlemiyor acaba hic uyanmadan uyusak sancimizla uyanip doguma gitsek nasil olur diye dusunuyorum :D

ben de lansinohdan zerre fayda gormedimm ustelik dogumdan bir ay once baslamistim.. ne catlamasini engelledi ne de en ufak bir tedavi edici ozelligi oldu.. 2 ay israrla onu kullandim, her emzirmemde yerleri tekmeliyordum.. sonra bepanthen kullandim.. 3 gunde gecti butun catlaklarim.. tabi her emzirmeden once guzelce yikayip kuruluyordum.. belki emzirmeye hazirlayici olarak iyidir ama ben hicbir faydasini goremedim.

Canim bebeginin kilosu kac. Dogum tarihlerimiz ayni benim donmedi hala. Yastik koydum uzandim simdi :)

benimki de yeni döndü zaten 3200 şu anda inşallah döner merak etme ben sezeryan olcam zaten ama dönmeyince ayakları çok rahatsız ediyodu beni simdi daha rahatım 2 hafta 2 haftadır:anneadayı:

Yok canım degildim aslında ama bebek asagida benim o yaptı sanırsam 6 Mayıs A kadar kullanıcam o GUN kontrol var bakalim canım inşallah bekler kuzucuk bulundugum ilçede 100 cıktı sancım ebe nasıl dayanıyorsun hemen gelin dedi orda 50 cıktı öyle olunca yatırdılar 50 bile cok sancı degildi şöyle 38 olsak kilomuz 3 ü gecse
Bol bol dinlen canım ilacını da aksatma baya işe yarıyor, çok geçmiş olsun inşallah beklesin yavrun :)

E elf21 tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun pehlivani :)

Kizlar ben de lansinoh un hiiic faydasini gormedim, dogumdan 1 ay once baslamistim surmeye, ilk emzirmede falan hep surdum ama, cok yara oldu, kan emdi yavrum. Sonra bepanthen e gectim, o iyi geldi, yikamasi falan zor ama cok sukur gecirdi, bir de zeytinyaginin icine sogan rendeleyip surmek de cok iyi geliyormus, en.dogalindan ;) onu denemedim ama bu sefer her seyi deniycem insaallah, bebegimin ilk gunlerinin tadini cikarmak, doya doya koklamak istiyorum :)

Bugün kontrolumuz vardi kızlar. Yarin 40. Haftaya giricez ama bizim kizin hic gelesi yokmus. Nst de sanci çıkmıyor. Ama çok sıkıldım ben artık gelmesini istiyorum. Son gunler hiç geçmiyor. Benden öncekiler patir patir doğurdu ama ben bu gidisle herkesten sonra dogurucam :KK43:(
evet baya kişi doğurdu ben de aynı durumdayım hiçbir belirti yok :) benim de tek sıkıntım ödem. Ağrın sızım var kı prki ben yürüyüşü az yapıyorum ondan mi gelemiyor yavrum acaba

İlk defa bugün kontrole istemeye istemeye gittim çatı muayenesi var diye.. ama henüz olmayanlar için soyliyim dedim hiç öyle korkulacak bise değilmiş ne oldugunu bile anlamadan bitiyo zaten.. benim sipaninda hic gelesi yok heralde sanci manci cikmadi nst de..:)
Gözünaydın :))

Kızlar çatı muayenesineen sonra karnimin alt kisminda agri var. Agrisi olan oldu mu muayeneden sonra?

Back
X