Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz nasıl ayırt edecez kijel gibiyse soru degil.. ama disariya cikacak kadar siviysa su olmasi muhtemel..
Benim ilk oglumda suyum az az gelmis.. akinti sanmistim.. bir de yazdi.. ter mi su mu ayirt edemiyordum.
Sor canım ben pazartesi günü gidecem sıkıntı varsa Allah korusun görünürÇok şükür hareketli bir bebek oğlum hareketlerinde azalmada olmadi ama akintilarim baya artti haftaya bir soracağim doktora canım
Oyyyy maşallah yerim ben o tontisi :) kollarını bacaklarını tontis yanaklarını isiririm isiririm :)Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Maşallah maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Canım merak etme ikinci çocukta yara falan olmuyor o kadar çok.çünkü sen artık öğrenmiş oluyorsun emzirmeyi.benim ikincide hiç olmadı.3. İçin krem bile almadım.E elf21 tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun pehlivani :)
Kizlar ben de lansinoh un hiiic faydasini gormedim, dogumdan 1 ay once baslamistim surmeye, ilk emzirmede falan hep surdum ama, cok yara oldu, kan emdi yavrum. Sonra bepanthen e gectim, o iyi geldi, yikamasi falan zor ama cok sukur gecirdi, bir de zeytinyaginin icine sogan rendeleyip surmek de cok iyi geliyormus, en.dogalindanonu denemedim ama bu sefer her seyi deniycem insaallah, bebegimin ilk gunlerinin tadini cikarmak, doya doya koklamak istiyorum :)
ay cok sevindim canım maşaallah oğlunada ayrıntıları bekliyoruz :))Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Nasil yukariyi olcuyor canim bas olcumunde de mi anlasiliyor durusuCanim anlattiklarin cok enteresan. normal dogum pozisyon unda olan bebege nasil yan diyor anlamadim. Kafasini olcrken dikkat ettin mi? Benim yan duruyo ölçüm yaparken hep yukariyi olcuyor
Bennnnngünaydın, herşey yolunda giderken kaburga ağrısı miğde ekşimesi vs. azaldı ama hala sağ bacağıma basmakta zorlanıyorum.topallayarak yürüyorum.acaba bel fıtığı mı oldum çok korkuyorum.oysa ne kadar rahat geçiyordu hamileliğim.benim gibi yürümekte zorluk çeken var mı.yatakta sağıma dönmekte zorlanıyorum.
Evet canim o kismida kafami kurcaliyor iste umut verici konusmuyor.hani bazi doktorlar don oluyor yapisal dicem ama yapisi oyle degil neseli bi adam.bugun ucuncu bi doktora gidecegim cnm o da donmus derse degisterecegim doktoru.donmemis derse ilki kendisine geleyim diye dondu demis demektirBursa'da var, ultramed'di sanirim.. diger illeri bilmiyorum.. internetten baksan bulursun kesin..
Bu arada bebegin donmeye calisiyor.. belki de donmus..bence doktorun normal dogumu desteklese daha yapici konusmasi gerekirdi.. benim oglumdaki hamileligimde ilk doktorum turlu bahaneler uretti.. donmedi bu donmez diye.. daha 28 hafta mi neydim.. dondu bu sefer de, bu kadar heveslenme dogumdan once bile ters donebiliyor diye demorilize etmisti.. ee dogumdan once ters bebek dogum pozisyonu da alir o zaman.. ama islerine gelmiyor iste..
Canım gözünaydın, maşallah çok sevindim forumumuzun tosunu gelmiş hoşgelmiş :) Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Iyiyiz biz canım var var olmaz mı :)) aman iyi olun :)Herkes iyi mi :) gelen bebis var mi bu arada biz. Oglumla alistik sayilir birbirimize gogus uclariniza aman dikkat edin kizlar
Bence zamanı, çünkü büyük temizlik çok yoruyor canım. Kalmış 3 haftan. Şimdi yapsan sonra küçük küçük yaparsın kirlenmez.Günaydın kızlar.beni uyku tutmadı bu gece doğru dürüst.canım çok sıkılıyor.bugün çantamızı alıcaz inşallah.alışveriş var yani.birde civil açıldı burda oraya bir bakıcam bakalım ne var ne yok.ev temizliğine de başlamak lazım.size sorayım kısmetse 15i gibi doğum olucak.camlardan başlıycaz temizliğe.başlasak mı?erken mi olur?yoksa zamanımıdır?
Gozun aydin canim masallah tosununa Allah anali babali buyutsunKizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
Evet canim o kismida kafami kurcaliyor iste umut verici konusmuyor.hani bazi doktorlar don oluyor yapisal dicem ama yapisi oyle degil neseli bi adam.bugun ucuncu bi doktora gidecegim cnm o da donmus derse degisterecegim doktoru.donmemis derse ilki kendisine geleyim diye dondu demis demektir