- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
günaydın güzel mayıs anneleri uzun zamandır giremedim 4 yaşında bir kızım bir de 28 günlük kızım Allah sağlıklarını versin dertleri bitmiyor fırsat olmuyor. umarım herkes iyidir hepinize bol sütlü bol uykulu sıfır gazsız günler geçirmenizi dilerim hepiniz gibi biz de doğumdan sonra dikiş ağrısı iyileşme yeni düzene alışma süreci gaz problemi uyku sorunu meme ucu yarası emme sorunu hepinizle aynı şeyleri yaşadık çok şükür bazılarını atlattık umarım hepiniz ne sorununuz varsa en kısa zamanda atlatırsınız benim bir sorum olacak sütünü sağıp biberonla veren annelere ben sütümü sağıp buzdolabında bekletiyorum bebeğim acıkınca biberonla sıcak suya koyup ılıtıp bebeğime veriyorum fakat bazen hepsini bitirmiyor sizin böyle bir durum olduğunda kalan sütü ne yapıyorsunuz döküyor musunuz yoksa saklayıp tekrar mı veriyorsunuz bu konuda acil yardıma ihtiyacım var önerisi olanlar cevaplarsanız çok sevinirim hakkınızı helal edin hepinize huzurlu mutlu sağlıklı günler![]()
Canim buzdolabina tekrar koyamazsin.. fakat oda sicakliginda 2 saat durabiliyor diye biliyorum.. yani isittigin sutu bir daha buzdolabina koyamazsin ya da isitamazsin..